Şimdi Ara

Zayıflayınca Burun Küçülür mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
27.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık Burnumun üst kısımları normal ama alt kısımlar biraz etli, eskiden böyle değildi. Kilodan mı bilmiyorum, zayıflarsam düzelir mi biraz olsun? Çok büyük takıntım yok ama birazcık ince olsaydı tam süper olcaktı ama burundan dolayı kendimi yakışıklı göremiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zayıflayınca Burun Küçülür mü?

Zayıflayınca burun küçülür mü sorusu, kilo verme ile yüz özellikleri arasındaki ilişkiyi merak eden birçok kişi tarafından sorulmaktadır. Bilimsel kanıtlar, kilo vermenin burun boyutunda gözle görülür bir azalmaya neden olduğu yönündedir.

Kilo verince burun küçülür mü sorusunun cevabı evettir. Bunun nedeni, burundaki yağ dokusunun kilo verme ile birlikte azalmasıdır. Ancak bu azalma her zaman belirgin olmayabilir ve burun büyüklüğünde önemli bir değişiklik gözlenmeyebilir.

Etli burun zayıflar mı sorusunun cevabı da evettir. Çünkü etli burunlar genellikle yağ dokusunun birikmesiyle oluşur ve kilo verme bu yağ dokusunun azalmasına yol açabilir. Sonuç olarak, etli burunlar kilo verme ile birlikte incelerek daha küçük görünebilir.

Bazı kişiler kilo alınca burun büyür mü sorusunu sorabilir. Bunun cevabı genellikle hayırdır. Kilo alımı genellikle vücutta genel bir yağ artışına neden olur, ancak bu yağ genellikle burunda birikmez. Ancak bazı kişilerde kilo alımı sonucu burun çevresinde yağlanma olabilir, bu da burun daha büyük görünmesine neden olabilir.

Zayıflayınca burun küçülür mü sorusunun cevabı kısacası evettir, ancak burun küçülme miktarı kişiden kişiye değişebilir. Kilo verince burun incelir mi sorusunun cevabı da genellikle evettir, çünkü kilo verme burundaki yağ dokusunun azalmasına neden olur. Kilo verince burun zayıflar mı sorusu da olumlu cevaplanabilir, çünkü kilo verme burun yağının azalmasına yol açabilir ve bu da burunda incelme yaratabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kiloluysan ver kilonu, fit ol. Eğer burnun düşündüğün gibi olmaz da canını çok sikarsa ufak bi operasyonla hallettirirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stache1918

Kiloluysan ver kilonu, fit ol. Eğer burnun düşündüğün gibi olmaz da canını çok sikarsa ufak bi operasyonla hallettirirsin.

Aslında çok kilolu değilim, en azından tartı öyle diyor ama vücudun yağ oranından mıdır bilmiyorum ama hem göbek var hem yüz felan hafif tombul. Aslında ben estetik olmak istemediğim için bunu merak ediyordum, zaten rahat nefes alamadığım için burundan ameliyat olcam ama estetik istemiyorum hem masraf hemde doğal durmuyor. İstediğim gibi olcağıda kesin değil zaten, belki daha kötü durcak. Çok azcık incelmesi kafi.
  • 65 kilo verdim, burnum daha önce nasıl ise hala aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 26 Kasım 2013; 21:47:31 >
  • Neyazikki hayir ben zayifim ve burnum buyuk :( bende birseyler yaptirmayi dusunuyom

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

65 kilo verdim, burnum daha önce nasıl ise hala aynı.

Burnunuz büyük mü peki, etli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WishMaster_

Soru açık Burnumun üst kısımları normal ama alt kısımlar biraz etli, eskiden böyle değildi. Kilodan mı bilmiyorum, zayıflarsam düzelir mi biraz olsun? Çok büyük takıntım yok ama birazcık ince olsaydı tam süper olcaktı ama burundan dolayı kendimi yakışıklı göremiyorum.

burunda doku kaybi olmaz zayiflamakla. hatta yanaklar cokunce burun oldugu gibi ortaya cikar buyuklugu daha belirgin olur.

illa sorun yasiyorsan burnunla estetik ameliyat tek caren

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: i run each teen me

quote:

Soru açık Burnumun üst kısımları normal ama alt kısımlar biraz etli, eskiden böyle değildi. Kilodan mı bilmiyorum, zayıflarsam düzelir mi biraz olsun? Çok büyük takıntım yok ama birazcık ince olsaydı tam süper olcaktı ama burundan dolayı kendimi yakışıklı göremiyorum.

burunda doku kaybi olmaz zayiflamakla. hatta yanaklar cokunce burun oldugu gibi ortaya cikar buyuklugu daha belirgin olur.

illa sorun yasiyorsan burnunla estetik ameliyat tek caren

Öyle gözüküyor

• quote:

yuh gerçekse helal olsun. ben 30 kilo fazlamı vermek içinb6.7 aydır uğraşıyorum. boz başla boz başla..
  • quote:

quote:

Burnunuz büyük mü peki, etli mi ?

Hayır değil. :)
  • aksine daha büyük görünür
  • Bayansan memeler gider

• burnuna küçük sürprizler yap.mesela kürekle vur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrb

burnuna küçük sürprizler yap.mesela kürekle vur.

konuyu konu dışı banlılar basmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepyusuf -- 27 Kasım 2013; 14:31:08 >
  • Burun kıkırdak bir yapı olduğu için zayıflayıp küçülmesi bana göre pek mümkün değil. Zayıfladıkça yüzde zayıflayacağı için burun daha çok belirginleşir bana göre. Diğer türlü yüze oranla daha küçük gözükebilir ancak yüz küçülünce burun ortaya çıkacaktır. Yaşlandıkça da burun ve kulaklar büyürmüş yani tek çözüm cerrahi müdahale. Ancak bana sorarsan bu halinle barışık yaşaman daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 27 Kasım 2013; 14:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Burun kıkırdak bir yapı olduğu için zayıflayıp küçülmesi bana göre pek mümkün değil. Zayıfladıkça yüzde zayıflayacağı için burun daha çok belirginleşir bana göre. Diğer türlü yüze oranla daha küçük gözükebilir ancak yüz küçülünce burun ortaya çıkacaktır. Yaşlandıkça da burun ve kulaklar büyürmüş yani tek çözüm cerrahi müdahale. Ancak bana sorarsan bu halinle barışık yaşaman daha iyi olur

İnsanlar genelde önyargılı ve tipe göre yargılıyor insanları. Gerçi kaynaşınca o önyargı eriyip gidiyor ama zaten konuşkan birisi olmadığım için belki hep önyargılı kalıyorlar bana karşı. Cerrahi müdahele zaten son çare, eğer sosyal hayatımı etkilemeye devam ederse bu takıntım olurum ama umarım geçer takıntım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.