Şimdi Ara

zed hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • q-e-w şekline gidiyorum adamı e ile haraslayacağım diye dibine girip daha fazla hasar almana gerek yok hem q ile farm da kolay oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

q-e-w yapanların ciddi problemleri var sanırım ilk e sonra w en son q fullenir hiçmi bischu izlemiyosunuz

Sen de e ile harras yaparsın artık qanqam

w-e kombosu ile q dan daha iyi vurup daha iyi harraslıyosun qanqam bişi yazmadan önce düşünüpte yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deimos.

quote:

q-e-w yapanların ciddi problemleri var sanırım ilk e sonra w en son q fullenir hiçmi bischu izlemiyosunuz

Bischu kim? Dunyanin en iyi zedimi

best zed na
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

quote:

Niye Bischu ilah mı ?

yok qnq naru izlemeye devam
    http://www.youtube.com/watch?v=uI2ubkzOXec
    şu hareketi yapan adamın bi bildiği vardır heralde ?
  • evet arkadaşlar neden e-w-q gidilmesi gerektiğini açıklıyorum
    e fullediğimizde w ile güzel bi harras kaynağı oluyor ayrıca w açıkken 2 kere atabilmemizde q dan daha verimli olduğunu gösterir cooldownu kısa olduğu için
    ikinci olarak w fullememizin sebebi hem cooldown azalıyor daha kolay kaçmak yakalamak için ayrıca w skiline her verdiğimizde %5 ad ekleniyor buda demek oluyorki w skiline verdiğimizde hem e hemde q skilini birden güçlendiriyoruz .
    dolayısıyla q skili en sona kalıyor umarım açıklayıcı olmuştur çok bilmiş çelıncırlarımız
  • Q fullemezsen atmana bile gerek kalmaz çünkü çok enerji yiyor ama verdiği hasar hiç gibi oluyor nerdeyse.
  • quote:

quote:

quote:

Niye Bischu ilah mı ?

zed hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vez IX -- 12 Eylül 2013; 7:58:08 >

• bende ilk q fulluyorum ama r ultiyi attıkdan sonra combo yaparkken hep tedirgin oluyorum acaba qyu tutturabilcem mi diye hep tedirginim
  • QER
  • E-Q-W daha mantikli trade falan girceksen.Durtmek istiyorsan Q-E-W

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laning de rahat etmek için q fulleyenleri anlamıyorum fazlasıyla gereksiz, cd azalmıyor sadece damage artıyor, 1lvl q su ile de rahat last hit alınabilir.
    early game de olası bi engage de e fullemek cok daha avantajlı.
  • E fulle golgeyi adamın içine at e ye bas. Problem ?
  • E-Q-W çok daha iyi. Kolay farm yapıyor solo top'da have to go.
  • quote:

quote:

quote:

Niye Bischu ilah mı ?

biri fakerin videosunu atsın.

• quote:

cd için w mu fullıcem q dan önce? İddia ediyorum seni rünsüz zedle keserim.

• İlk E sonra W. Q fullemek gereksiz. Hem E'ye göre damage az atıyor hem de CD ve Energy harcaması uzun. Adama ult atıp Q atıp ıskalayabirsin, ama ult atıp E atarsan adama 3 tane E vurursun ıskalama şansın yok adam zhonya ya da flash atmadıysa.

Edit: Şimdi bana turnuvalarda Q maxlıyorlar deme. Onlar farm için oynuyor adama harass yapma gibi riske girmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 12 Eylül 2013; 11:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

İlk E sonra W. Q fullemek gereksiz. Hem E'ye göre damage az atıyor hem de CD ve Energy harcaması uzun. Adama ult atıp Q atıp ıskalayabirsin, ama ult atıp E atarsan adama 3 tane E vurursun ıskalama şansın yok adam zhonya ya da flash atmadıysa.

Edit: Şimdi bana turnuvalarda Q maxlıyorlar deme. Onlar farm için oynuyor adama harass yapma gibi riske girmiyorlar.

Gölgenle beraber e vurmuyor xd
  • Ulti sırasında 10 gölge e atsa bile sadece 1 tane damage output olur hepsi birden vurmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

Sen de e ile harras yaparsın artık qanqam

w-e kombosu ile q dan daha iyi vurup daha iyi harraslıyosun qanqam bişi yazmadan önce düşünüpte yaz

Sen öyle gölgeyi harras için kullanırsan karşı jungler gelir öper seni qanqa

• quote:

Orijinalden alıntı: JesseJms

Ben önce ignite maxlıyorum.

Blok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.