Bildirim
Zedxsmurf Highlights 2
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam güzel oynuyorsun ama ben hareketleri edit e girecek kadar iyi bulmadım.Yapabilecek kapasitede olduğun açık,daha seçici davranırsan ıkıncı edıtının cok daha basarılı olacagına ınanıyorum -
Video açılınca korkan tek ben değilimdir umarım -
Hatırlıyorum daha önce de birkaç kere atmıştın böyle zed montajı daha önce de yazmıştım, gerçekten hiç edit yapamıyorsun dostum :D
Playler güzel ama gerçekten. Attığın videolar pislikle çamurla kaplanmış elmas gibi içi güzel ama dışının kötülüğü yüzünden görmek zor oluyor -
Ben beğendim. Edit müzik dışında fena olmamış, hareketler de güzel. Sadece talonlu yerde boşa flaş atmışsın onu koymasan daha iyi olabilirdi ama onun dışındaki hareketler gayet güzel. -
sıradan. çok daha iyi zedler gördüm bu forumda da vardı 1-2 tane. montage için yetersiz hani. ama midde zed oyna taşırsın. -
Müzik adı ne -
Güzel hareketler hocam beğendim güzel olmuş edit ve şarkı da ayrı hava katmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feeder Zed -- 7 Temmuz 2017; 1:50:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Grell.
Video açılınca korkan tek ben değilimdir umarım
+1 -
şarkı nedir hocam -
O forumdaki zedler dediğin yine ben oluyorum sanırım, nick aynı değil tanımaman normal bu durumda
https://forum.donanimhaber.com/cathedral-high-elo-zed-montage-edit--118020137
-
Buarada dikkat ederseniz montage yazmıyor orda hareketlere iyi değil diyenler için söylüyorum, hoşuma giden sahneleri alıp birleştirdim, olsa olsa elise ve diana,ivern sahnesi montage videosuna koyulabilir o kadar
Dediğim gibi montaj olsa bu videonun devamı gibi olurdu ve montage 2 yazardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinityy -- 7 Temmuz 2017; 13:9:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Infinityy
O forumdaki zedler dediğin yine ben oluyorum sanırım, nick aynı değil tanımaman normal bu durumda
https://forum.donanimhaber.com/cathedral-high-elo-zed-montage-edit--118020137
O zaman daha iyi videolarin varmis madem bak kendin de biliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fena
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X