Şimdi Ara

Zeel Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır paylaşmak istediğim bir konudur "Zeel".

Türkiye'de pek bilinmeyen ve aynı zamanda satışı olmayan homeopatik bir ilaç olan Zeel ile bundan 2 yıl önce tanıştım. Tanışmamı sağlayan arkadaşım, alternatif tıpla uğraşan, Uzakdoğulu bir doktor.

Zeel'in ne olduğu konusuna gelirsek;

Almanya'da üretilen ve aslında ağır sporlarla uğraşıp kas zedelenmesi yaşayan sporcular tarafından kullanılan bir ilaç. Doğrudan spazmın olduğu bölgeye enjekte ediliyor ve genelde iyileşme sürecini hızlandırıyor. Ben ise, sağlık sorunlarımdan dolayı spor yapamıyorum ve bu nedenle de kas tutulması ya da kulunç gibi sorunlar yaşıyorum. Zeel benim işime bu noktada yarıyor.

Zeel'i ilk kullandığımda, önyargılı yaklaştım ve bizdeki bitkisel ilaçlar gibi olduğunu düşündüm. Ancak, kısa sürede faydasını görünce, fırsat buldukça satın alıp buzdolabına atıyorum.

Türkçe kaynak neredeyse hiç olmadığından, mümkünse Almanca kaynaklar üzerinden araştırıp, olumlu kanaate sahip olursanız, Almanya'dan getirtmenizi tavsiye ederim. Türkiye'de bu ilacı satan kişiler saçma sapan rakamlar istedikleri için, Almanya'dan getirtmeniz daha doğru olacaktır.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zeel İlaç Hakkında Bilgilendirme

Zeel, çeşitli homeopatik ilaçlar üreten bir Alman farmasötik şirketidir. Şirket, arnika, belladonna ve ekinezya gibi bitkisel içerikler içeren ilaçlarıyla bilinmektedir.

Zeel İğne

Zeel iğnesi, kas-iskelet ağrılarının tedavisinde kullanılan bir homeopatik enjeksiyon ilacıdır. İğne, iltihaplanmayı azaltmaya, ağrıyı dindirmeye ve iyileşmeyi desteklemeye yardımcı olur.

Zeel Ampul

Zeel ampul, oral yoldan alınan bir homeopatik ilaçtır. Kas-iskelet ağrılarının, yaralanmaların ve ameliyat sonrası ağrıların tedavisinde kullanılır.

Zeel İğne Ne İşe Yarar?

Zeel iğnesi, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli kas-iskelet ağrılarının tedavisinde etkili olabilir:

• Sırt ağrısı
    • Eklem ağrısı
    • Kas ağrısı
    • Tendinit
    • Bursit

Zeel Ampul Nedir?

Zeel ampul, ağrıyı ve iltihabı azaltmaya yardımcı olan doğal bir ilaçtır. Genellikle aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır:

• Kas-iskelet ağrısı
    • Yaralanmalar
    • Ameliyat sonrası ağrı

Zeel Ampul Fiyat

Zeel ampulün fiyatı, eczaneden eczaneye değişebilir. Bununla birlikte, tipik olarak bir paket ampul 30-50 TL arasında bir fiyata satılmaktadır.

Sonuç

Zeel ilaçları, kas-iskelet ağrılarının ve diğer durumların tedavisinde kullanılan homeopatik seçeneklerdir. Zeel iğnesi ve ampul, iltihabı azaltmaya, ağrıyı dindirmeye ve iyileşmeyi desteklemeye yardımcı olabilir. Herhangi bir homeopatik ilacı kullanmadan önce daima bir sağlık uzmanına danışmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zeel ampul ihtiyacı olan arkadaşlar arayabilir 05317024146

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.