Şimdi Ara

Zeki Önder Özen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu adam baya bilgili birisine benziyor, fenerbahçe niye bu adamı çalıştırmıyor antrenör olarak dursa bile faydası olur bence.

Zeki Önder Özen

https://twitter.com/ZOnderOzen

http://hayatimfenerbahce.blogspot.com/2008/03/zeki-nder-zen.html

•  Zeki Önder Özen
  • 10.kere soruldu.10.kere söyleniyor.Zico döneminde teknik kadrodaydı.
  • Radyospor yorumcusuydu, büyük ihtimalle Sadettin Saran kadrosunda.
  • Konuyu açan kişide art niyet görüyorum ben. Amacı belli bizleri burada "Keşke" çektirip tartışmaya sokmak. Kısaca aklınca Fenerbahçe taraftarını Aykutçular ve Anti-Aykutçular olarak birbirine tutuşturacak. Gelmeyin oyuna. Biz konuşmuyoruz da size ne oluyor demezler mi?
  • kendisi teknik direktör olmayı seçmiştir antrenör olmayı değil bu yüzden de takımdan ayrılmıştır bu yolda devam etmesi dileğiyle inşallah bir gün iyi yerlere gelir çünkü onun kadar bilgili insanlara türk futbolunun ihtiyacı var
  • Adam kendi açıkladı Zico dışında herhangi birinin yardımcılığını yapmam diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamza hocayı anlamak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen günlerde trt spordaki ali ece ve yusuf kenan çalık'ın programına konuk oldu mustafa doğan yoktu onun yerine konuk yorumcuydu

adam ben teknik,taktikten daha az anlarım diyor ama antrenman bilimi konusunda dünyada 1 numarayım bu konuda tevazu göstermem alçak gönullu değilimdir dedi.Ayrıyetten zico harici kimsenin yardımcısı olmayacağını,kendisinden antreman bilimi konusunda kimsenin destek istemediğini bu duruma protesto olarak yardımcı teknik direktörlük yapmayacağını teknik direktör olacağını söyledi.Ayrıyetten teknik,taktik bilgim antrenman bilimine göre daha
    azdır dedi ama kim bilir ne kadar çoktur
  •  Zeki Önder Özen

Beşiktaş'lı olsa da bu adamın Futbol bilgisinden faydalanmalıyız diye düşünüyorum. Fenerbahçe hakkındaki yorumları "vay anasını, adam harbiden doğru söylüyor" dedirten cinsten. Tespitleri çok yerinde, çok ta iyi bir kişilik sahibi. Teknik direktör olmalı demiyorum, bir şekilde bu adamdan faydalanmalıyız.
  •  Zeki Önder Özen

bu adamı dinleyen oldu mu epey mantıklı konuşuyo bence bu kişinin futbol bilgilerinden faydalanmalıyız

Not: Şimdi hatırladım daha önce futbol bilgilerinden faydalanmıştık Prekolu falan felaket bi takım kurmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draguh

10.kere soruldu.10.kere söyleniyor.Zico döneminde teknik kadrodaydı.

Bu adam 2001 den beri var Lorant döneminde de vardı.
  • Bilmeyenler vardır;Gökhan Gönül'ü Fenerbahçe'ye kazandıran kişidir kendisi.
  • Futbolda teorik bilgi olarak şuanki teknik direktörlerin çok üstünde ve Avrupa standartlarında birisi Önder Özen fakat pratik bilgisi yok.Onun için bu adama en az 2-3 yıl sabretmesi lazım taraftarın.Fenerbahçe'nin daha fazla sabretmeye tahammülü olduğunu sanmıyorum en azından önümüzdeki 2-3 sene için..
  • metin tekin 2008 deki fatih terimin milli takım kadrosundaydı.
  • AY in çevresinde böyle egoları olan kimseler olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

Bilmeyenler vardır;Gökhan Gönül'ü Fenerbahçe'ye kazandıran kişidir kendisi.

bilmeyenler vardır;gökhan Gönül'ü Fenerbahçe'ye kazandıran kişi değildir kendisi
    ama; adam gibi adamdır vesselam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Konuyu açan kişide art niyet görüyorum ben. Amacı belli bizleri burada "Keşke" çektirip tartışmaya sokmak. Kısaca aklınca Fenerbahçe taraftarını Aykutçular ve Anti-Aykutçular olarak birbirine tutuşturacak. Gelmeyin oyuna. Biz konuşmuyoruz da size ne oluyor demezler mi?

cemaatin ve amerika derin devletinin büyük fenerbahçeye kurduğu komploların destekçisiyim 3 temmuzdan beri, umarım aykut kocaman ve direnişini bitireceğiz madride cinbom bayrağı dikeceğiz inşş
  • kendisi Eskişehirlidir,
    hemşehrim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjksa

quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Konuyu açan kişide art niyet görüyorum ben. Amacı belli bizleri burada "Keşke" çektirip tartışmaya sokmak. Kısaca aklınca Fenerbahçe taraftarını Aykutçular ve Anti-Aykutçular olarak birbirine tutuşturacak. Gelmeyin oyuna. Biz konuşmuyoruz da size ne oluyor demezler mi?

cemaatin ve amerika derin devletinin büyük fenerbahçeye kurduğu komploların destekçisiyim 3 temmuzdan beri, umarım aykut kocaman ve direnişini bitireceğiz madride cinbom bayrağı dikeceğiz inşş

Verecek cevabın yoksa bazen susmak en iyisidir. Kendini rezil etmişsin. En azından düzgün bir şekilde açıklamışım ben. Anti-Gs'lı değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.