Şimdi Ara

Zelda botw dlc'iyi alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunları eshaopdan veya kutulu şekilde almak biraz tuzlu olduğu için internetten hesap satın alabileceğim bir site buldum ve gayette güzeldi ama bir Problem var hesapları sadece oyunların dlc'si ile beraber veya dlc olmadan satın alabiliyor muşuz ve ben çok oynamak istediğim zelda botw sonradan alırım diye dlcsiz aldım ve aldığım hesaplarını eshoplarınıda sadece oyun indirmek için kullanabiliyorum, şuanda kendi hesabımla dlc'iyi alsammı diye düşünüyorum ama oyun başka dlc başka hesapta olursa çalışmazmı diye düşünüyorum, burayada bunu sormak için yazıyorum eğer kendi hesabımla alırsam diğer hesap ile oynayabilir miyim nede olsa ikiside aynı cihazda satın alıp indirme yeterlidir diye düşünüyorum ama yinede korkuyorum

• Kendim denemedim ama çalışıyormuş. Aşağıdaki linke de bakabilirsin. Aile paylaşımını açmışlar galiba.

https://www.reddit.com/r/Switch/comments/tfohe1/buying_dlc_from_different_nintendo_account/?rdt=49466

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki aile paylasımınada izin vermiyorlar sadece oyunu indire biliyorsun, aslında benim düşündüğüm şey şu iki hesapta aynı konsolda ve bende eğer dlcyi indirirsem dosyalar aynı cihaz olucağı için çalışır mı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir sultan -- 8 Ocak 2025; 10:44:42 >
  • Emir sultan E kullanıcısına yanıt

Orasını bilmiyorum nasıl yapıldığını. Paylaşım veya kardeşlik hiç yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.