Şimdi Ara

Zemana AntiMalware Premium Lisans Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
5
Favori
10.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linkteki uygulamayı indirip lisans kımına aşağıdaki kodu girin. Bana 273 gün verdi
    www.zemana.com
    Clean your pc with Zemana AntiMalware, no matter how badly infected!
    https://www.zemana.com/download/AntiMalware/Setup/Zemana.AntiMalware.Setup.exe

GIVEAWAY-7943-0023

Anti-Malware • Kampanyalar & Giveaways
    Zemana AntiMalware Premium Lisans Anahtarı Alın
    2 ay Tarih formatı14 Yorumlar
    Zemana AntiMalware

Yazar admin
    Zemana AntiMalware Premium, bilgisayarınıza bulaşmış olan tüm zararlı yazılımları bularak temizleyebilen bir güvenlik programıdır. Dakikalar içinde sisteminizi komple tarayarak, bulduğu tüm zararlı yazılımları sistemden kaldırır. Sadece sistemdeki zararlı yazılımları temizlemek için değil, aynı zamanda Gerçek Zamanlı Koruma özelliği ile de sisteminize bulaşabilecek diğer tüm tehlikeleri önlemek için geliştirilmiştir. Virüslerden daha tehlikeli olabilen ve çoğu antivirüs programının bulamadığı Bootkit ve Rootkit gibi zararlı yazılımları kolayca tespit edebilir.

Zemana AntiMalware Premium,Zemana AntiMalware indir,Zemana full

Zemana AntiMalware Premium, günümüzün korkulu rüyası haline gelmiş olan ve sisteme bulaşarak tüm önemli verilerinizi şifreleyerek kullanıcılardan para talep eden fidye yazılımlarının (Ransomware) bilgisayarınıza bulaşması engelleyerek tüm önemli verilerinizin güvenliğini sağlar. Türkçe dil desteğine sahip olması, anlaşılır ve kullanımı kolay bir arayüz sunması sayesinde Zemana AntiMalware’yi kullanabilmek son derece basittir.

Zemana AntiMalware Premium Gerçek Zamanlı Korumaya Sahiptir
    Gerçek Zamanlı Koruması sayesinde zararlı yazılımları sisteminize bulaşmadan önce engelleyebilir. İndirilen dosyaları ve sisteminize kurmak istediğiniz her programı anlık tarar ve herhangi bir tehlike algılarsa onu sisteme ve önemli verilerinize bir zarar vermeden önce durdurur. İnternetten (online) gelebilecek olan bilinen veya bilinmeyen tüm zararlıları anlık koruması ile engelleyecektir.

Sinsi Düşman Bootkit ve Rootkit’leri Durdurun
    Bootkit ve Rootkit koruma ile sisteminize gizlenmiş olan ve birçok güvenlik programlarının tespit edemediği bu zararlıları bularak sisteminizden kaldırabilir. Çoğu antivirüs programı bu zararlıları tespit edememektedir ve sisteminizi temiz olarak size gösterecektir. Zemana AntiMalware Premium ise gizlenen bu zararlıları bulup, sistemden siler. Tespit ve temizlenmede etkilidir.

Ransomware Koruması ile Fidye Yazılımlarını Engelleyin
    Sisteminize bulaşarak verilerinizi şifreleyip onları kullanılmaz hale getiren ve sizden para isteyen Ransomware türü zararlı yazılımlar günümüzde çok yaygın olarak karşılaştığımız tehlikelerden biridir. Bilgisayarınızdaki tüm önemli verileri şifrelerler ve sizden bu şifreyi açmak için para isterler. Şifrelenen veriler kullanılmaz bir hale gelecektir. Zemana AntiMalware Premium bu tür zararlı fidye yazılımlarını sisteme bulaşmadan önce durduracaktır. Zemana, bağımsız test kuruluşları tarafından piyasadaki en iyi fidye koruması yapan güvenlik programı seçilmiştir.

Tarayıcınızdaki Zararlıları Temizleyin
    Zemana AntiMalware Premium ile tarayıcınıza yerleşmiş olan ve İnternette gezinirken web sayfalarının yüklenmesini yavaşlatan tarayıcı eklentilerini, devamlı ortaya çıkarak sizi sinir eden reklam yazılımlarını (adware), istenmeyen tarayıcı uygulamaları ve zararlı araç çubuklarını kolayca kaldırabilirsiniz. İnternette rahat ve sorunsuz gezinin.

Neden Zemana AntiMalware Premium Kullanmalıyız?
    Sisteme bulaşarak gizlenen Rootkit ile Bootkit’leri temizleyin.
    Daha hızlı ve etkili bir şekilde zararlı yazılımları kaldırın.
    Zararlı yazılımlar sisteminize bulaşmadan önce bilgisayarınızı koruma altına alın.
    Ransomware gibi zararlıların sizden fidye istemesine engel olun.
    Geleneksel antivirüs’lerin tespit edemediği zararlıları bularak sisteminizden kaldırır.
    Hızlı sistem taraması ve etkili virüs temizleme yapın.
    Sisteminize bulaşmış olan ama siniz fark etmediğiniz zararlıları bularak yok edin.
    Virüs, trojan, zararlı tarayıcı eklentilerini ve diğer zararlı yazılım türlerini gerçek zamanlı olarak durdurun.
    Zemana Hangi Koruma Bileşenlerine Sahip?
    Gelişmiş zararlı yazılım tespiti ve sistemden kaldırma özelliği.
    Tarayıcı Temizleme özelliği ile zararlı eklentileri ve sinir bozucu reklam yazılımlarını kaldırır.
    Rootkit ve Bootkit’lere karşı etkili koruma sunar.
    Gerçek Zamanlı Koruma’sı sayesinde zararlı yazılımları sisteme bulaşmadan durdurur.
    Üstün bir zararlı yazılım koruması mevcuttur.
    Fidye Yazılım Koruması ile sisteme bulaşarak önemli verileri şifreleyip para isteyen fidye yazılımını (Ransomware) engeller.

Desteklenen İşletim Sistemleri

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 (32 – 64 bit)
    Dosya Boyutu: 5.2 MB
    Güncel Sürümü: 2.74
    Lisans: Free / Buy
    Güncelleme: Var.
    Teknik Destek: Sağlamıyor.
    Zemana AntiMalware Full Ücretsiz İndir

GIVEAWAY-7943-0023

Not: Hiç bir program Premium sürümündeki gibi tam fonksiyonel ve kapsamlı olarak çalışmaz. Durumunuz uygunsa ücretli kullanın derim. Dilerseniz de ücretsiz sürümünü kullanabilirsiniz.

Zemana Satın Al
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İhtiyacım vardı. Mükemmel oldu teşekkürler
  • hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahbârî

hata veriyor
    Şimdi başka bir bilgisayardan tekrar denedim, 272 gün verdi. Kontrol edin isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahbârî

hata veriyor
    bende çalıştı 272 gün, bence sizin bilgisayarda bu program yüklüydü sildiniz. belki ondandor
  • çop
  • Malwarebytes'dan daha iyi midir acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Bir ara kullanmıştım, bir çok şeyi yakalıyordu. Sonra kis e geçince kaldırdım. En iyi yanı her sene bedava kod veriyor bu program :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktivasyon sorunsuz, 272 gün. Teşekkürler.
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Made in Ankara yerli malı antimalware programıdır. Güzeldir candır antikeylogger kullaniyodum bitti şimdi buna geçerim. Malwerebytes bu işte 1 numaradır. Zemanada kotu değil piyasada ki çoğu firmalardan daha iyi ve hafif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 271 gün hayırlı olsun. :D
  • TEŞEKKÜRLER ÜSTAD!!!
  • bir dal da adguard olsa ne super olurdu
  • Rica ederim arkadaşlar. Çok önemli bir program değil belki ama, başka antivirüs programlarıyla kombine olarak sorunsuz kullanılabilmesi ve çok hafif bir program olması ciddi avantaj sağlıyor. Şu an işyerimde lisanslı kaspersky IS ile sorunsuz kullanıyorum ve evde de webroot antivirüs lisanslı + malwarebytes premium (trial) + zemana antimalware denedim ve sorunsuz olarak bir süre kullanıp kaldırdım
  • Ücretsiz avast emin olun bundan daha iyidir bişey lisans kod veriyor diye hemen atliyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka antivirüsler ile sorunsuz kullanılabilmesi güzelmiş
  • teşekkürler, bana da 267 gün verdi
  • 266 Gün. Teşekkürler
  • cins virus girmisti, zamanında iş gördü. ama elle temizlik yapmadan hiçbir program silemiyordu bu siliyordu ama tekrar çıkıyordu yeniden başlattığımda. kendini 4-5 farklı yere kopyalıyomuş çakal virus.
  • 266 gün verdi, çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.