Şimdi Ara

Zen Nano Plus Pil Kapağı Kırıldı Nerden Bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pili çıkarayım derken pil kapağının pimi kırıldı sizinkilerde böyle ince ve hassasmı ? Nerden bulucam ben şimdi bu kapağı. Gaziantepdeyim bildiğim kadarıyla da creativin yetkili servisi yok burda. ürün amerika dan alındı ve beyaz renk. Öneriniz varmı arkadaşlar ?

• şu reklamlarda japon herifi tavana yapıştırdıkları tutkalımsı bişi var. japon yapıştırıcısı patex di sanırım bi dene
  • dostum kırılan pimi yani kapağın oynamamasını sağlayan şeyi malesef bulamıyorum
  • türkiye sitesi warsa gir tel nosunu alıp sor ok... olmadı elektirik bantıyla yapıştırırsın
  • keremim kardeş öncelikle geçmiş olsun,bende de zen nano var ve benim de ikinciye kırılıyor pil kapağı..İlk kırılma şarjlı pilin kalın olmasından ve pil kapağına baskı yapmasından kaynaklandı,ben de senin gibi ne yapsam ne yapsam derken forumdaki arkadaşlardan birine sordum ve zen nanoların pil kapaklarında bu tip kırılma olayları olduğunu öğrendim..Yani ne kadar dikkatli davranırsan davran,adamlar çok dandik bi kapak dizaynı yapmış..Konuya dönecek olursak,kapak kırılınca önce servise göndermeyi düşündüm ama sonra forumdan bi arkadaş Creative Türkiye temsilciliğine mail atmayı dene,belki sıfırını kargoyla yollarlar deyince o yolu seçtim ve kapağın başına gelen olayı yazdım ve inandırıcı gelmiş olacak ki(sonuçta yalan söylemedim) bi defaya mahsus size sıfır bi kapak yollayabiliriz dediler ve 3-5 gün içinde kargocular kapıyı çaldı ve kapağı teslim aldım..Tabii kapak yine kırıldı o ayrı konu..Zaten bu creative den iyice soğudum bu kapak kırılmaları yüzünden..Yeni bi mp3 çalar mı alsam ne yapsam

• vay be helal olsun multimedya ya ben de o kadar laf söyluyorum
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Cihazın şeffaf koruma kılıfı ile kullanıyorum yani kapak düşmüyor ama ben kıl olurum böyle şeylere.
    *GorgeouS*

Dostum dediğini aynen yapacağım yani multimes yaya yazacağım. İsterlerse ücret karşılıgı alırım fakat benimö cihaz amerika menşeili . sorun çıkarmazlar umarım. Ama yinede şansımı deneyeceğim. Gerçekten bu kadar hassas yapılmaz bir cihaz. Bende sinirlendim şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipod Nano 6.Nesil Ana Tuş Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu malzeme kalitesizliği,özellikle pilin olduğu yer kapakla birlikte, Creativelerin genel bi sorunu galiba, ya da belli bi serinin.. Ben de muvo tx için bekliyorum yakında kırılır die. Malzemeyi nie bu kadar kalitesiz yapıyolar, sanki üretim maliyetini çok artıracakmış gibi.. 10 dolar fazla verelim nolacak sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremim

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Cihazın şeffaf koruma kılıfı ile kullanıyorum yani kapak düşmüyor ama ben kıl olurum böyle şeylere.
    *GorgeouS*

Dostum dediğini aynen yapacağım yani multimes yaya yazacağım. İsterlerse ücret karşılıgı alırım fakat benimö cihaz amerika menşeili . sorun çıkarmazlar umarım. Ama yinede şansımı deneyeceğim. Gerçekten bu kadar hassas yapılmaz bir cihaz. Bende sinirlendim şimdi

Cihazın Amerika menşeili olmasının bi problem olacağını sanmıyorum..Multimedya ya sadece cihazın rengini ve modelini söylemelisin..Umarım benim olayda olduğu gibi sana da yeni bir kapak gönderirler.Ben de bu aralar işi yüzsüzlüğe vurup bi kapak daha istesem mi acaba diyorum..Keremim kardeş bu arada şeffaf kılıf kullanıyorum demişsin,peki bu kılıf nano plus la birlikte mi geldi yoksa sen sonradan mı edindin?Türkiye de bu kılıftan bulabilir miyiz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Glory- -- 5 Temmuz 2006; 15:28:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: *GorgeouS*

quote:

Orjinalden alıntı: keremim

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Cihazın şeffaf koruma kılıfı ile kullanıyorum yani kapak düşmüyor ama ben kıl olurum böyle şeylere.
    *GorgeouS*

Cihazın Amerika menşeili olmasının bi problem olacağını sanmıyorum..Multimedya ya sadece cihazın rengini ve modelini söylemelisin..Umarım benim olayda olduğu gibi sana da yeni bir kapak gönderirler.Ben de bu aralar işi yüzsüzlüğe vurup bi kapak daha istesem mi acaba diyorum..Keremim kardeş bu arada şeffaf kılıf kullanıyorum demişsin,peki bu kılıf nano plus la birlikte mi geldi yoksa sen sonradan mı edindin?Türkiye de bu kılıftan bulabilir miyiz acaba?

Dostum Aslına bakarsan ben bu ürünü G.G daki bir arkadastan almıstım.Oda Amerikadan getirtmiş Ürün bana vakuımlu kutusunda geldi ve içinden çıktı seffaf koruma kılıfı bide bilek askısı ve duracell pili cd si falan tam teşkilat. Valla Bi şansını dene bence bişey kaybetmezsin bence...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.