Şimdi Ara

zen vision m (30gb) problemi. arkadaşlar lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zvm açılmıyor. creative logosu zen logosu sonrasında siyah ekran geliyor.
    1 haftadır forumları geziyorum ve çözümünü bulamadım. dh zen vision başlığında arama yaparak bulmaya çalıştım ancak benzer bişey bulamadım.

sorunun ilk bakışta firmwaredan kaynaklanıyor olduğunu düşündüm. recovery menuden (tüm işlemleri denedikten sonra) firmware (1.60.01) update i seçtim. recovery menu açıkken bilgisayarda playerı görebiliyorum. (50mb gözüküyor ama böle gözükmesi normal sanırım) firmware update işleminin sonunda rebooting device diyor. ancak alet kapandığında tekrar açılmadığı için firmware update işlemi tamamlanamıyor.

bazı forumlarda creative softwareı ve wmp 10 (ya da 11) i silip aleti öle boot edip firmware update yapın demişler denedim aynı sonuç
    bir yerde de fixup diye bir exe çektim usb driver ayarlarıyla oynayan ama yine bir değişiklik olmadı.

aleti abim ingiltereden getirdi ve orada bir arkadaşından almış. elimde faturası ve satın alındığı tarih yok. bu durumda garantide bakılmıyormuş ürün. eminimki bu durumda götürsem ya bakmayacaklar ya da 300 ytlnin üstünde bir para isteyecekler.

hardware problemi olmadığını düşünmeme rağmen kızılay izmir caddesinde bir psajda bu tür aletlerin tamirini yapan bi elektronikçiye götürdüm son çare. 2 gün sonra aradı bu aleti yapamadım firmware updatei yarm kalmış kesinlikle düzelmez dedi. tabi bu bana pek mantıklı bir cevap gibi gelmedi. çünkü zaten recovery menunun amacı firmware a bypass çekmek. böylece firmware ı silip yenisini kurabiliyoruz.

şu an elimde 500 liralık plastik var gibi.

arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archspell -- 14 Mart 2007; 18:08:21 >

• allah kolaylık versin forumda ustalar var sana yardımcı olacaklardır jkardes
  • arkadaşlar bugün creative ankara servisi olan multimedyayı aradım
    yurt dışından alınmış ürünlere bakmıyoruz dediler.
    aleti gönderebileceğim bir servis biliyor musunuz?
  • selam

www.tr.creative.com sitesine gir dosya indir kısmından mp3 çalarının modelini seç ve frimware dosyasını indir daha sonrada recovery modda tekrar yükle hem türkçe olacak hemde sorunu halletmiş olacaksın.

olmazsa cevap yaz ok
  • hocam çok geç gördüm. saol ilgilendiğin için. firmware update i tabiki denedim. recovery mode da açıp hepsini yaptım. sonra nerdeytse tüm firmwareları yükledim. ancak firmware update ten sonra rebooting device dedikten sonra reseti atıyor ama açıçılırken yine siyah ekran geliyor.

başka fikriniz var mı?
  • selam arkdasım ne yptın sorununu çözdünmü?? bendede aynı problem oldu 1 hftadır kafayı yemek üzereyim cihaz recovery modundan başak bi şekilde açılmıyor firmware i inidirdim fakat yüklemiyor cihaz pc. ye bağlı olduğu halde bağlatı yok cihzı pc. ye bağla diyor lütfen yardım.............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.