Şimdi Ara

zen vision serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zen vision yada zen vision w alacam... acaba hangisini alsam... lütfen yardım...

• Arkadaşlar lütfen yardım edin... Sorunum şu : ben ya creative zen vision yada creative zen vision w alacağım, yada cowon d2 yada cowon a2... aslında 30 gb, 3.5'' yüksek çözünürlüklü ekran ve boyut yüzünden zen vision almayı düşünüyorum... Anlamadığım nokta şu : zen vision , zvw den daha eski bir model ve ekranı daha küçük olmasına rağmen zen vision neden daha pahalı? 2. soru : zen vision alırsam aptallık mı etmiş olurum ( malüm aletin çalışması nasıl merak ediyorum) lütfen yardım edin... lütfen...
  • Almak ıstedıgın cıhazlarla ılgılı sayflarca acıklamalar var. Oralardan aletlerın ozellıklerını takıp edebılırsın. Amacın daha cok fılm ve benzerı seyler ızlemekse sonra muzık dınlemekse A2 veya ZVW al. Once muzık sonra arada klıp fılan ızlerım dıyorsan D2 veya ZVM.
  • ZVM W için forumda video inceleme var. Çok da iyi anlatılmış onu izle önce istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

Almak ıstedıgın cıhazlarla ılgılı sayflarca acıklamalar var. Oralardan aletlerın ozellıklerını takıp edebılırsın. Amacın daha cok fılm ve benzerı seyler ızlemekse sonra muzık dınlemekse A2 veya ZVW al. Once muzık sonra arada klıp fılan ızlerım dıyorsan D2 veya ZVM.

Arkadaşın da belirttiği gibi,

amacın film/dizi vs. altyazılı şeyleri izlemekse.. cowon a2 den başkasına bakmaman lazım
    (not: creative w de BİLE(!) altyazı desteği yok diye biliyorum)

haa..altyazı olmasada olur..4" ekrana da ihtiyacım yok diyosan..o başka tabii

amacın dizi/film izlemek değilse..yine cowon d2 yi tavsiye edicem..çünkü deli firmware çıkartıyorla..daha yeni sözlük özelliğini eklediler (yine yanlış bilmiyorsam)

Deep Not: cowon'u hiçbir programa ihtiyaç duymadan doğrudan pc'ye bağlayabiliyor..ve (sürükle-bırak) istediğin divx'i, xvid'i formatı ile oynamadan a2'nin içine atabiliyorsun

• ben de creative vision m var çok memmunum.Tavsiye ederim Müzik kalitesi bakımından ekran kalitesi bakımından özellik bakımından...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.