Binqo edward Kardesim hakLı türkLer avrupada ZenciLere süper dubLaj çeker
Geçenlerde bir film izlemiştim adını hatırlamıyorum.Hapishanede olan çocuklardan futbol takımı kuruluyordu ve finale kadar çıkıyorlardı.Ama adını bilmiyorum filmin.
curtis in filmi var onu izle 50 cent işte zengil ol ya da uğrunda öl
The New Guy'ı an itibari ile izlemiş bulunmaktayım O kamçı bakışı nedir öyle ya
quote:
Orjinalden alıntı: flym4n
quote:
Orjinalden alıntı: ghostlike
bu adamımız da bi beyaz ama kendini zenci sanıyor(hehe benim gibi)
weeeeeeeeeeeee
ALI G
bu adam süper ya batı yakası
Yeni izledim bu filmi acayip komik geldi.
Bende böyle birsey arıyorum baska fikri olan ?
Little Man
Süper Ot kraldır zenci filmlerinde.
gay, zenci, 3 çocuk babası hesabında 300 tl bunanan mahsun kırmızıgül tipli kovboyun bir filmi vardı, hatırlayan?
başlık sakat
Dostum zenci filmleri demişsin ama bu komedi? Ayrıca capsler kurbağa olmuş dostum, capsleri tazele. Repleri görelim beyler. Emeğe saygı teraziye tık tık.
quote:
Orijinalden alıntı: Dave Mustaine
Dostum zenci filmleri demişsin ama bu komedi? Ayrıca capsler kurbağa olmuş dostum, capsleri tazele. Repleri görelim beyler. Emeğe saygı teraziye tık tık.
süpersin
quote:
Orijinalden alıntı: cidik
başlık sakat
Bende konuyu okurken düşünüyordum tek farkeden benmiyim diye.
ama hiç bi film gta san andreas kadar anlatamadı siyahların hayatını daha doğrusu çete yaşamını
quote:
Orijinalden alıntı: kalifiye
quote:
Orjinalden alıntı: edwird
o adamı bulamıorum ya bilen varmı adını zencinin
dostum o komik siyahinin adı FRANKLİN HATCHETT
O Filmdeki adı =) Chris Tucker asıl adı bitirim ikilide oynayan eleman
başlık ve konu içeriği sakat
itinayla hortlatılır
quote:
Orijinalden alıntı: sight
Bende 80 lerde çekilmiş bir zenci filmi arıyorum, CNBC-E vermişti 2 - 3 sene evvel ama o dönem adını almadım hata yaptım. Filmin tarzı absürd komedi gibiydi, o dönemki diğer filmlere göndermelerde içeren vs spoof tarzı gibi..
Filmin bi sahnesinde bi pezevenk var, giyimler kuşamlar süper tabi sokağın ortasında bi fahişeyi çeviriyor, fahişenin yüzü birden exorcist gbi oluyor, bizim çok sert pezevenk kız çocuğu gibi bağırmaya başlıyor, bi bar gibi bir yer var, zenci adamın biri orada bir şiir okuyor nakaratı hep "give my money bitch" diye biten vs.. işte öyle bi filmdi