Şimdi Ara

Zenfone 2 Batarya Yüzdesi Yanlış Gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda zenfone 2 aldım. Telefonu ilk aldığımda bildirimi led i yeşil olana kadar şarj ettim açmadan. İlk gün bataryası %10 a düştüğünde kapanmıştı. Az önce de %13 iken kapandı. Kapandığında, tekrar açmaya çalışırsam telefon titremiyor yani batarya %0 gibi davranıyor. Şarj ettiğimde normal açılıyor. Ben batarya yüzdesini yanlış gösteriyor diye düşünmüştüm. Sizce servise göndermeli miyim?

• up
  • Şarjı ne kadar gidiyor hocam ona göre hareket etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Şarjı ne kadar gidiyor hocam ona göre hareket etmek lazım

Normal bi zenfone 2 kadar gidiyor gibi geldi ama detaylı ölçemedim. Ama internetten bakınırken diğer zenfone 2lerin batarya bitince kapatılıyor uyarısı verip kapandığını gördüm. Benim telefon direk elektriği kesiyor hiçbir şey demeden %10 civarı gösterirken.
  • Servise vermeniz iyi olacaktır.Nede olsa yeni cihaz.Böyle bir sorun olması iyi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh My Dayum kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. Bugün geri götüreceğim telefonu.3. Gün
    Sen ne yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yandexleyandexle -- 3 Eylül 2015; 6:41:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yandexleyandexle Y kullanıcısına yanıt
    http://zenfoneasus.com/zenfonelarda-pil-derdine-son-verin-sarjiniz-cabuk-bitmesin/

burdaki pil kalibrasyonuyla çözmüştüm, bi de en son sistem güncellemesini yüklemelisin sonu .63 ile biten batarya değerini doğru göstermesi için düzeltmeler yapıldı.
  • Oh My Dayum kullanıcısına yanıt
    Servise götürdüm bir süre daha kullanın devam ederse getirin dediler. Burada yazanı deneyeceğim bakalım düzelecek mi
    Cevap için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yandexleyandexle -- 3 Eylül 2015; 17:13:19 >
  • Zenfone 6 aynı sorun var klasik Asus servisi telefonunuzu fabrika ayarina yüklüyüp bişe yok diyip geri gönderiyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.