Şimdi Ara

Zenfone 2 Hard Brick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Zenfoneuma root yapmıştım fakat sonradan farkettim ki rootlu zenfonelar guncelleme alınca bozuluyormuş.Demin wifi gitti bende yeniden başlatınca hata ekranı gelmeye başladı.Bende wipe cache yaptım.Fakat şimdi daha kötü oldu.Artık wifi data bolümüne giremiyorum ve hata değil error yazıyor.Sanırım anakart kilitlendi.Ben bunu halledebilirmiyim size.Anakart değişimi kaç liradan başlıyor.

• Aldığınız hatayı tam olarak "ingilizce hata ve hata kodu" ile tanımlayın.

Eğer hata kodu almıyor iseniz, sorunun tam olarak ne olduğunu anlaşılabilir bir dil ile tanımlayın yardımcı olmaya çalışayım.
  • Geri dönüşünuz icin teşekkür.Olayi çözdüm.2 gun sürdü 😂 .Baska bu hatayi alan olursa diye cozumu yazayim.Once recovery modda iken pc üzerinden teamwin kurun.Sonra Teamwin ile dosyalarınızı kurtarin.Sonra wipe data yapıp telefonu temizleyin.Sonra yeni atacaginiz rom dosyasinin metainf klasörü icerisinde ki google javasprict disyasini not defteri ile acip icindeki kodlarin arasindan sürüm ile ilgili kısımları silin.Sanirim assert diye baslayan satır olmasi lazim.Sonra dosyayı sd karta atin ve telefona atin.Sonra temwin ile kurun.Anlamadiginiz yerleri sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 6 Nisan 2017; 8:53:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.