Şimdi Ara

zenfone 2 laser 5.5' sistem arayüzü durdu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. 5.5 inch olan laser 2 den eşime aldık. asusun sayfasında bu model için son verilen güncelleme olan v1.13.40.496 sürümü yüklü. Ancak pil seviyesi %15 altına indiği anda "sistem arayüzü durduruldu" diyor. araştırıyorum sabahtan beri, ze551 yani 4 gb ramli laser olmayan cihaz için bu sorun güncellemeyle çözülmüş. forumlardan falan anladığım kadarıyla 5 inch te (ze500kl) böyle bir sorun yok.

arkadaş kimse ze550kl yani asustaki adıyla ASUS Z00LD , bilinen adıyla ASUS ZENFONE 2 LASER 5.5" kullanmıyor mu? kullanan varsa bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum?

• zen2 gibi en kısa sürede bir güncellemeyle sorun çözülecektir hocam sizin yapabilceğiniz hiçbir şey yok.
  • aynı problemi bende yaşadım 1-2 ay önce sonra çevrimiçi destekten bilgi aldım güncelleme ile sorun düzelecektir dediler ve düzeldi
  • son güncelleme yüklü zaten ama yok bir düzelme hocam %15 oldumu hata veriyor
  • Ben 5 inç kullanıyorum, bahsettiğiniz sorunu hiç yaşamadım.
  • 5 inch lerde sıkıntı yok zaten intel işlemcili 5.5 lerde de yok ama 5.5 laserde var bu sorun % 15 te sarjı biten telefon yapmışlar :)
  • Aynı sorun bende de var. Herhangi bir çözüm bulabildiniz mi acaba?
  • Perspectiver P kullanıcısına yanıt
    benim telefonumda son güncellemeden sonra bu hale geldi. asus yeni bir güncellemeyle sorunu çözeceğiz diyor. o güncelleme gelene kadarda geçic bir çözüm yolu var arkadaşlar: o da telefonun dil ayarlarından dilini ingilizce yapmak. güncelleme gelene kadar bu şekilde kullanın bi sorun olmuyor normal çalışıyor telefon.
  • güncelleme geldi mi acaba
  • Asus larda bu var. Sorun yok cihazınızda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet güncelleme ilk hafta içinde geldi ve düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.