Şimdi Ara

Zenfone 2 şarjı yüzde 20 ye geldiğinde kapanma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün aksam vatandan zefone 2 aldım 32 gb 2.33 modelini telefoun şarjı %15e dustugunde bı anda kapanıyo son guncellemelerı fılanda yukledım olmadı %15 diyo 10 sn ıcınde %7 %3 %0 deyip kapanıyo sorun gercekten can sıkıcı bugun goturdum ıadeye telefonu alalı 24 saat olmamıs iade almadılar istanbula gonderıceklermıs ordan rapor gelıcekmıs sonra iade veya degısım yaparız dediler bu sure zarfı ıcınde telefonsuz kaldım yanı ASUS marka ilk elektronik eşyam çok üzücü bi başalngıç oldu :(
  • TC Ertürk Doğan T kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun, ben mecburen beklemedeyim, sonuclardan haberdar olmak isterim, umarim istediginiz sekilde sonuclanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu problem Zentalk forum'da çok konuşuluyor. Ama yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorlar ki Asus'tan bunu çözmesini istiyorlar. Yazılımsal ise bu senin için iyi haber.
  • Aynen umarim yazilimsaldir, dun asus istanbul servisi kuzenim aramis 40 dolara degistiriyoruz demisler bataryayi.

• Tlefonu bugün aldım sarz %20 ye geldiğinde birden kapandı. Sonra sarz eetim 25 dk da %72 oldu.
    Aksam yine %20 ye geldiğinde batarya zayıf bile demeden kapandı. 20 dk sarza taktım % 55 oldu.
    yani sarz %20 olduğunda cihaz kapanıyor.
  • Butun guncellemeleri indirin kurun, wipe cache yapin sonra % kacta bittigini kontrol edin +-2 ile oralarda kapanmaya devam ediyor, bir sure sonra alisiyorsunuz, gunu cikariyor bende, cok kiside var bu sorun daha once zenfone 6 da da olmus yazilimsal olarak cozulecegi ongoruluyor, bekliyoruz. İsterseniz zentalk da SS paylasin faydasi olurhttp://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=26698&extra=&page=1&mobile=2

• Asus zenfone konusunda iyice sıvamaya başladı eski zenfonelarda da buna benzer sorunlar var şarjı çok kötü telefonun zenfone 5 vardı bende şarjı yetmiyor diye sattım.
  • son güncelleme sonrası batarya göstergesi düzelmiş, bu sabah sarjdan aldım güncellemeyi yükledim, şu ana kadarda kullandım şu anda yüzde 30 larda, son zamanlarda %55 civarı hızlıca sıfırlar ve 15 sn içinde kapanırdı, akşam batarya bitince şarja takınca hızlı şarj özelliğide düzelmiştir umarım çünkü 2 saatten aşağı tam dolmuyordu.
  • 15 Gun once aldıgım gun bu sorunla karsılastırdıgımı soylemıstım arkadaslar telefonumu bugun geri aldım donanımsal bı sorun olmadıgı ıcın ıade veya degısım olmamıs tamir açıklamasında genel ayarlar duzenlendı , fonksiyon testi yapıldı,yazılım guncelleme yapıldı, batarya ve arama testleri yapıldı yazıyor telefonu denedım sorun duzeldi %1 i gordum hıc sıkıntı kalmamıs cok şükür düzeldi telefon
  • TC Ertürk Doğan T kullanıcısına yanıt
    Gozunuz aydin, benimde % azalmasi duzeldi son guncellemeden sonra ama uevent degeri hala eksik, 3000 degil.

• arkadaşlar bende hala aynı sorun var dün aldım telefonu, hemen güncelleme yaptım düzelmedi.
    Ne yapmam lazım lütfen bilenler bir yardım etsin
  • unwanted_rogue kullanıcısına yanıt
    40.63 guncellemisiyle duzelmesi lazim

• kotbycb K kullanıcısına yanıt
    denedim hocam ama olmadı
  • 40.63 u yukledikten sonra %100 sarj edin ve wipe cache reset yapip deneyin birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: frenze

Konu takip.
    Telefonun ilk tam dolu şarji %15 de telefon kapandi.
    Suan ikinci sarjim. Bakalim ne olacak.

hocam konunun üzerinden baya geçmiş ancak merak ettim bende de aynı sorun var.

ne yaptınız?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.