Şimdi Ara

zenfone 2 vs lg g2 vs experia c4 vs experia z2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1100 liralık bütçem var.aralarında kaldığım telefonlar:
    zenfone 2 16gb 4gb ram
    lg g2 32 gb
    experia c4
    experia z2 ( 2.el )
    aldığım telefonu uzun süre kullanmak istiyorum,sık sık telefon değiştiren biri değilim.ilk akıllı telefonum olacak.o yüzden güncelleme destekleriyle,ilerde yavaşlık yaratmamasıyla birlikte değerlendirirseniz öneriniz nedir? benim aklımda zenfone 2 var.

• Zenfone 2 alacaksan 32 gb'lık versiyonunu al.Bu arada 16'Lık versiyonunda 2gb ram var 4 değil.
    Lg g2 de halen güzel bir cihaz lolipop güncellemesi de bulunmakta.Batarya ve ekran performansı da iyi.Eğer zenfone 2 32 gb alınmıyacaksa g2 almak daha mantıklı
    Xperia c4 kamerası başarılı bir cihaz özellikle ön kamera.Tasarım olarak bence c4 xperia z2'den daha güzel,ekran kasa oranı da z2'den daha iyi.Güncelleme konusunda birşey diyemem c4 sony'nin orta segment telefonu z2 amiral gemi modeli olduğu için z2'ye güncelleme konusunda daha fazla öncelik verirler.
    Xperia z2 ise hoparlör, batarya performansı ve arka kamera olarak ön plana çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 10 Temmuz 2015; 21:16:27 >
  • teknosada lg2 32 gb 999 tl yapmışlar ama tek çekim taksit yok
  • Farklilijlari var simdi bakyim 999a g2 var

Bu acidan abarti derecede fp urunu G2 dir.

Kullaniorum cok cok memnunum 0 olarak ona bak,z2 de 0 olsa z2 derdim ama 2.el her zaman azda olsa risktir bu acidan g2 diyorun,ki agustos 5.1.1 guncellemeside alaxak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin telefonun bu kesinlikle.

http://m.teknosa.com/urunler/125071105/lg-802-g2-16gb-white-akilli-telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gblık zenfone 2 de 4 gb ram var ama keşke 2 gb olan model gelse çünkü pc mark testinde muazzam pil süresi var

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

16 gblık zenfone 2 de 4 gb ram var ama keşke 2 gb olan model gelse çünkü pc mark testinde muazzam pil süresi var

16'lık versiyonda 2gb 32'lik versiyonda 4 gb ram değilmiydi.Media markt'a bu telefonu incelemek için gittiğimde 16'lık versiyon vardı onda da 2gb ram var dediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok hayır 4gb ikisinde de
  • Media markt çalışanları referans kabul edilemez,Asus Türk pazarına 16 gb, 1.83 işlemci, 4gb ram ve 32-64 gb, 2.33 işlemci,4gb ram olmak üzere 3 modelle girdi umarım 2gb,1.83 işlemci ve 720p ekranlı model kısa sürede girer çünkü herkes performans aramıyor bizim gibi şantiyede çalışan teknik sınıfın en büyük derdi dual sim, güçlü pil, ve çekim gücü konuyu dağıtmak istemezdim ama açıklama zaruri oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.