Şimdi Ara

Zenfone 5 mi 6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben zenfone 6 almayı düşünüyordum ancak çok büyük gözüküyor gözüme zenfone 5'in boyutları hoşuma gitti ancak 5'in şarjı 1 gün götürmediğini oyunlarda çok ısındığını söylüyorlar, telefonun bataryası değişmediğinden yedek bataryada kullanamayacağım. Birde zenfone 5 in kamerası 8 mp 6'nın 13 mp. Siz hangisini daha çok beğendiniz. 6 yı kullanan arkadaşlar boyutlarından şikayetçi mi 5' i kullananların sarj sorunu var mı arkadaşlar. birde zenfone 6 2 GHz versiyonu var mı varsa Türkiye'de satılıyor mu ? cevaplarınızı bekliyorum ... zenfone 5 alırsam beyaz rengini alacağım 6 alırsam kırmızı :)

• 5 alıcaksanız bence moto g alın
  • moto g bence kötü bir telefon her özelliği zenfone 5 ten düşük :((
  • 6 almak daha mantıklı,Moto G gayet iyi cihaz kaldırmadığı oyun yok kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yı kullanan var mı arkadaşlar boyutlarından şikayetçi misiniz rahatlıkla cebe giriyormu konuşmanıza falan engel oluyor mu
  • alpkra kullanıcısına yanıt
    hocam zenfone 6 kullanıyorum 1 haftadır. cebe girmez 6 inç bir telefonu zaten cebinize sokmayın elinizde tutun.
    konuşmama bir engel olmuyor hatta daha rahat hissediyorum büyük olduğu için.ahize sesi çok kaliteli ve iyi.

ben lg g2 alacağım bana biraz büyük geldi alışamadım lg g2 takaslıyorum yada satıyorum
    teknosadan aldım 1 haftalık + 159 tl lik teknokask yaptırdım. 1 sene garanti uzadı ve 1 sene kaskolandı

silivride ikamet ediyorum
  • Hocam zenfone 6 alma imkanınız varsa asla kaçırmayın derim kullanmış biri değilim fakat tüm detay özelliklerini inceledim o fiyattaki telefonların en iyisi , bugün aramadığım mağaza kalmadı bulamadım zenfone 6 yı , henüz internet satışı da başlamamış ben şahsen alacağım Konya Teknosa'ya gelmesini bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    iPhone 12 mi 13 mini mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alpkra kullanıcısına yanıt
    Hocam tlefon dev zaten. çerçevelerde kalın. büyük telefon için eyvallah da o cepte falan tasınmaz
  • 6
  • iyi güzelde o telefonu elde bütün gün nası taşıyacağım aranızda hiç 5 diyen yok mu?
  • 5 kulanıpta şikayeti olan yok mu
  • 5 almaya çalışın 6 fazla büyük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.