Şimdi Ara

Zenfone Mi , Sony Xperia Z1 Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://strawpoll.me/4984543

• Bu saatten sonra Z1 alınmaz derim.Asus Zenfone 2 fena değil.Sony tarafındaysa Xperia M4 aqua ve Xperia C4 (16gb) düşünebilirsin.
  • real_king kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Zen2 alırdım ben olsam. Z1 kullanılmayacak cihaz değil ama üstüne 3 tane daha çıktı ve ekranı pek güzel değil.
  • z1 bence
  • Ben şahsen z1 in kapaklarını dert etmezseniz hala iyi olduğunu düşünüyorum
    . Sony en son lolipop güncellemesine kadar yayınladı. Android sürümünün güncelliğini dert etmenize gerek yok. Sadece ekran patlaklığı aşırı parlak güneşli havalarda canınızı sıkabilir o Kadar. Ben asus den se sony diyorum telefon konusunda. Ki bilgisayarım asus yanlış anlaşılmasın. Tabi yinede karar sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Ben şahsen z1 in kapaklarını dert etmezseniz hala iyi olduğunu düşünüyorum
    . Sony en son lolipop güncellemesine kadar yayınladı. Android sürümünün güncelliğini dert etmenize gerek yok. Sadece ekran patlaklığı aşırı parlak güneşli havalarda canınızı sıkabilir o Kadar. Ben asus den se sony diyorum telefon konusunda. Ki bilgisayarım asus yanlış anlaşılmasın. Tabi yinede karar sizin
    Arkadaşımda Xperia Z1 var ve son güncellemeden sonra memnun kalmadığını söyledi.Kamera da filan sıkıntı olmuş.Ekran olarak da Z1 çok iyi değil zaten.
    Bence Zenfone 2 tasarım haricinde çok daha performanslı bir telefon.Ve daha güncel.Tabi Zenfone 2 yerine

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Arkadaşımda Xperia Z1 var ve son güncellemeden sonra memnun kalmadığını söyledi.Kamera da filan sıkıntı olmuş.Ekran olarak da Z1 çok iyi değil zaten.
    Bence Zenfone 2 tasarım haricinde çok daha performanslı bir telefon.Ve daha güncel.Tabi Zenfone 2 yerine

Alıntıları Göster
    Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Zenfone 5 hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • Şu An z1 kullanıyorum ve cihaz ilk çıktığında alınmıştı. Gıcır gıcır hala sorunsuz çalıştı şimdiye kadar umarım hep böyle olur
  • ferrari091 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın,ancak özelliklerine bakınca pahalı gibi geldi bana,neden böyledir acaba ?
  • Chardee Macdennis kullanıcısına yanıt
    Z1 için 999 lira etiket oldukça uygun emin olun . Daha önce ifade ettiğim gibi z1in tasarım ögelerini (kapaklar,bildirim ışıkları v.s) beğenirseniz asus den daha memnun edeceğini düşünüyorum .
  • redmaner kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun,yani fiyatının bu şekilde olmasının nedeni biraz da tasarımından ve kullanılan malın kalitesinden kaynaklanıyor.
  • Z1 bencede,helede suanki cazip fiyati ile.genelde telefondan pek anlamayanlar begenmez ama tas gibi telefon dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 23 Temmuz 2015; 15:59:55 >
    Yanlış anlaşılmasın z1 malzeme kalitesi olarak çok üst düzey bir telefon. Yalnızca kapaklarına almadan önce bakın herkesin alışamayacağı bir tasarımı var su geçirmezlik özelliğinden dolayı.

Fiyatının ucuz olmasının tek sebebi ise sony türkiye nin uyguladığı indirimdir. Geçen aylarda xpetia z nin stoklarını tüketip piyasadan çekmek için benzer bir indirim yapıldı. Şuan kolay kolay z yi bulamazsınız zaten. O yüzden z1 in satılan bu son ürünlerini oldukça ucuza alabilirsiniz şahsi kanaatim . Bir nevi Nesli tükenmekte olan bu modeli edinin derim
    Peki teşekkürler, şuan http://www.bimeks.com.tr/urun/129654/sony-xperia-z1-black.aspx şu fiyata satılıyormuş.
    İçinde kulaklık yok sanırım kutu içeriğinde yazmamışlar.
    Peki hocam yordum seni de kusura bakma
    Estağfurullah yardım ettiysek ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Estağfurullah yardım ettiysek ne mutlu
    Z1 mi kaldı ? Allah aşkına telefonun adam gibi ön kamerası bile yok ekranı desen tft ekran en iyisi htc e8 bak
  • Z1 kesinlikle özellikle fiyatı ucuzlamışken..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.