Allah herkesi eşit güzellikte yaratmıştır , insanlar yalnızca takva olarak birbirinden üstündür. çirkinlik , fakirlik , fitlik , güzellik , kezbanlık , prenseslik , saflık , yakışıklılık bir üstünlük derecesi değildir. Senin o fakir dediğin insanlar Allah'a kulluk etsin diye yaratılmıştır , Allah beni seni hepimizi kulluk etsin diye yaratmış. Hepimizinde imtihanı farklı , kimisi fakir kimisi zengin , kimisi sağlıklı kimisi engelli ... Fazla dünya zevklerine kapılma derim. |
Zengin erkek istemek suç mu? Fakir erkekler niye yaşıyor. (2. sayfa)
-
-
Forumda bayan görmek ne güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnandığın ne varsa sana şifa versin. Gerçek hayatında manipülatörün, ruh hastasının tekisin muhtemelen.
Cevap yazmaya gerek olmayan bir konu.
İlk iki cümleyi oku geç.
Yine bilimden çooooook uzak bir konu açılmış..
-
Burda harun abiye çıkıştınız ben anlamıyorum sizi harun abi bi standart belirlemiş kendisinie ve bu yönde istekte bulunuyor. İsteyebilir ne var bunda. Bende esmer uzun boylu kız istiyorum mesela. Benim standardım da bu sen bbw isteyebilirsin öbürü sugarmommy isteyebilir kime ne zararı var istemenin. Herkesin hayatına kimse karışamaz
-
Vay be hocam bu forumda böyle mesajlar görmek duygulandırdı
Sen tipsizin tekisin ve erkeksizlik başına vurmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 17 Kasım 2022; 18:9:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evlenirsen de aldatmaya meyilliymişsin senle evlenecek olana geçmiş olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
konunun birinci sayfası komunist hackerlar tarafından bloke edilmiş sanırım
-
Yazıyı iki satır okudum. O kadar gereksiz ki buraya yazmam bile anlamsız. Yazmaya bile değmeyecek bir konu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değilim hercek hayatta çok düzgün iyi biriyim
HAHAAHHHZHAHHA DUNYA SVJLERIJE KAPILAN ERKEKLER
BU IGRENC ERKKE DUNYASINDA INSNALARI IYILESTIRECEK ILACLAR BILE TICARET MALZEMWSI
Penisilin bedava olcak tviti yüzünden (sahte tvit de konu bu degil) şirketin değeri düştü.
Cani olam haz peşinde olan erkekler yani.
Biz böyle şeyler desek duygusallık kadınlar ne anlar falan filan diye ezersiniz. Kadına gelince erdem vagrisi hadi ordan.
Ben iki yüzlülük vurgusu yaptım hepsi bu .Dünya malı peşinde olsam askinda dediklerimi uygulardm bu kadar dert etmem böyle saçma sapan buraya yazmazdm. Ne kızlar var eekekelri oarmaginda oynatiyor. Onlardan olurdm.
Ben sorguluyorum .erkek iki yüzlülüğünu ortaya çıkarıyorum
Öööğğk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X