Bildirim
zengin olmak için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zengın olmak ıcın ıllakı zengın bı akraban fılen olcak yoksa kumar ıslerıne gırıcen yada buyuk ıkramıye sana cıkacak fılen yoksa ımkansız ötesı okuyarak çalışarak zengın olmak -
quote:
Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li
zengın olmak ıcın ıllakı zengın bı akraban fılen olcak yoksa kumar ıslerıne gırıcen yada buyuk ıkramıye sana cıkacak fılen yoksa ımkansız ötesı okuyarak çalışarak zengın olmak
doğuştan zengin doğanların ailesi nasıl zengin olmuş -
yuksek gerilimci olucan ben oluyorum suan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li
zengın olmak ıcın ıllakı zengın bı akraban fılen olcak yoksa kumar ıslerıne gırıcen yada buyuk ıkramıye sana cıkacak fılen yoksa ımkansız ötesı okuyarak çalışarak zengın olmak
Ortaokullu
@TamamHaklısınÖyle
yoq liseliyim qnq
@yılanlıdağ
ticarette nasıl gircez işte -
Ralnub şob rellayah, alzaf amçu
elinde internet var yurtdışı sitelerden ucuz ürünler getirip yolunu bulabilirsin n11 vb türk sitelerinden kuponlarla ucuza getirip pahalıya satarak ufak ufak adam gibi bir sermaye yapabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: yılanlıdağ
elinde internet var yurtdışı sitelerden ucuz ürünler getirip yolunu bulabilirsin n11 vb türk sitelerinden kuponlarla ucuza getirip pahalıya satarak ufak ufak adam gibi bir sermaye yapabilirsin.
teşekkürler hocam -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaandemirel1994
@TamamHaklısınÖyle
yoq liseliyim qnq
@yılanlıdağ
ticarette nasıl gircez işte
Sana demedim ortaokullu diye
Arsızbeladinleyen2000li nickli arkadaşa dedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X