Şimdi Ara

Aileden zengin ve doğuştan şanslı kişilerin tavsiye vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtoubede yada instagramda gördüğüm tüm girişimciler istisnasız iyi eğitim görmüş ailesinin referansını kullanmış kişiler bunlarda orta-fakir halka kendini geliştir aklını kullan gibi tavsiye veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumda çok defa konusunu açtık, isimler vererek söyledik.

Efe Aydal: aileden zengin, Türkiye'de özel okul yokken bu herif kolejlerde okudu, kendisine yapılan yatırımlara rağmen üniversiteyi kazanamadı, sonra kazanamdı demesinler diye düşük bölüm yazdı, buna rağmen 90'lı yıllarda yurtdışına çıkıp yabancı sevgilisiyle tatil yapıyodu ve sonra da kendisi sigortalı bi işe girip çalışmasına gerek kalmadan yabancı sevgilisiyle evlendi, babası ona İzmir'in en iyi yeri olan Kıbrıs Şehitleri caddesinini içinden çok pahalı bir ev verdi, babası ona otomobil verdi. şimdi Efe Aydal diyo ki: istifa edin, risk alın, memursanız memurluğu bırakın, dibi görün, parasızlığı görün, bunu görünce kendiniz geliştireceksiniz ve en tepeye çıkacaksınız (yalanın tillahı)

Dr. Redpill: annesi ve babası doktur, zenginler, Türkiye'de kimsenin uçağa binemediği 80'li yıllarda bu eleman üstelik reşit bile olmamasına rağmen her yaz eğitim ayağına yurtdışına çıkıp farklı ülkelere gitmiş, gençliği ülke ülke gezerek geçmiş. bu elemanın bi videosunda takipçisi çocuk şunu yazdı: "abi lisedeyim, para yok, okula yürüyerek gidiyom, yemek yiyemiyom, çok kötüyüm" Dr. Redpill ise bu çocuğa cevap olarak diyo ki: "kendini geliştir, tırnaklarınla kazı, bak ben tırnaklarımla kazıdım beni örnek al" diyo.

youtuber'ların tek amacı ego kasmaktır.

ABD'deki bi şirketin IK'sında çalışan Türk kızıyla tanışıp, sonra kızı kafalayıp kendini o şirkette işe aldıran, ve bu vesileyle ABD'ye yerleşebilen bi eleman var. eleman sonra "başarıya giden yolda gençlere tavsiyeler" diye video çekti. sürekli kendini geliştir falan diyo, hiç "tanıdık" olayından bahsetmiyo. sanki gören de kendisi çok gelişti de ABD'ye öyle yerleşti zannedecek. ulan bildiğin kızı yatağa atıp tatmin etmişsin, kız da ABD şirketindeki IK görevini kötüye kullanıp senin gibi birini torpille işe aldırmış, sonra da video çekip "kitap okuyun, prodaktiv olun, zaman yönetimi öğrenin" diye dalga geçiyon milletle.
  • Öyle zaten. Sıfırdan milyoner olan adam taktiğini paylaşır mı 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En kısa yoldan zengin olmanın taktiğini verebilirmi en acilinden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forumda çok defa konusunu açtık, isimler vererek söyledik.

Efe Aydal: aileden zengin, Türkiye'de özel okul yokken bu herif kolejlerde okudu, kendisine yapılan yatırımlara rağmen üniversiteyi kazanamadı, sonra kazanamdı demesinler diye düşük bölüm yazdı, buna rağmen 90'lı yıllarda yurtdışına çıkıp yabancı sevgilisiyle tatil yapıyodu ve sonra da kendisi sigortalı bi işe girip çalışmasına gerek kalmadan yabancı sevgilisiyle evlendi, babası ona İzmir'in en iyi yeri olan Kıbrıs Şehitleri caddesinini içinden çok pahalı bir ev verdi, babası ona otomobil verdi. şimdi Efe Aydal diyo ki: istifa edin, risk alın, memursanız memurluğu bırakın, dibi görün, parasızlığı görün, bunu görünce kendiniz geliştireceksiniz ve en tepeye çıkacaksınız (yalanın tillahı)

Dr. Redpill: annesi ve babası doktur, zenginler, Türkiye'de kimsenin uçağa binemediği 80'li yıllarda bu eleman üstelik reşit bile olmamasına rağmen her yaz eğitim ayağına yurtdışına çıkıp farklı ülkelere gitmiş, gençliği ülke ülke gezerek geçmiş. bu elemanın bi videosunda takipçisi çocuk şunu yazdı: "abi lisedeyim, para yok, okula yürüyerek gidiyom, yemek yiyemiyom, çok kötüyüm" Dr. Redpill ise bu çocuğa cevap olarak diyo ki: "kendini geliştir, tırnaklarınla kazı, bak ben tırnaklarımla kazıdım beni örnek al" diyo.

youtuber'ların tek amacı ego kasmaktır.

ABD'deki bi şirketin IK'sında çalışan Türk kızıyla tanışıp, sonra kızı kafalayıp kendini o şirkette işe aldıran, ve bu vesileyle ABD'ye yerleşebilen bi eleman var. eleman sonra "başarıya giden yolda gençlere tavsiyeler" diye video çekti. sürekli kendini geliştir falan diyo, hiç "tanıdık" olayından bahsetmiyo. sanki gören de kendisi çok gelişti de ABD'ye öyle yerleşti zannedecek. ulan bildiğin kızı yatağa atıp tatmin etmişsin, kız da ABD şirketindeki IK görevini kötüye kullanıp senin gibi birini torpille işe aldırmış, sonra da video çekip "kitap okuyun, prodaktiv olun, zaman yönetimi öğrenin" diye dalga geçiyon milletle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Ocak 2025; 20:58:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış kişiler de doğru yolu gösterebilir, fakirlikten gelme girişimciler de aynını der bence...

Fakirsem ve zengin olmak istiyorsam birşeyler yapmam lazım.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Bunlar hayatı oyun sanıyor kaldı ki oyunlarda bile parası olan güçlü oluyor  

Fakir ve cahil olduğu halde, hayatta hiçbir şey yaşayamayıp gözünü açamadığı halde kendini böyle masallara inandıran ve bu tiplere tapınan insanlar var maalesef. Onlara bir şey desen sana saldırırlar hakaret ederler.

Azıcık hayatta farkındalık kazanmış bir insan bazı insanlar gibi asla olamayacağını bilir ve ona göre hareket eder. Şimdi böyle söyleyince de sanki o insanlar üstünmüş de bunları eziklemişim gibi hissediyorlar. Problem burada zaten kendilerini onlar gibi olmayınca ezik hissediyorlar ve onları da üstün görüyorlar. Kendi hayatlarını yaşayıp da mutlu olabileceklerini hatta o insanlardan katbekat daha mutlu olabileceklerini idrak edemiyorlar kendilerini ezdiriyorlar.

Toplumda hemen hemen herkes böyle olunca da benim gibi düşünen insanlarla anlaşabilecek ve mutlu olabilecek insan sayısı yok denecek kadar az oluyor.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Valla ne örnek verdin içimize su serptin hocam. Bizim hayatımızdaki çilelerin çeyreğinin çeyreğini yaşasa kafasına atacak tipler ana baba şişirmesiyle bir yere geliyor ve adam yerine konuluyor bana en çok koyan mevzu budur. Miras, başkalarının geleceğini yok eden dünyadaki en temel haksızlık ve eşitsizliktir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kişisel gelişim, redpill, ben mürekkep yalayıp yuttum sanat sepet tayfayım izlenimi veren etrafında çok fazla kitap barındırıp hiçbir doğru düzgün çalışması vs'si olmayan kamera karşısında insanlara bu izlenimi verip izlenme kasan, ilişkiler üzerine tespitler kasan özellikle profil fotosunda takım elbiseli kıyafet giyen erkek olan ve erkeklik öğrettiğini iddia eden kanallardan, saçma sapan body buildingci ve gym övenlerden.

Kesinlikle ve kesinlikle uzak duruyorum.

Efe aydalı sadece siyasi konuşmaları için arada açarım ama genelde boş yapar. Cemre demirel de keza çok boş yapıyor bazen meh.

Başarılı oldum diye iddia edenlerin çoğu zengin veya biraz daha iyi konumda olan birisini etrafına alıyor sonra başarılı oldum diyor.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

kıskanma

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

Neyini kıskanacağım  

İnsanlara boş boş tavsiye veriyorlar. Git ilaçlarını al.  

allah akıl fikir versin. sanrılar görüyorsun yine, olmadı hastaneye yat.

Ühühü elifim bana bahmıyo ühühü düzgün gız bulamadım ühühü ilaç kullanıyorum. Üühühü psikolojik olarak iyi değilim dersler çok zor sırf polemik için forumdayım diyen kişiyi dikkate almıyorum.

Git dersine çalış.  

benimkisi en azından elf'lere benziyor. obez, gold digger ve varoş bir kız için ağlamıyorum 

Obez değil. Gayette güzel.

İlaçlarını al.  

92 kilo nasıl obez değil.

benim laflarımı bana satma, acınacak haldesin.

Obez değil gayet güzel.

İlaç kullanmıyorum, sağlıklıyım, baba parasıyla millete hava atmıyorum, milletle polemik kurmak için forumda takılmıyorum, elaleme sataşmıyorum.

Ha bu arada bir insan başka insanlara sataşıp acınacak halde olduğunu iddia ediyorsa kendisi öyledir. Psikolojik çalışmalar var bununla alakalı.

Derslerini çalış.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptix Ph.D

Bu mesaj silindi.

Ühühü psikolojik sorunlarım var alkolden sigaradan kurtarmam gerek kendimi ühühü sürekli forumda elaleme sataşıyorum. Ühühühü  

• Evet dostum hayatın gerçeği bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

psikolojik sorunum yok mercedes c200'üm var, seninkisi görse direkt balıklama pardon balinalama atlar xD

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.