Şimdi Ara

ZENGİN OLMAK, PARAYA HÜKMETMEK İSTİYORUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 1 sene az ya. Kredi verirler mi ki yeni avukata?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla henüz lise 2'deki bir çocuksun. Hayallerini gerçekmiş gibi anlatıyorsun. Bence daha fazla uzatmanın anlamı yok.
  • Zengin Değil Varlıklı kullanıcısına yanıt
    İyi de zaten gerçek bir şey anlatmadım ki hepsi hayal/hedef.

• Okuldan bahsediyordum hocam
  • Zengin Değil Varlıklı kullanıcısına yanıt
    Gerçek o.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Bana avukat olmak için sağduyun yok diyen adama bak 10 yıldır okulunu bitiremiyor. Az ye de kafan çalışsın.

Okulu bitirememek ayrı bir şey, süper Asperger Sendromlu olmak ayrı bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumurta Seven Adam Y kullanıcısına yanıt
    Küçüklüğümden beri psikologlara, psikiyatrlara defalarca gittim hiçbiri bana bir teşhis koyamadı sen nasıl becerdin Asperger teşhisi koymayı?
  • Hayallerle yaşayanı, gerçekler gibermiş çok para çok mutluluk getirmez.Paraya bu kadar taparcasına bağlanma.Birgün bir bakmışsın sen hükmedeceğine o hükmetmeye başlar sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yumurta Seven Adam

quote:

Bana avukat olmak için sağduyun yok diyen adama bak 10 yıldır okulunu bitiremiyor. Az ye de kafan çalışsın.

Hocam asperger mi var sende? Hep aspergerli olmak istemişimdir. Biraz olduğunu kendimde hissediyorum gerçi de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknik Üniversiteli

quote:

quote:

Hocam asperger mi var sende? Hep aspergerli olmak istemişimdir. Biraz olduğunu kendimde hissediyorum gerçi de.

Bana dedi Aspergerli diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik Üniversiteli

quote:

quote:

Bana dedi Aspergerli diye.

Ben farklı anladım hocam kesin bir ibare yok bence

• Solcuyum, devrimciyim, sosyalistim.
    Senin gibi kapitalist olmak isteyenlerden, kapitalistlerden davam gereği hep nefret ettim.

Ama diyorsan ki ben zengin olacağım ona sen karar veremezsin. Tanıdığım bütün kapitalist ya da iyi niyetli zengin abiler küçükken ezilerek ve elde avuçta hiç bir şeyi yokken devasa şirketlere sahip olmuşlardır. Örnek ZORLU Holding Ahmet Nazif Zorlu.

İnanıyor musun bilemem fakat ''Allah ilmi isteyene, zenginliği istediğine verir'' diye bir söz vardır. Sen çok iyi bir yaşam istyorsan bunun için çabalamalısın.

Ama asla kimseyi ezmek derdine düşme, sonradan görgüsüz olma.
    Türkiye'nin fakirinin kültürsüz medeniyetsiz olmasının sebebi o insanlar değil sistemdir. Almanya'nın fakiri ile Türkiye'nin fakiri belki de bir değildir. Fakir diyerek insanları asla aşağılama, bu dünyayı güzelleştirmek bizim elimizde. Keşke 'kapitalist' olmak yerine 'sosyalist' olmayı isteseydin. Ama sen seçimini yapmışsın.

Yoksula gülmedim,
    Zenginliğe özenmedim,
    Faşistleri sevmedim,
    Ezilenleri dövmedim,
    Ben devrimci doğdum, devrimci öleceğim...
    - Che

• Avukat ol. İlkokul mezunuysan nitelikli dolandirici yada hirsiz ol. Bunlar cabuk zengin olunabilcek meslekler. Meslek diyorum hepsi meslek olarak geciyor artik :D

• Çok uğraştırıcı bir iş eksik kalsın.
  • Yeni bir Jimmy Mcgill mi geliyor yoksa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Adamım benim.
  • HAHAHAHAHAH birde 2.sınıf bitti demiş. Bir de bana gelmiş. Sen kime birader diyorsun diyor. Hadi liseye gidiyordur diyorum da. Lise ikiymiş ulan ya. 😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

HAHAHAHAHAH birde 2.sınıf bitti demiş. Bir de bana gelmiş. Sen kime birader diyorsun diyor. Hadi liseye gidiyordur diyorum da. Lise ikiymiş ulan ya. 😂😂😂

Hukuk 2 bitti dedim. Üniversite yani.

Sen git kız bana bağmıyooo ühüüü diye ağla kılıbık güçsüz herif.

Blok.
  • PUAHAHAHAHAHA

Çok stabil oluyor bu tip insanlar, hemen insanlar aşağılama çabası. Elemanın aşağılık kompleksi de varmış.

Yha moruq erkek ağlamaz len

Üniversiteden kastın lise 5 mi acaba ?😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 18 Temmuz 2017; 18:28:24 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.