Şimdi Ara

ZENGİN OLMAK, PARAYA HÜKMETMEK İSTİYORUM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Benim taktiğim sağlam bi hukuk bitirip bir şekilde yükselip dönemin hükümetinin yalakası olmak ( bknz şimdiki akp )

Paraya para demem. Her türlü rüşveti yerim hiç acımam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayaller böylede gerçekler devlette 2500tlye boşanma avukatı olmazsın umarım :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

Hayaller böylede gerçekler devlette 2500tlye boşanma avukatı olmazsın umarım :d

Kamu avukatları 4k civarı maaş alıyor. 2.5k öğretmen bile almıyor avukat mı alacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

Hayaller böylede gerçekler devlette 2500tlye boşanma avukatı olmazsın umarım :d

Kamu avukatları 4k civarı maaş alıyor. 2.5k öğretmen bile almıyor avukat mı alacak?

Kamu davalarında ilk yılında 3500 tl maaş alıyorlar yıl geçtikçe kademe atlayıp maaşın artıyor. 3500 tl maaş çok mu sence :d benim ablam muhabir 3500 tl para alıyor (yalnız yaşıyor birde) kira elektrik su doğalgazdan başka hiçbir yan masrafı yok (yemeği sabah öğle akşam kanaldan, ulaşım ücretleri kanaldan-taksi otobüs vsvs- dışarda yemek yese yine kanal karşılıyor, her yıl başı 1000 tl civarı ikramiye veriliyor ve her yılbaşında 3-4 bin tl lik giyim mağaza çeki veriliyor. Daha ekstra birsürü şeyi var hatırladıklarım bu kadar) ama yinede 3500 tl yetmiyor ablama. Sen düşün :)

Ve ablam istanbul merkezine uzak biryerde oturuyor çok az dışarı çıkıp harcama yapıyor genelde işten eve evden işe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Stalker Batman -- 18 Temmuz 2017; 18:37:27 >

• "Bu yazdıklarım için bana troll diyebilirsiniz, derseniz deyin banane. Fakir doğup, fakirliğini sorgulamadan çocuk yapanlardan mı olmak istiyorsunuz, olun banane."

O zaman senden de bizene kardeş.
  • quote:

Kendimi nasıl geliştiririm? İyi bir liseden mezunum İngilizcemi iyice ilerletmeye çalışıyorum. Başka bir dil daha öğrenmeli miyim?

Sen bir psikologa falan görün

https://forum.donanimhaber.com/ustune-para-verseler-dahi-okumam-dediginiz-bolumler--125100114

Şu başlığa hukuk okumam yazmışsın. Biz de adam yerine koyup yorum atıyoruz, valla çocuk eğlendiriyoruz forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    En çok istenen bölümler olduğu için trollük yapmıştım. Zaten millet de o yüzden artıladı. Nereden buldun o yorumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam Antalya'yı o yüzden belirledim. İstanbul'a göre baya küçük şehir. Kırıkkale'de istersem 50k kazanayım yaşamam orada.

Antalya da kollarını açmış seni bekliyor maraz alinin orta bacağı gelse keşke diye

örnek verdim, ancak bunu anlayamayacağını düşünmemiştim. okulu bitirince yaz, icra ofisinde çalışmak istersen asgari ücret + yol + yemek + prim + 6 ayda 1 hafta tatil
  • İşte bu insanlar bir iş adamı adayı,arkadaşı gömenleri anlamıyorum önemli olan hedef gerisi bir şekilde oluyor.
  • Sen bunların hepsini geçersin hiç takma :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.