Şimdi Ara

zenginler ölmüyor bunu biliyor muydunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bazı ülkelerde çeşitli kuruluşlar var. Şimdi siz ölünce sizi sıvı bir maddenin içine koyuyorlar ve ileride tekrar dirileceginiz gunu beklemeye başlıyorsunuz.

Mesela akciğer kanseri oldunuz ve cigeriniz işlevsiz hale geldi ve ölmek uzersiniz, hemen akcigerinizi çıkartıp sizi o soğuk sıvının içine koyuyorlar ve ileride yapay akciğer üretildiğinde sizin içinde bir tane üretilecek ve sizi sıvının içinden çıkarıp yapay akciğeri size takacaklar ve tekrar dirileceksiniz.

Bu işlem şu an tüm dünya da uygulanıyor ve ücretinde çok pahalı değil galiba 500bin lira civarında bir şeydi.

Hatta bir Türk bile dondurulmuş şu an.

500bin zenginler için çok ucuz bir ücret ve ben zenginlerin büyük çoğunluğunun kendini dondurdugunu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi uyanıyosun donda bi ıslaklık
  • Bizim bi akraba dondurdu kendini tekrar dirileceği zaman çok titreme oluyomuş pişman oldu. 2 gün sonra da helvasını yedik 500 bin çöpe gitti yani
  • dondurdular ama şuan diriltecek teknoloji yok. bulunabilecek mi belli değil. para kırmak için orijinal bir yöntem olduğunu düşünüyorum.
  • Helva yiyebiliyor muyuz peki?
  • Arkadaşlar bu işlem şu anda zaten gerçekleştiriliyor niye inanmiyorsunuz ki.

İşte Kuban’ın verdiği bilgiler: “Bu kişiler arasında ünlü isimler de vardı. Onlardan biri Türkiye’nin çok yakından tanıdığı bir işadamıydı. Cenazesi olduğunda boş tabut içinde namazı kılındı, ailesi tarafından mezara götürüldü, tabut gömüldü. İnsanlar boş tabutun arkasından ağladılar. 

http://www.haberturk.com/saglik/haber/1326208-guner-kuban-turk-isadami-donduruldu/8

Bakın bu isimler gizli tutuluyor ve parası da çok bir para değil.

Bence oldu diye bildiğimiz bir çok kişi 20 30 yıl sonra tekrar ortaya çıkabilir.

Mesela Michael Jackson.

• quote:

Orijinalden alıntı: korkak_adam

Arkadaşlar bu işlem şu anda zaten gerçekleştiriliyor niye inanmiyorsunuz ki.

İşte Kuban’ın verdiği bilgiler: “Bu kişiler arasında ünlü isimler de vardı. Onlardan biri Türkiye’nin çok yakından tanıdığı bir işadamıydı. Cenazesi olduğunda boş tabut içinde namazı kılındı, ailesi tarafından mezara götürüldü, tabut gömüldü. İnsanlar boş tabutun arkasından ağladılar. 

http://www.haberturk.com/saglik/haber/1326208-guner-kuban-turk-isadami-donduruldu/8

Bence oldu diye bildiğimiz bir çok kişi 20 30 yıl sonra tekrar ortaya çıkabilir.

Mesela Michael Jackson.

Bayadır var bu olay yav. Ben gerçekleşmiyo demedim ki senin sıvı içinde demene karşın donda ıslaklık demek içimden geldi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu kim söylüyor?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

dondurdular ama şuan diriltecek teknoloji yok. bulunabilecek mi belli değil. para kırmak için orijinal bir yöntem olduğunu düşünüyorum.

Hocam diriltme konusunda sıkıntı yok bazı ameliyetlarda bile vücut düşük ısı seviyelerine getirili ve kan akışı yavaşlatılir ameliyat bittikten sonra tekrar vücut tekrar ısıtılır ve eski haline getirilir.

Burada sorun olan yeni organların varlığı. Ve yaşlılık.

Yapay organlar yapılmaya başlandı vücudun yaşlılık etkisini tersine çeviren mekanizmalarda keşfedildi ve deneylerine başlandı bence çok uzak olmayan bir gelecekte bu insanlar tekrar aramıza donecek.

Bu proje baya eski tarihli o yüzden hiç ummadigimiz kişiler dirilebilir heycanlanmiyor değilim.

• Böyle bir şeye inanan... Kalbi duran bir kişi ancak yaklaşık bir saat içinde hayata döndürülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctor Strange -- 20 Temmuz 2017; 21:26:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

quote:

Mesela Michael Jackson.

Bayadır var bu olay yav. Ben gerçekleşmiyo demedim ki senin sıvı içinde demene karşın donda ıslaklık demek içimden geldi :)

Anladım hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

quote:

Mesela Michael Jackson.

Anladım hocam.

Ama ölümden korkma evlad. İsanın kolları altına sığın. Aç incili oku biraz moruq

• Zenginler ölmez, hayata gözlerini yumar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Böyle bir şeye inanan... Kalbi duran bir kişi ancak yaklaşık bir saat içinde hayata döndürülebilir.

Hocam kalbi durur durmaz vücut ısısı -190 dereceye düşürülüyor bütün biyolojik faaliyetler duruyor. Çürüme de dahil.

Hatta bu sistemi uygulayan bir kurbağa turu bile var şu an.

Kurbağa kış mevsimi başlangıcında kendini donduruyor ve ilk bahara kadar ne kalbi atıyor ne de nefes alıyor ama aynı kurbağa ilkbaharda tekrar çözülerek canlanıyor. Bak kurbağa kış uykusuna yatıyor demiyorum çünkü kış uykusuna yatan hayvanların vücut faaliyetleri durmaz sadece aşırı derecede yavaşlar ancak bu kurbağa aylar boyunca ne nefes alıyor ne de kalbi atıyor bildiğin donuyor

• mesele yapay organların üretilmesini beklemek deil.isteseler var oran birinin organını satın alıp atıyorum 5 yıl sonra takın diriltin diyebilir.asıl mesela sen adamın kanını çekip yerine sıvı nitrojen doldurunca bilimsel olarak o insan ölüyor.ölen insanın hücreleri vs çürür.o hücrelerin çürümemesi için işte insanlar donduruluyor kanlarının çekilip damarlarına sıvı nitrojen enjekte etmelerinin sebebi ise donan hücre işlevini yitirir ama sıvı nitrojen - bilmem kaç dereceye kadar donmuyor bu sayede hücreler bozulmuyacak.bunları yaparak kişinin vücudu felan bozulmayacak.işte şuanki teknoloji bu ölmüş insanları hayata döndüremiyo.ancak ilerde teknoloji gelişirse ancak dönerler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.