Şimdi Ara

ZENON Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yonga Intel® 945G Chipset
    İşlemci Intel® Pentium® M processor T2400 1.83 GHz, 2 mb cache,667 MHz
    Bellek 1 gb DDR2-533 Mhz (Max:2 gb)
    Ekran 14" VXGA/Glare TFT LCD, 1280 x 768
    Ekran Kartı i945 GM Chipset 128 MB E.Kartı (128bit)
    Ses Kartı 3D Audio AC97
    Modem / Faks 56K Fax/Modem
    Network 10/100 Lan Intel® PRO /Wireless NIC
    PCMCI Yok
    Express Card 1x Express Card 54(34) slot
    Sabit Disk Kapasitesi 80 gb 8 mb cache SATA
    Disket Sürücü Yok
    Optik Sürücüler Dual DVD-Writer, Entegre Webcam 1.3mp
    Batarya 6-cell Li-Ion Battery Pack
    Klavye&pointing device Q Türkçe Klavye, Touchpad
    İşletim Sistemi Windows XP Home Edition
    Boyutlar - Ağırlık 333 (W) x 243 (D) x 24 mm, 2,5 kğ
    Geliştirilmiş Port'lar Ext.VGA, 3xUSB, 1394 port, S-Video
    Aksesuarları Taşıma Çantası
    Diğer Intel 3945 Wireless+Bluetooth
    Garanti Süresi (Ay) 36 ay

ürün özelliklerine bakınca benim açımdan sorun yok. ama marka olarak güvenebilir miyim? 3 yıl garanti vermiş. bilgisayarı aldığım yere bugüne kadar herhangi şikayette bulunulmamış.
    sizce bu markaya ne kadar güvenmeliyim??

yorumlarınızı bekliyorum....

fiyatı unutmuşum :) 1199$+kdv

https://www.gunesnet.com/product_details.aspx?pid=10117

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmuteren -- 22 Eylül 2006; 13:55:35 >

• ben olsam daha markalaşmış yada kullanıcılar tarafından beğenilmiş leptaplara yönelirim vatan da veya bimekste dell in acer ın ve diğer markaların bu tip konfigre edilmiş özellikte leptapları var
  • link verirseniz iyi olur.
  • fiyata bakmalı?
  • Biraz geç oldu ama yeni gördüm başlığı. Ben bir Zenon bayisiyim. ürünün %100 arkasında olarak satıyorum. belki abartı gelebilir size ama önde gelen notebook markalarından daha cok satıyorum ve şimdiye kadar arızadan dolayı ithalatçı servisine tek bir notebook yada pc göndermedim. kendimde zenon kullanıyorum ve cok memnunum. sizin verdiğiniz konfigürasyonun biraz daha geliştirilmiş hali daha uygun bir fiyatla stoklarımızda. bilgi edinmeniz açısından özelliklerini ve fiyatını veriyorum.

Ürün ZENON Core Duo 1.83/120 gb/1 gb/DVD-WR/14"WXGA/BT

Yonga Intel® 945 GM Chipset

İşlemci Intel® Core® 2 Duo T5600 1.83 GHz, 2 mb cache,667 MHz

Bellek 1 gb DDR2-533 Mhz (Max:2 gb)

Ekran 14" VXGA/Glare TFT LCD, 1280 x 768

Ekran Kartı i945 GM Chipset 128 MB E.Kartı (128bit)

Ses Kartı 3D Audio AC97

Modem / Faks 56K Fax/Modem

Network 10/100 Lan Intel® PRO /Wireless NIC

Sabit Disk Kapasitesi 120 gb

Disket Sürücü Yok

Optik Sürücüler Dual DVD-Writer, Entegre Webcam 1.3mp

Batarya 6-cell Li-Ion Battery Pack

Klavye&pointing device Q Türkçe Klavye, Touchpad

İşletim Sistemi Windows XP Home Edition

Boyutlar - Ağırlık 333 (W) x 243 (D) x 24 mm, 2,5 kg

Geliştirilmiş Port'lar Ext.VGA, 3xUSB, 1394 port, S-Video

Aksesuarları Taşıma Çantası,Mouse,Şifre Kilidi

Diğer Intel 3945 Wireless+Bluetooth

Garanti Süresi (Ay) 36 ay

FİYAT = 1149$+KDV

• gaziantep menseili bir firmanın fason markası galiba

ama işin ilginci üye olmadan özelliklerine bakamıyorum

baya gizli bilgiler var herhalde cihazlarda

http://www.gunesbilgisayar.com.tr/
  • bence pahalı bir ürün pazar günü bimekten hp pavilion dv 2085 611 kodlu makinaya 1780ytl ye aldım 1050usd+kvd yane nerde hp nerde kenonmu zenonmu
  • İnşallah olmaz ama ürünün arızalanırsa o zaman anlarsın bimeksten ucuz bilgisayar almak ne kadar güzel oluyormuş. Karşınızda muhattap bulamayacaksınız. İşte o zaman anlayacaksınız 100-150 $ dan kaçıp ucuz bilgisayar alamanın güzelliğini.

Ayrıca Güneş Bilgisayar Online Satış Sitesi de

www.gunes.net adresidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technet -- 10 Mart 2007; 12:13:22 >
  • bence hayatta bu bilgisayara verdiin paraya deymez daha iisini markalisini ayni fiyata alabilirsin...
  • Garanti 36 aymi$,bunun yarisi teknik serviste gecer zaten:).Soru isareti olan bi marka,insanlar daha Packard Bell,Benq gibi saglam firmalarin laptoplarini tarti$irken,kimsenin Zenona para bagliycagini sanmiyorum.Bi de 1150 + kdv,fiyatta pahali.Biz bu sendromu cin olmadan adam carpmak olarak adlandiriyoruz.Zenonlular Dernegi :D
  • 2 yıl garanti mecbur zaten ve bir firmanın 36 ay garanti verebilmesi içinde yanılmıyorsam sanayi bakanlığından vs izin alması gerekir.
    Teknik servisinden dem vurduğunuz firma 2004 ve 2006 yılı Toshiba'nın en iyi teknik servisi ödülü almış, Intel'in Türkiyedeki 24 Intel Premier Provider'ından biri ve Microsoft Gold Partner

Yasalara göre bir ürünün arızada kalma süresi yanılmıyorsam 30 iş günü aynı arızadan 3, farklı arızalardan 4 kez arızalanırsa değişimi gerekir. yani merak etmeyin garantinin yarısı serviste geçmez.
  • ya öylesine takılıyordum açıkcası markayıda ilk defa burda gördüm, girip web sitesini gezdim, yetki belgelerine felan baktım. ama ödüllerini gezerken gülmekten düşüyodum nerdeyse koltuktan, bu ödülün tüketicileri cezbetme açısından ne gibi bir yararı var pek anlayamadım

ZENON Notebook

• :) eğer birilerinin gözünü cezbetmekse amaç

Aşağıda Intel'in Türkiye kabul ettiği sistem üreticileri listesi

http://premierlocator.intel.com/Offers/Country.aspx?CountryID=77

veya takılma öyle küçük ödüllere Aşağıdaki de Microsoft'un ödülü
    Neyse sorun aslında bir yerel markaya güvendir aynı özelliklere sahip siz yurtdışı kaynaklı bir markaya yerel markalar varken daha fazla para verip alabilirsiniz Ama bir ram almaya kalktığınızda yurtdışı marka ürünün ram fiyatı yerel markanın neredeyse 2 katıdır veya bir klavyeniz bozulduğunda yada notebook için lcd niz bozulduğunda ödeyeceğiniz miktar yerel markanınki ile karşılaştırılmayacak derecede yüksektir.
    Her iki markanında kullandığı cpu aynı, disk aynı, ram kalite olarak nerdeyse aynı(kingston vs) genel fark kasadadır. Şu anda zaten yerel üreticilerin geneli Intel'in getirdiği barebone'ları kullanmaya başladılar ki bunlar Asus vs gibi dünyadaki 4 büyük notebook üreticisinin ürünleri.
     ZENON Notebook

• photoshopla yapmışlar
  • http://www.itb.com.tr/latestnews.asp?nid=840
    belki IT Bussiness de hacklenip yazılmıştır.

bak buda paintte yapılmış hali

ZENON Notebook

• bence kesinlikle ALMAYIN
    ben 1 sene önce 2006 yazında aldım. fanı bozuldu yolladım bişey yok dediler. 2. defa yolladım bu sefer youtube'a da koydum bozuk kaydı inandılar fanı değiştirdiler. 1 hafta önce de o taktıkları fan yandı. şimdi tekrar yolladım inşallah bu sefer ürün değişimi yaparlar. ama umudum yok yine fanı değiştirirler gibime geliyor. belki de bnm seri de öyledir bilmiyorum ama benimkinin fanı kesinlikle yetersizdi.. o kadar özelliği koyuyosun bari adam gibi fan tak üstelik aldığım zaman gayet yüksek bi meblaya almıştım.. gidin HP alın DELL alın datron gene alın ama zenon almayın derim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.