Şimdi Ara

zeppelin ram ler nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZEPPELIN 4GB (2X2) 1333MHZ DDR3 SOGUTUCULU PC RAM fiyat oldukça uygun ama adını ilk kez duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

Bu mesaj silindi.
    http://www.adresime.com/ProductDetails.asp?productid=1130
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    evet hocam bende aradım ama bilgiye ulaşamadım belki bilen birisi çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hecir

evet hocam bende aradım ama bilgiye ulaşamadım belki bilen birisi çıkar

Alıntıları Göster
    Taiwan üreticisi Çin 2009 Compex fuarında standları vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoryy

Taiwan üreticisi Çin 2009 Compex fuarında standları vardı.

Alıntıları Göster
    bendede vardı zepellinramler hep mavi ekran hatası veriyordu aldıgım yerde çok iyi ram demişti değiştirdim yine aynı marka zepellin ramlerden verdiler ama mavi ekran yok ama pc yeniden başlıo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: proofweb

bendede vardı zepellinramler hep mavi ekran hatası veriyordu aldıgım yerde çok iyi ram demişti değiştirdim yine aynı marka zepellin ramlerden verdiler ama mavi ekran yok ama pc yeniden başlıo :)

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaslar Zeppelin Ramın ustundekı sogutucunun ısmı Ramların asıl markası Nanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noo.Pasaran

Merhaba arkadaslar Zeppelin Ramın ustundekı sogutucunun ısmı Ramların asıl markası Nanya.

Alıntıları Göster
    Zeppelin bellekler alman malı görüntüsü ve yapısı ile kaliteli belleğe benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

Alıntıları Göster
    HTP ile tr ye gelen güzel ramlerdir. içiniz rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

HTP ile tr ye gelen güzel ramlerdir. içiniz rahat olsun

Alıntıları Göster
    Tek haçlı ram'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

Tek haçlı ram'dir.

Alıntıları Göster
    Ben dizüstünde 2 yıla yaklaşık kullandım, garanti doldu dolacak mavi ekran hataları sıklaştı ve..... nakavt. Yeni alacağım. Tavsiye etmem.

• quote:

üzerinde nazilerin kullandığı haç resmi olan ram markası
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

quote:

üzerinde nazilerin kullandığı haç resmi olan ram markası

Alıntıları Göster
    naısl izin veriyorlar o simgeyi kullanmaya acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

naısl izin veriyorlar o simgeyi kullanmaya acaba ?

Alıntıları Göster
    nazilerin simgesi gamalı bu 1. dünya savasında almanyanın krallık dönemindeki simgesi basbaya kullanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardus34

nazilerin simgesi gamalı bu 1. dünya savasında almanyanın krallık dönemindeki simgesi basbaya kullanır

Alıntıları Göster
    Alan arkadaşların yorumlarına göre alınmaması gereken bir ürün.

değerli yorumlarınız için teşekkürler.bir çok arkadaş sizin yaşadığınız sorunu yaşamayacak bundan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_19

Alan arkadaşların yorumlarına göre alınmaması gereken bir ürün.

değerli yorumlarınız için teşekkürler.bir çok arkadaş sizin yaşadığınız sorunu yaşamayacak bundan sonra.

Alıntıları Göster
    Ben de bu aralar 1 GB DDR 400 ram bakıyordum. Bu Marka oldukça ucuz görünüyor ama yorumları okuduktan sonra vazgeçtim almaktan.
  • quote:

bahsedilen logo malta haçıdır daha çok savaşta üstün cesaret gösteren askerlere verilir naziler gamalı (pardus34 ün dediği gibi) haç kullanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

quote:

bahsedilen logo malta haçıdır daha çok savaşta üstün cesaret gösteren askerlere verilir naziler gamalı (pardus34 ün dediği gibi) haç kullanır

Alıntıları Göster
    [image]Zeppelin fena değildir. Çok üst modeli yoktur ama fiyatının hakkını veren sorunsuz ürünlerdir[/image].

• toplama pc aldım içinde 4gb bu ramla geldi devamlı mavi ekran hatası verip duruyordu sonra 2.el bir ram alıp sorunun zeppelin ramdan olduğunu anladım satıcıyla irtibata geçip durumu bildirdim yeni bir zeppelin ram verdiler geldim eve taktım bu seferde ramı hiç görmedi pc, tekrar gidip deneterek aynı ramdan(3.defa) verdiler şuan sorun yok ama aldığım pcden soğudum, ram alacaksanız bu markadan uzak durun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tirpan50

toplama pc aldım içinde 4gb bu ramla geldi devamlı mavi ekran hatası verip duruyordu sonra 2.el bir ram alıp sorunun zeppelin ramdan olduğunu anladım satıcıyla irtibata geçip durumu bildirdim yeni bir zeppelin ram verdiler geldim eve taktım bu seferde ramı hiç görmedi pc, tekrar gidip deneterek aynı ramdan(3.defa) verdiler şuan sorun yok ama aldığım pcden soğudum, ram alacaksanız bu markadan uzak durun derim.

An itibariyle 3.ramda pert oldu:(

• quote:

quote:

toplama pc aldım içinde 4gb bu ramla geldi devamlı mavi ekran hatası verip duruyordu sonra 2.el bir ram alıp sorunun zeppelin ramdan olduğunu anladım satıcıyla irtibata geçip durumu bildirdim yeni bir zeppelin ram verdiler geldim eve taktım bu seferde ramı hiç görmedi pc, tekrar gidip deneterek aynı ramdan(3.defa) verdiler şuan sorun yok ama aldığım pcden soğudum, ram alacaksanız bu markadan uzak durun derim.

An itibariyle 3.ramda pert oldu:(

Demek ki Zeppelin'den uzak duruyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.