Bildirim
zeppelin ram ler nasıldır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
http://www.adresime.com/ProductDetails.asp?productid=1130quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
Bu mesaj silindi. -
evet hocam bende aradım ama bilgiye ulaşamadım belki bilen birisi çıkarquote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Taiwan üreticisi Çin 2009 Compex fuarında standları vardı.quote:
Orijinalden alıntı: Hecir
evet hocam bende aradım ama bilgiye ulaşamadım belki bilen birisi çıkar
Alıntıları Göster -
bendede vardı zepellinramler hep mavi ekran hatası veriyordu aldıgım yerde çok iyi ram demişti değiştirdim yine aynı marka zepellin ramlerden verdiler ama mavi ekran yok ama pc yeniden başlıo :)quote:
Orijinalden alıntı: Memoryy
Taiwan üreticisi Çin 2009 Compex fuarında standları vardı.
Alıntıları Göster -
Merhaba arkadaslar Zeppelin Ramın ustundekı sogutucunun ısmı Ramların asıl markası Nanya.quote:
Orijinalden alıntı: proofweb
bendede vardı zepellinramler hep mavi ekran hatası veriyordu aldıgım yerde çok iyi ram demişti değiştirdim yine aynı marka zepellin ramlerden verdiler ama mavi ekran yok ama pc yeniden başlıo :)
Alıntıları Göster -
Zeppelin bellekler alman malı görüntüsü ve yapısı ile kaliteli belleğe benziyorquote:
Orijinalden alıntı: Noo.Pasaran
Merhaba arkadaslar Zeppelin Ramın ustundekı sogutucunun ısmı Ramların asıl markası Nanya.
Alıntıları Göster -
HTP ile tr ye gelen güzel ramlerdir. içiniz rahat olsunquote:
Orijinalden alıntı: Takım_Tamam
Zeppelin bellekler alman malı görüntüsü ve yapısı ile kaliteli belleğe benziyor
Alıntıları Göster -
Tek haçlı ram'dir.quote:
Orijinalden alıntı: menem
HTP ile tr ye gelen güzel ramlerdir. içiniz rahat olsun
Alıntıları Göster
-
Ben dizüstünde 2 yıla yaklaşık kullandım, garanti doldu dolacak mavi ekran hataları sıklaştı ve..... nakavt. Yeni alacağım. Tavsiye etmem.quote:
Orijinalden alıntı: Iron Mask
Tek haçlı ram'dir.
Alıntıları Göster
-
quote:
üzerinde nazilerin kullandığı haç resmi olan ram markası -
naısl izin veriyorlar o simgeyi kullanmaya acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: bluelizard17quote:
üzerinde nazilerin kullandığı haç resmi olan ram markası
Alıntıları Göster
-
nazilerin simgesi gamalı bu 1. dünya savasında almanyanın krallık dönemindeki simgesi basbaya kullanırquote:
Orijinalden alıntı: Guest
naısl izin veriyorlar o simgeyi kullanmaya acaba ?
Alıntıları Göster -
Alan arkadaşların yorumlarına göre alınmaması gereken bir ürün.quote:
Orijinalden alıntı: pardus34
nazilerin simgesi gamalı bu 1. dünya savasında almanyanın krallık dönemindeki simgesi basbaya kullanır
Alıntıları Göster
değerli yorumlarınız için teşekkürler.bir çok arkadaş sizin yaşadığınız sorunu yaşamayacak bundan sonra. -
Ben de bu aralar 1 GB DDR 400 ram bakıyordum. Bu Marka oldukça ucuz görünüyor ama yorumları okuduktan sonra vazgeçtim almaktan.quote:
Orijinalden alıntı: egemen_19
Alan arkadaşların yorumlarına göre alınmaması gereken bir ürün.
değerli yorumlarınız için teşekkürler.bir çok arkadaş sizin yaşadığınız sorunu yaşamayacak bundan sonra.
Alıntıları Göster -
quote:
nazilerin simgesi gamalı bu 1. dünya savasında almanyanın krallık dönemindeki simgesi basbaya kullanır
bahsedilen logo malta haçıdır daha çok savaşta üstün cesaret gösteren askerlere verilir naziler gamalı (pardus34 ün dediği gibi) haç kullanır -
[image]Zeppelin fena değildir. Çok üst modeli yoktur ama fiyatının hakkını veren sorunsuz ürünlerdir[/image].quote:
Orijinalden alıntı: posıtıvequote:
bahsedilen logo malta haçıdır daha çok savaşta üstün cesaret gösteren askerlere verilir naziler gamalı (pardus34 ün dediği gibi) haç kullanır
Alıntıları Göster
-
toplama pc aldım içinde 4gb bu ramla geldi devamlı mavi ekran hatası verip duruyordu sonra 2.el bir ram alıp sorunun zeppelin ramdan olduğunu anladım satıcıyla irtibata geçip durumu bildirdim yeni bir zeppelin ram verdiler geldim eve taktım bu seferde ramı hiç görmedi pc, tekrar gidip deneterek aynı ramdan(3.defa) verdiler şuan sorun yok ama aldığım pcden soğudum, ram alacaksanız bu markadan uzak durun derim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tirpan50
toplama pc aldım içinde 4gb bu ramla geldi devamlı mavi ekran hatası verip duruyordu sonra 2.el bir ram alıp sorunun zeppelin ramdan olduğunu anladım satıcıyla irtibata geçip durumu bildirdim yeni bir zeppelin ram verdiler geldim eve taktım bu seferde ramı hiç görmedi pc, tekrar gidip deneterek aynı ramdan(3.defa) verdiler şuan sorun yok ama aldığım pcden soğudum, ram alacaksanız bu markadan uzak durun derim.
An itibariyle 3.ramda pert oldu:(
-
quote:
quote:
An itibariyle 3.ramda pert oldu:(
Demek ki Zeppelin'den uzak duruyoruz
Benzer içerikler
- ram cl değeri öğrenme
- lexar ram alınır mı
- patriot ram alınır mı
- sodımm ram nedir
- windows 7 hızlandırma
- lpddr5 nedir
- camm2 ram
- telefonda ram ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X