Şimdi Ara

Zeus buildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BloodSkull

hocam verdigi hp bile belli bir yere kadar götürüyor sonra zaten direk sat taras cık geçen böyle bir eleman geldi baya zor kazandık mesela benim arkadaşım anti mage'e hex çıkıyor

mesela örnek :http://www.dotabuff.com/matches/704558644 bu oyunda enc'i ben oynuyorum

Orda hex gayet gerekli bir item zaten.Karşıda mirana trean ve teror var. ama onu supportun kasması daha iyi olurdu( lafım sana).

• quote:

Orijinalden alıntı: Murvein

quote:

Orijinalden alıntı: GANYOTCU ARİF

quote:

noob muamalesi gördüm değil noobsun zaten 3k ya yakın oyunum var ilk defa bloodstonela baslayan gördüm akıl var mantık var

canımın içi oyunu en son 3 4 sene önce oynadım o zaman blood alıyorduk saçma saçma yorum atıp canıım sıkma benim

tamam am'ye de vanguard çıkarsın sen şimdi

Kardeşim 3k ya yakın oyunun varmış bizene. önemli olan kaç winin olduğu ?Benimde d1de 4buçuk k oyunum var.

• Meh.Kip. kullanıcısına yanıt
    hocam am fark bıraktım farm alacak alan kalmamıştı öyle kaldı oyunda normalde aganimden sonra direk hex giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meh.Kip.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GANYOTCU ARİF

quote:

noob muamalesi gördüm değil noobsun zaten 3k ya yakın oyunum var ilk defa bloodstonela baslayan gördüm akıl var mantık var

canımın içi oyunu en son 3 4 sene önce oynadım o zaman blood alıyorduk saçma saçma yorum atıp canıım sıkma benim

tamam am'ye de vanguard çıkarsın sen şimdi

Kardeşim 3k ya yakın oyunun varmış bizene. önemli olan kaç winin olduğu ?Benimde d1de 4buçuk k oyunum var.

win lose bi yana her oyun ayrı bi tecrübedir.

• Zuus Win rate'i nispeten yüksek herolardan. 'Ben de 170 win 110 Lose'a sahibim. Zeus'un en büyük damage çıktısı herhangi bir skillinden değil, pasifinden gelir. Tüm skilleri magictir, sağ tıklayarak bir etki yaratmanız çok zor, attack speed ve attack range çok kısa. Bu nedenle yapabileceğiniz en iyi şey VEIL of DISCORD çıkmaktır. Yani büyü gücüncen ve Nuke'undan maximum faydalanmak.Her heronun en az %25 damage resistance'ı var ve combattan önce VEIL atma sansı bulabilirseniz artık sizin için bir creep kadar kırılgan hale geliyorlar.

Zeus'un metada yer almamasının en büyük nedeni move speed / mobilite sıkıntısı / escape mekaniğinin olmaması vs. Bunları gidermek için ikinci gideceğiniz item ya Force Staff ya da Dagger olabilir. Ben bu iki tercihin aksine EUL'da inat ediyorum çünkü getirdiği mana regeneration ve movespeed gerçekten çok önemli. Yine ölümünüze sebep olabilecek herhangi bir skilli DODGE edebilme fırsatı da yaratıyor. Ancak eğer oyuna gerçekten çok iyi basladıysam ilk gideceğim itemi Boots of Travel da yapabiliyorum.

Üçüncü item Aghanim. Aghanim'i her zaman VEIL of DISCORD'dan sonra çıkıyorum. DAmage çıktısı açısından VEIL > AGHANIM. GLobal ve sadece ultinize dayanarak oynamayacaksanız bu her zaman böyle.

VEIL > AGHANIM > REFRESHER . Eğer bu itemlere sahipseniz BKB dışında sizi durdurabilecek bir şey kalmıyor. Rakiplerinizin tamamı HP'leri ne olursa olsun %20'lere kadar düşüyor veya ölüyorlar. Ondan sonrasını da takımınızın geri kalan 4 üyesi halledebilmeli.

• tango + bir sürü mana pot ile baslayıp disable'ın olmadıgı, ms'inin az olduğu ve mana ihtiyacından dolayı eul kasıp ondan sonra veil kasarak hem stat regen armor ve - magic resistans sağlayıp sonra da artık ya takım için ihtiyaç duyulan itemler kasarsın ya da 150-160 dmg farkı için aghanim kasabilir- ki ultini zaten combat basında değil kaçan adam için kullandığından dolayı toplamdaki dmg farkının da bir önemi yok- sonra buna bir de 270 saniye cooldown (değişti mi değişmedi mi bilmiyorum) olan refresh kasabilirsin. çok mantıklı. tabii karşında 5 tane bone olduğunu düşünürsek.

skillerin çok fazla mana istemediğinden ve zaten sürekli skill atıp fiziksel vurmadığından bloodstone biraz gereksiz. duruma göre kasılabilir. storm veya death prophet gibi herolara blood daha iyi gider.
  • Bütün mesajları okumadım ama bir dh klasiği yine noob musun gibilerine gelen bişeyler olmuş galiba. Sorunun cevabını aldın mı bilmiyorum ama ben cevaplıyayım.
    İlk İtemlerin Baseden çıkarken tango wood branch pot sonrasında ise bottleını kısa bir sürede çekmek lazım bloodstone şu an gerek yok zeusa direk bu itemlerden sonra gidersen scepterı sana sorun çıkartmaz tp scrollu yanından ayırma zaten. Sonrasında ise para kasabileceğine inanıyosan refresher-hex ikiside çok yararlı olur ama refresherı sadece ben zeusa kastığım için o hazzı almak bana ayrı bir tat veriyor o yüzden ben hex kasmıyorum açıkçası.. Arcane bootstan önce bottle daha mantıklı olur. Ha illa ben bloodstone alıcam diyosan 1000gold luk mana 200 mana veren top kısmını almassın bloodstonun o hariç tüm parçaları bitince botundakini parçalayıp birleştirirsin o sana kalmış ama ben önermiyorum.. Blood stone bence sadece 3-4 hero için yaratılmış onlar da zaten Stormspirit-Timber-Leshrac-Skywrath mage vs.vs..

• veil çok önemli unutmayın onu
  • aghanim+reflesher kas o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

İnvoker a mom çikan gördüm,sen bs almışsın çok mu.

Dendi de gormussundur buyuk ihtimalle. Kucumsemek icin fazla iyi degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

Bilmemek ayip değil ,ogrenmemek ayip da,örnek verdiğin adam,değil mom, bm ciksa literatür sayilir.
    Yahu kaç kişi dendi gibi oynayabilir, kaç maçta cikildigini gördün, ne bu artistlik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bilmemek ayip değil ,ogrenmemek ayip da,örnek verdiğin adam,değil mom, bm ciksa literatür sayilir.
    Yahu kaç kişi dendi gibi oynayabilir, kaç maçta cikildigini gördün, ne bu artistlik.

İnvoker a 100 100 cikilmasi gereken 2 item var. Eul ve agh. Onun disinda senin macin gidisatina gore sececegin bir item olmali. Mom gayet uygun geliyor bana. Refreshere ihtiyacin vardir 2 meteor yollar gg yaparsin. Doom vardir linken cikarsin. Yani dedigin hero invo degil baska bi hero olsaydi buyuk ihtimalle haklisin derdim ama rengini maca gore belli eden bi heroda mumkun degil hocam.

• refresh aganimden sonra... ben genelde armor düşüren item adını unuttum onu çıkarım. ama istersen refresh yaptıktan sonra necrono çıkabilirsin çünkü cd si çok uzun bir item refresh gibi pahalı bir itemi sadece 2. ultiyi atmak açin kullanmak ( tamam oda işe yarıyo ) biraz haddinden fazla gibi geliyor. böylece refresh daha faydalı oluyor. yada ethernal blade de olabilir karşıdaki heroya bağlı yani

dagon kasanda var... geçen melestrom kasan bir adam vardı küfrede ede bir hal olduk :) adam bu itemlerle oyunu kazandı herhalde şimdi aynı built i tekrar ediyordur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerergul -- 27 Eylül 2014; 15:44:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun başı mid giderken arcane bot kasmana gerek yok bottle al runeları kovala şişen boşalmıyor dolayısıyla mana bitmiyor arcane yerinede tb çık daha iyi en azından ms kazanırsın geri kalan itemlar refresher aghanim veil birde yanına eul çıktınmı bottle ı da satarsın
  • invokera eul-aghanim alanlara istisnasız küfür ediyorum birisi de yukarda demiş %100 alınacak 2 item diye föşsdföşsdöfsd
  • quote:

Orijinalden alıntı: first of the gang to die

invokera eul-aghanim alanlara istisnasız küfür ediyorum birisi de yukarda demiş %100 alınacak 2 item diye föşsdföşsdöfsd

He dagon cikalim demi, veya mac basi skadi ya da direk refresher cikalim. Exort gidiyosan aghanim olmasi lazim.

• edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 27 Ocak 2015; 5:27:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: first of the gang to die

invokera eul-aghanim alanlara istisnasız küfür ediyorum birisi de yukarda demiş %100 alınacak 2 item diye föşsdföşsdöfsd

He dagon cikalim demi, veya mac basi skadi ya da direk refresher cikalim. Exort gidiyosan aghanim olmasi lazim.

tamam kardeş sana 3-4k arası mmrda başarılar
  • Turnuvada Bloodstone kasınca new meta :) burdan biri yorum isteyince noob..

3K'larda bi oyuncu daha bloodstone kasmış :)

http://www.youtube.com/watch?v=IVJoNzBE4aE
  • eski defterleri açmışız..
    aslında söylencek o kadar çok şey var ki.. üsttekide ayrı bi olay la olm o adam zeusa sy ile başlasa bile iş yapar.
    mecbura kalmadıkça tartışmamaya çalışıyorum zaten şu bölümde ama konuyu açan damarıma basmış dota 1'den gelip aynı bilgiyle dota 2 de iş yapcağını sanan, laf söyleyince de 4 sene önceki bilgiyle savunmaya geçen bi kesim var onlara ayrı bi uyuz oluyorum.geçen de yurtta etüd odasında tide oynuyorum blink çektim arkadan ses geldi nabıyon olm vanguard alsana diye dedim bi git gece gece
    arkadaşı da sınırsız çizmişler zaten öyle bi zihniyet forumda nasıl barınsın adamla 2 tartıştık bütün geçmişimi senaryoladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 25 Aralık 2014; 1:35:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.