Şimdi Ara

Zeus buildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BloodSkull

am ye vanguard çıkılır eğer fury için geç kalınmış ise veya karşısı oyunu uzatmak yerine tower çalışıyor ise

Vg zaten earlyde kasılan bir item.Am gibi hardcarry bir heroysa son derece gereksiz.Sen bir de ilerleyen dakikalarda vg çıkıyorsan vay haline.
  • middeyken git rüne al şişe satın al direk,mana bot+aghanim+force staff+refresher . force staff daha önemli hayatta kalman için çünkü kaçıs mekanizman yok . Eul falan demişler de bi zahmet eul'u da sup'lar kassın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 28 Aralık 2014; 16:38:57 >
  • hey yigidin yogurt yiyişi ayrıdır istedigimi itemi kasarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodSkull

hey yigidin yogurt yiyişi ayrıdır istedigimi itemi kasarım

Amye diff alan da vardır.Tabi her yiğidin bir yoğurt yiyişi var.İsteyen istediğini kasar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaea

middeyken git rüne al şişe satın al direk,mana bot+aghanim+force staff+refresher . force staff daha önemli hayatta kalman için çünkü kaçıs mekanizman yok . Eul falan demişler de bi zahmet eul'u da sup'lar kassın .

mek support itemidir diyenlerle aynı kafadasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

middeyken git rüne al şişe satın al direk,mana bot+aghanim+force staff+refresher . force staff daha önemli hayatta kalman için çünkü kaçıs mekanizman yok . Eul falan demişler de bi zahmet eul'u da sup'lar kassın .

Zeus'dan mı bahsediyosun Eul'u supportlar kassın derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

zeu's eul yerine force staff daha iyi, hard support varsa o kassın eul'u de takıma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

zeu's eul yerine force staff daha iyi, hard support varsa o kassın eul'u de takıma.

Anladım şimdi tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim buildim şu şekilde standart kullanışlı

bottle - arcane boots -force staff - aghanim - refresher
  • lol daha iyi
  • Son 1 senede bir build değişikliği olmadı diye biliyorum. Önce agha sonra refresh çıkarız genelde. Oyunun şartları ilede çok değişiceğini sanmıyorum zeusun. Zeus aldınmı damageye gidicen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANYOTCU ARİF

quote:

Orijinalden alıntı: Murvein

quote:

Orijinalden alıntı: GANYOTCU ARİF

quote:

Orijinalden alıntı: Murvein

noob muamalesi gördüm değil noobsun zaten 3k ya yakın oyunum var ilk defa bloodstonela baslayan gördüm akıl var mantık var

canımın içi oyunu en son 3 4 sene önce oynadım o zaman blood alıyorduk saçma saçma yorum atıp canıım sıkma benim

tamam am'ye de vanguard çıkarsın sen şimdi

yeni buildleri bilmıyorum senin cs de sis attığın zamanlarda oynuyodum bu oyunu

yorum güldürdü

• mantıksız değil.

12-13dk'da çıkabilirseniz çok çok sağlam olur heronuz hiç botle'a ihtiyac duymadan gelene geçene saydırırsınız.

sonra zaten aganhimi 5dk içinde hediye edecektir.

ama kaçış itemide önemli eul yada force

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 23 Ocak 2015; 20:12:57 >
  • quote:

Kurduğun şu son cümle gerçekten çok saçmaydı.Sen şimdi dust'ı falan da sürekli supportlardan bekliyosundur.Ki zaten Eul sadece supportların çıkacağı bi item da değil. intel herolara çok güzel giden bi item,hatta bırak inteli, heroların %80'ine çıkılabilir eğer takıma disable gerekiyorsa.kasanın support olması gerekmiyor.
  • Bottle + Mana Botu + Blink / Force / Eul + Veil Of Discord + Scepter + Refresher
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.