Şimdi Ara

Zeus buildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam ben genellikle zeus mid oynuyorum.Geçen oyun arcane bot-bootle-magic wand sonra bloodstone aldım takımdan noob muamelesi gördüm. Neden ? Gayet iyi iş yapıyordum.Bloodstone alınca mana sorunu olmuyor tfde çok rahat skill spamlayabiliyorum

• sen tfde skill spamlayasa kadar iki taraftan biri tfyi kazanır zaten bloodstone ilk item olarak çıkılmamalı onun yerine scepter+refresher ile çok daha faydalı olursun sonra hex mi çıkarsın bloodstone mu çıkarsın orası sana kalmış
  • noob muamalesi gördüm değil noobsun zaten 3k ya yakın oyunum var ilk defa bloodstonela baslayan gördüm akıl var mantık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murvein

noob muamalesi gördüm değil noobsun zaten 3k ya yakın oyunum var ilk defa bloodstonela baslayan gördüm akıl var mantık var

canımın içi oyunu en son 3 4 sene önce oynadım o zaman blood alıyorduk saçma saçma yorum atıp canıım sıkma benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANYOTCU ARİF

quote:

noob muamalesi gördüm değil noobsun zaten 3k ya yakın oyunum var ilk defa bloodstonela baslayan gördüm akıl var mantık var

canımın içi oyunu en son 3 4 sene önce oynadım o zaman blood alıyorduk saçma saçma yorum atıp canıım sıkma benim

tamam am'ye de vanguard çıkarsın sen şimdi
  • quote:

quote:

quote:

yeni buildleri bilmıyorum senin cs de sis attığın zamanlarda oynuyodum bu oyunu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şu oyuna yeni başlayan kısım var bide dota 1 den gelen kısım var 2'ye ayrılır benım gözümde 'noob' olarak nitelendirilenler.istersen dota 1'i 5 sene oyna benım gozumde bişey ifade etmiyo çok gördüm çünkü böylelerini sonuçta yabancılık çekiyo musun dota 2 de ? çekiyosun 4 sene önce oynamısmıs aynı mı la buildler neler geçti neler değişti 120 tane patch geldi oyuna.ben ilk başladıgımda bi karakteri seçmeden önce 10 kere videosunu izlerdim oyunda sıçmamak için o gördüğün noob muamelesini görmemek için sonradan oyun içi rehber çıkardılar item build skill build olarak onu kullan bari güzel noobum.

neyse yine insafa geldim bak kardeşim sana tavsiyem:
    http://www.dotabuff.com/heroes şurdan heronun üstüne tıklayarak hangi heroya hangi item alınır skill buildleri nasıl yapılmış neymiş öğrenebilirsin
    http://www.youtube.com/user/PurgeGamers/videos şu adamı izleyerek oyun içi nasıl oynanır öğrenebilirsin bazıları çok sevmez bu adamı ama yeni başlayanlar için altın gibidir her hareketini açıklıyo adam gidipte proları izlersen zaten yaptıklarının çoğunu anlamazsın çok farklı buildler yapabiliyolar sana bi faydası dokunmaz şuan bunların

oyun içi kullandığım buildde bloodstone gösteriyodu. bu rehberlere bakmayı bende biliyorum ayrıca ben insan gibi bi soru sordum sende yaşının gerektiği şekilde yorum attın.Neyse yaşın ufak olduğu için blok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şu oyuna yeni başlayan kısım var bide dota 1 den gelen kısım var 2'ye ayrılır benım gözümde 'noob' olarak nitelendirilenler.istersen dota 1'i 5 sene oyna benım gozumde bişey ifade etmiyo çok gördüm çünkü böylelerini sonuçta yabancılık çekiyo musun dota 2 de ? çekiyosun 4 sene önce oynamısmıs aynı mı la buildler neler geçti neler değişti 120 tane patch geldi oyuna.ben ilk başladıgımda bi karakteri seçmeden önce 10 kere videosunu izlerdim oyunda sıçmamak için o gördüğün noob muamelesini görmemek için sonradan oyun içi rehber çıkardılar item build skill build olarak onu kullan bari güzel noobum.

neyse yine insafa geldim bak kardeşim sana tavsiyem:
    http://www.dotabuff.com/heroes şurdan heronun üstüne tıklayarak hangi heroya hangi item alınır skill buildleri nasıl yapılmış neymiş öğrenebilirsin
    http://www.youtube.com/user/PurgeGamers/videos şu adamı izleyerek oyun içi nasıl oynanır öğrenebilirsin bazıları çok sevmez bu adamı ama yeni başlayanlar için altın gibidir her hareketini açıklıyo adam gidipte proları izlersen zaten yaptıklarının çoğunu anlamazsın çok farklı buildler yapabiliyolar sana bi faydası dokunmaz şuan bunların

oyun içi kullandığım buildde bloodstone gösteriyodu. bu rehberlere bakmayı bende biliyorum ayrıca ben insan gibi bi soru sordum sende yaşının gerektiği şekilde yorum attın.Neyse yaşın ufak olduğu için blok

sen saldırıya geçip cs yazmasaydın sadece altta yazdığımı yazıcaktım. cs sis falan deyince parlamış olabilirim.

• Hocam 3-4 seneyi geçtim son 3-4 patchte çok fazla değişiklik oldu. Şu an insanların "meta" diye tabir ettiği şeyde ilk büyük item Bloodstone çıkan ya da çıkması önerilen çok fazla hero yok.
    Şu an Zeus için Arcane'den sonra Blink (artık blinkin mana harcamadığını belirteyim) Force/Eul/Atos/Veil/Aghs/Refresher çıkabilirsin duruma göre. Blink'i daha mobil olmak (savaş başlatmak-initiator zeus-/savaçtan kaçmak) için, Force/Eul/Atos/Veil'i direkt magical dps değil de utility dedikleri daha çok takıma faydalı olabilmek için (support yada semi/farming-support zeus), Ahgs/Refresherı da (Veil'i buraya da ekleyebilirsin) direkt magical dps olmak için (semi-carry zeus) alabilirsin. Eğer çok fazla öndeysen level ve item olarak @Tasmalı Kedi'nin dediği gibi oyunun ileriki aşamalarında Bloodstone'da çıkabilirsin.

Ayrıca son bir kaç patch notlarını okumanızı öneririm. Dediğim gibi çok fazla değişiklik oldu.

Bu arada çok üzerime düşmez ama @Murvein hocam, cs dediğin için parlamış olabilirim demişsiniz ama ilk mesajınızda "noob" demişsiniz direkt. @GANYOTCU ARİF sadece oyunda neden böyle bir tepki aldığını sormuş.

Edit: Tabi yine duruma göre Linkens/Hex/Shivas da çıkabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M!R4G3 -- 11 Eylül 2014; 14:22:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zamanlar tek scepter upgradei zeusta vardi zeusa aghanim's cikardin soul booster ve mystic staff birlestirip

Dostum simdi ben sana diyeyim dagger gibi kritik bir item zeusun kapasitesini herhangi bir bloodstone veya dagona gore fazla artiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: M!R4G3

Hocam 3-4 seneyi geçtim son 3-4 patchte çok fazla değişiklik oldu. Şu an insanların "meta" diye tabir ettiği şeyde ilk büyük item Bloodstone çıkan ya da çıkması önerilen çok fazla hero yok.
    Şu an Zeus için Arcane'den sonra Blink (artık blinkin mana harcamadığını belirteyim) Force/Eul/Atos/Veil/Aghs/Refresher çıkabilirsin duruma göre. Blink'i daha mobil olmak (savaş başlatmak-initiator zeus-/savaçtan kaçmak) için, Force/Eul/Atos/Veil'i direkt magical dps değil de utility dedikleri daha çok takıma faydalı olabilmek için (support yada semi/farming-support zeus), Ahgs/Refresherı da (Veil'i buraya da ekleyebilirsin) direkt magical dps olmak için (semi-carry zeus) alabilirsin. Eğer çok fazla öndeysen level ve item olarak @Tasmalı Kedi'nin dediği gibi oyunun ileriki aşamalarında Bloodstone'da çıkabilirsin.

Ayrıca son bir kaç patch notlarını okumanızı öneririm. Dediğim gibi çok fazla değişiklik oldu.

Bu arada çok üzerime düşmez ama @Murvein hocam, cs dediğin için parlamış olabilirim demişsiniz ama ilk mesajınızda "noob" demişsiniz direkt. @GANYOTCU ARİF sadece oyunda neden böyle bir tepki aldığını sormuş.

Edit: Tabi yine duruma göre Linkens/Hex/Shivas da çıkabilirsiniz.
    Neyse şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 25 Aralık 2014; 1:02:38 >

• am ye vanguard çıkılır eğer fury için geç kalınmış ise veya karşısı oyunu uzatmak yerine tower çalışıyor ise
  • birşey daha sorcam ranked maçlarında zeus alınır mı ? iş yapar mı hiç ranked atmadım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodSkull

am ye vanguard çıkılır eğer fury için geç kalınmış ise veya karşısı oyunu uzatmak yerine tower çalışıyor ise

2-3 itemden sonra verdiği blok yetmez ki onun dakika 20den 30 dan sonra.
  • hocam verdigi hp bile belli bir yere kadar götürüyor sonra zaten direk sat taras cık geçen böyle bir eleman geldi baya zor kazandık mesela benim arkadaşım anti mage'e hex çıkıyor

mesela örnek :http://www.dotabuff.com/matches/704558644 bu oyunda enc'i ben oynuyorum
  • İnvoker a mom çikan gördüm,sen bs almışsın çok mu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GANYOTCU ARİF kullanıcısına yanıt
    zeus her seviyede oyunu domine edebilecek bir hero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 11 Eylül 2014; 17:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

İnvoker a mom çikan gördüm,sen bs almışsın çok mu.

Invokera mom+skadi her zaman değilde çoğu zaman yaparım,yanlış bir seçim değil bence.
  • quote:

selam ben genellikle zeus mid oynuyorum.Geçen oyun arcane bot-bootle-magic wand sonra bloodstone aldım takımdan noob muamelesi gördüm. Neden ? Gayet iyi iş yapıyordum.Bloodstone alınca mana sorunu olmuyor tfde çok rahat skill spamlayabiliyorum

Kardeşim Zeusa bs kasmak noobluktur diyen insan saçmalamıştır.Bu sorunların nedeni dota1den dota2ye geçen insanların dota2deki kitleye uyum gösterememesidir.Tonlarca pack geldi ve yaş kitlesi aşırı düştü.Zeus meselesine geri dönersek.Oyundan oyuna değişir.Ama ezber build istiyorsan daggerın mp istememesi ve zeusun herhangi bir kaçış skili olmaması nedeniyle dagger ilk item olarak yakışır.Rakip teamde çok fazla carry varsa eul kasabilirsin.Yada +mp +hp ve +as için aghanim de kasabilirsin.Eul kastıysan ardından travel aşırı yakışır.O ms ve dagger ile blood dışında kimse yakalayamaz seni.Aghanim kastıysan refresher kasman senin için en hayırlısı :D.Hem aghanim-refresher adlı kalıplaşmış komboyu kullanmış olursun hemde takımın noob noob diye bağırıp durmaz :).Eğer aghanim refresher yaptıysan arkasından veil of discord çok sağlam olur.500aoe içindeki rakip takımın magic resistancelarını 20sn boyunca %25düşürür.Ama aghanim refresher değilde eul-travel gittiysen heromuzu semi carrye çevirmiş olursun.Artık ona as kasman gerekir.Hem gerekli ası sağlaması hemde ghost etkisiyle etheral bize çok yardımcı olur.Etheral ın ardından fantazi dagonu çıkarak zevkli bir oyun çıkarabilirsiniz.Gerektiğinde bkb, bm, bs :),ve taras da çıkabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

İnvoker a mom çikan gördüm,sen bs almışsın çok mu.

quas-wex invoker için mom core item bile olabilir.Kendine wwe atıp üstüne bide mom açarsan rakibede qqq atarsan stundan çıkarmadan öldürürsün.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.