Şimdi Ara

ZEUSTA 76+7 SUN DUAL AXE SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZEUS SERVERINDA 76+7 SUN DUAL AXE SATILIKTIR 250 YTL YE SATIYORUM... NASIL BİRDE SİZ BAKIN EDERMI ETMEZMİ GÖRÜN

• Etmez

Sebebı

Dual Axe'ın tutulmaması.

Sızın yorumunuz baska olabılır.
  • +7 ama bununla kesemıyecegın adam yok
  • eder ben 500 ytlden aşşağı bir sun fiyatı görmemiştim
  • Full Farm Warlock Warrior Olup Su Exeyle 2 Comboda İndiremeyeceğin Adam Varsa Ne Diim
  • AYNEN 2 KOMBODA YATMAYACAK ADAM YOK ÖZELLIKLE NUKERLER.
  • gerçekten zeusta oynasaydım almıştım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eRegorn

gerçekten zeusta oynasaydım almıştım :)

bencede normal bir fiyat kolay gelsin
  • greecede 89 lvl angel vingsLi +4 full bLue setLi wizard/cLeric char verebilirim silahına karşıLık düşünürsen pm at özelden! veya ekle onur_akgun89@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: eRegorn

gerçekten zeusta oynasaydım almıştım :)

aynen bende alcaktım
  • Hocam kendine sakla Warlock+Warrior dual axenin hızlı skilleri vardır.Değerlendirmelisin.
  • ben tekLifimi yaptım 89 lvl wizard/cleric +4set silkle alınmış kıyafetler vs ...greecede...ister takas yaparsın ister pwrlevel kullanırsın wizard char arayan insanlar çok serverda bi çok isteyen var kafana göre charla deişrsin hayırlı oyunlar...
  • Normalde sunlar para eder ama Dual Axe pek etmiyor nedeni fazla tutulmaması değilde daha çok warrior classları içindeki en vasatı olmasından ama bu fiyata bu sun bence satılması lazım ben oyunu bırakmayı düşünmesem ve zeusta warrior bir charım olsa belki alırdım.
  • ben 10 gün önce HERA da 999m 76 sun dual axe satın aldım, iki gün önce de 76+5 sun dual axe karşılık 9d sun garment heada takas yaptım ve gayet mutluyum
  • takas dusunmuyorum saolun satın almak isteyen olursa satarım.. takas olursada sun item ile olabilir daha iyi bir sun weapon ile takas olursa uzerine parada verebilirim..
  • takas tekLifim haLen geçerLi :DD
  • kardesım dusunmuyorum takas sen bursadanmısın ben bursalıyım....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.