Şimdi Ara

Zevk İçin Reportlıyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sebebsiz yere report atan g1 liderlerine cezai işlem uygulanabilir mi? Sebebsiz yere report yiyen adama cezai işlem uygulanabilir mi?

• onlar g1 lideri değilki.. bug var galiba cokkk eziq adam lvl1 sanırsam report atıyo
  • olum ne g1 i bana g1 clan lideri deil 32 lwl adam report attı adam clan lideri bile deil
  • Ben daha demın 02e oylesine eziq bi charla gırmıstım town kapı onunde gelene gecene report atıo adam ark. asıl charla girmişti onada attı atsada bişey farketmıo zatende
  • dün xıgenonda magecemil diye bitana ezik flame mage repo tattı asebebide benden 300 sise hp potu 500k ya sat dedi bende olmaz dedim sırf onun iicn alalhı belası
  • quote:

Orjinalden alıntı: GKYYDGN

olum ne g1 i bana g1 clan lideri deil 32 lwl adam report attı adam clan lideri bile deil

• ne olıcakttı reporttan atsınlar bende yedim adam prty e almadım diye report attı bişi değişmiyo bırakın ya onlarda öyle eeyleniyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazı kendini bilmezler öyle yapabiliyor
  • Repot nası atılıo.Smilodondaki koxperlara atam repot.
  • boyle bugmu olustu gercekten cok garip.Artık herkes reportluolucak ozaman
  • Report bug var şuan sizede atabilirler dikkat edin
  • Ya Beyler ARtık Bıktım Bu konulardan.Report ÇooK Yakında Kalkacak....Uzatmaya Gerek yok.
  • kalkacakta millet banlancam die tırs tırs
  • Bu report işini çok ciddiye alıyonuz
  • bi süre sonra geçio
  • report ne beyler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight_1084 -- 18 Şubat 2007; 18:09:17 >
  • :)
  • bu report subjeck mi subjectmidir nedir nasıl atılıyor bi annatırmısınız meraq ediyorumda korkmaynn atmam kimsee sadece merak ediorumda ondan dolayı bi annatın plsss
  • ya akII koxp olan herkes report atabilio hatta lwl 1 bile olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremc

ya akII koxp olan herkes report atabilio hatta lwl 1 bile olsa

+986546574685564654
    katılıyorum g1 kolluklu clan başkanları onlar normal şekilde atıyor diger türlü ise HİLALADAM ın crackledigi AKII koxpuyla atıyorlar lvl farketmio...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.