Şimdi Ara

Zevkten gözlerinizin yaşardığı oyun sahneleri neler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Resident Evil Zero,Resident Evil Remake,Resident Evil 2,Resident Evil 3,Resident Evil 4 ve Shenmue oyunlarının her sahnesinde mest olmusumdur.

Mgs Twin Snakes oyunundada Snake'in Vulcan Raven'ı yendikten sonra arkasını donup giderken Raven'ın konusması ve kargalar tarafından ham yapılması sahnesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Orjinalden alıntı: megazort

E anladık da bu ne şimdi? Bir harf hatası yapılmış bu kadar uzatacak ne var anlamadım. Düzelttim gitti. Düzelt dersin olur biter. Düzelt yerine sen noktanoktasın yazıp, sonra da yanlış anlama kötü birşey kasdetmedim. demek karşındakinin tepesinin tasını attırmaktır birazcık ucundan. O yüzden zorla yalan söylettiriyorsunuz adama! Önce saldırmadan yazı ona göre cevap alırsınız. Benim insanlara karşı ne kadar saygılı olduğumu herkes biliyor burada. İttifak yapanların ( onlar kendilerini biliyor ) canı cehenneme! Batan birşey varsa söyleyebilirler...

senin nevrin dönmüş. sen bi git uyu bişeyler yap kendini kaybetmişin.

noktanokta bir, bu iki...

Sabrımı taşırmamanı diliyorum! ( En azından rica ediyorum )
    İnadına seviyemi düşürmeyeceğim, çatla patla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megazort -- 26 Şubat 2007; 17:40:00 >

• quote:

senin nevrin dönmüş. sen bi git uyu bişeyler yap kendini kaybetmişin.

sen bu işleri burada gayet iyi öğrenmişsin...milleti tahrik edici sözler sarfederek masumu gayet iyi oynuyorsun...
    Yeri geldiğinde formun kavga aracı olarak kullanılmaması gerektiğinden dem vuruyorsun yeri geldiğinde de dediklerinin tam aksi yönde hareket ediyorsun.
    Neyse daha fazla konuşmamayım neme lazım şikayet edersinde haksız olan biz oluruz yada tahriklerini devam ettirirsin eeee koca yarbayın yanında teğmene mi itibar edecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLaS -- 26 Şubat 2007; 17:43:02 >
  • sen genemi geldin. yine çemkir ceza al 1 hafta sonra gel, çemkir ceza al 1 hafta sonra gel, çemkir ceza al 1 hafta sonra gel. arada pm den küfür et egonu tatmin et.

seninde yöntem iyimiş. böyle geçinip gidiyon, hayat şartları zor böyle kendini memnun ediyorsun sende haklısın.
  • quote:

sen genemi geldin. yine çemkir ceza al 1 hafta sonra gel, çemkir ceza al 1 hafta sonra gel, çemkir ceza al 1 hafta sonra gel. arada pm den küfür et egonu tatmin et.

seninde yöntem iyimiş. böyle geçinip gidiyon, hayat şartları zor böyle kendini memnun ediyorsun sende haklısın.

Sen beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün
  • TµGy!!! Bu sana...

Zevkten gözlerinizin yaşardığı oyun sahneleri neler?

Diye konu açtım. Konuyu nereye getirdin!

Helal olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Ben Final Fantasy X'un tüm videolarında neredeyse ayrı duygulanmıştım...

FFX konusunu biraz daha açalım bence,

1- Yuna'nın ölen insanlar için denizin üstünde yürüyerek olağanüstü bir müzik eşliğinde yaptığı rituel dans... Tek kelime ile muhteşemdi...

2- Bir makalanya gölü sahnesi vardır, bilenler bilir, Bence hiçbir filmde göremeyeceğiniz kadar duygusal ve etkileyici bir sahne...

3- Sonra finalde Yuna 'nın Tidus'a sarılmak istediği sahne...

Bunlar muhteşem sahnelerdi yaa... aaah ah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 26 Şubat 2007; 18:41:30 >
  • İnsanın zevkten gözleri yaşarmaz arkadaşım. Ciddi söylüyorum olmaz öyle birşey.

'' Duygulandığınız... '' yazmak bu kadar mı zor?

Karışmayayım dedim ama dayanamadım, Türkçe kursu mu verelim yahu abim, babam yaşında insanlarsınız belki...

Biraz dikkat rica ediyorum.
  • oynarken gözümden yaş gelen oyun olmadı şimdiye kadar da okurken"oha"dediğim başlık çok oldu bu forumda.
    neydi o eski hali başlığın...
  • Gereksiz tartışmalar nedeniyle konu kitlenmiştir. Ayrıca forumun amacından şaşmayalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.