Şimdi Ara

Zevkten gözlerinizin yaşardığı oyun sahneleri neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mgs3: Eva ile Rusya' dan kaçış sahnesi...

Black: Oyunun son bölümünde ki 1' e 1000 asker durumu...

Silent Hill 3: Oyunun başında ki Heather' ın cafede uyandığında birazdan ne olacak acaba heyecanı...

Final Fantasy 10: Yuna' nın düğününe hava gemisi ile baskın yaptığımız FMV...

Sizinkiler neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megazort -- 26 Şubat 2007; 15:14:21 >

• ben oyunlara sapıkça yaklaşmam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

ben oyunlara sapıkça yaklaşmam!
    oyun oynarken zevten tövbe tövbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont

oyun oynarken zevten tövbe tövbe

Alıntıları Göster
    allahım nasıldır bu ya,bari zevkten dört köşe olduğunuz oyun sahneleri hangisidir de daha iyi olur bi an dedim +18 konu mu açılmış hemde konsol topiğine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

allahım nasıldır bu ya,bari zevkten dört köşe olduğunuz oyun sahneleri hangisidir de daha iyi olur bi an dedim +18 konu mu açılmış hemde konsol topiğine...

Alıntıları Göster
    başlık enteresan olmuş . bu arada en çok god of war oynarken zevk alıyordum, adamları paramparça etmek çok güzeldi, evet oyunlar insanı sadist yapıyor!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

Alıntıları Göster
    konu zortlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

konu zortlamış

Alıntıları Göster
    Heavy Metal FAKK 2 tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

Heavy Metal FAKK 2 tabiki

Alıntıları Göster
    Hayatta zevkten ağlamak diye birşey vardır biliyorsunuz. Zevkten orgazm olmak denen birşey de var. Bana güvenin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: megazort

Hayatta zevkten ağlamak diye birşey vardır biliyorsunuz. Zevkten orgazm olmak denen birşey de var. Bana güvenin:)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: megazort

hahahaaha süper bir laf bu arada metal gear'ın sonundaki meryl'in ölüm sahnesi, wolf'un son konuşması(her ne kadar kürtçü takılsa da) unutulmazdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

konu zortlamış

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

konu zortlamış

+1

Töbe töbeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: BİG KİNG

quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

konu zortlamış

+1

Töbe töbeeee

Alıntıları Göster
    ya başlık değiştirilsin bu ne böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: memphis1tr

ya başlık değiştirilsin bu ne böyle

Alıntıları Göster
    Ok düzelttim. Hey Allahım ya! Ondan sonra cinsellik için:

E ne var bunda? Utanacak birşey yok! Çok doğal birşey. Herkesin ihtiyacı var. Neden konuşmaktan çekiniyorsunuz ki?

Gibi şeyler der insanlar... Ben de onu anlamıyorum...

Neyse devam edelim nerede kalmıştık!?

Bu arada listeye bir de Gears of War un menüsünü gördüğüm anı ekledim gitti...

• quote:

Ok düzelttim. Hey Allahım ya! Ondan sonra cinsellik için:

E ne var bunda? Utanacak birşey yok! Çok doğal birşey. Herkesin ihtiyacı var. Neden konuşmaktan çekiniyorsunuz ki?

Gibi şeyler der insanlar... Ben de onu anlamıyorum...

Neyse devam edelim nerede kalmıştık!?

Bu arada listeye bir de Gears of War un menüsünü gördüğüm anı ekledim gitti...

Alıntıları Göster
    sende bana güven senden başka.......olan yoktur.noktayı yanlış anlama sakın.
    ayrıca acele yazmışsın başlığı.yaşardığı

• quote:

Orijinalden alıntı: kont

sende bana güven senden başka.......olan yoktur.noktayı yanlış anlama sakın.
    ayrıca acele yazmışsın başlığı.yaşardığı

Alıntıları Göster
    Zaten yaşardığı yazıyor. Senden başka kimse şikayet etmediğine göre yanlış okumuşsun.

Senden başka ... yokmuş, belli oldu. Noktayı yanlış anlama sakın. Yaşardığı yazıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megazort -- 26 Şubat 2007; 15:27:12 >
  • quote:

Zaten yaşardığı yazıyor. Senden başka kimse şikayet etmediğine göre yanlış okumuşsun.

Senden başka ... yokmuş, belli oldu. Noktayı yanlış anlama sakın. Yaşardığı yazıyor zaten

Alıntıları Göster
    quote:

hayır insanda neden gereksiz yere yalan söyleme isteği olur onuda anlamış değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Şubat 2007; 16:14:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

hayır insanda neden gereksiz yere yalan söyleme isteği olur onuda anlamış değilim..

Alıntıları Göster
    E anladık da bu ne şimdi? Bir harf hatası yapılmış bu kadar uzatacak ne var anlamadım. Düzelttim gitti. Düzelt dersin olur biter. Düzelt yerine sen noktanoktasın yazıp, sonra da yanlış anlama kötü birşey kasdetmedim. demek karşındakinin tepesinin tasını attırmaktır birazcık ucundan. O yüzden zorla yalan söylettiriyorsunuz adama! Önce saldırmadan yazı ona göre cevap alırsınız. Benim insanlara karşı ne kadar saygılı olduğumu herkes biliyor burada. İttifak yapanların ( onlar kendilerini biliyor ) canı cehenneme! Batan birşey varsa söyleyebilirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Ne alakası var...

Ben Final Fantasy X'un tüm videolarında neredeyse ayrı duygulanmıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Ne alakası var...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Ne alakası var...

Hiç yani.... Weycell 61 haklı...

• quote:

E anladık da bu ne şimdi? Bir harf hatası yapılmış bu kadar uzatacak ne var anlamadım. Düzelttim gitti. Düzelt dersin olur biter. Düzelt yerine sen noktanoktasın yazıp, sonra da yanlış anlama kötü birşey kasdetmedim. demek karşındakinin tepesinin tasını attırmaktır birazcık ucundan. O yüzden zorla yalan söylettiriyorsunuz adama! Önce saldırmadan yazı ona göre cevap alırsınız. Benim insanlara karşı ne kadar saygılı olduğumu herkes biliyor burada. İttifak yapanların ( onlar kendilerini biliyor ) canı cehenneme! Batan birşey varsa söyleyebilirler...

Alıntıları Göster
    quote:

İttifak yapanların ( onlar kendilerini biliyor ) canı cehenneme!

+1.. Haklı ile haksız ayırtedilirek yorum yapılsın, gereksiz sinir harbi yaşatılmasın bu ortamda

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

senin nevrin dönmüş. sen bi git uyu bişeyler yap kendini kaybetmişin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.