Şimdi Ara

Zeytinin Başkentinden %100 Doğal ve Saf Kendi Üretimimiz Zeytin, Zeytinyağı ve Doğal Ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Zeytin ve Zeytinyağları
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski satış konumuz;https://forum.donanimhaber.com/m_122573507//tm.htm#122573507

Zeytin diyarı Edremit'ten Donanım Habere merhabalar,

Saf ve hakiki kendi zeytinimizden elde ettiğimiz natürel sızma zeytinyağını siz değerli Donanım Haber kullanıcıları ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Web sitemizwww.yasamzeytin.com şuan için yapım aşamasında. Çok yakında aktif edeceğiz...

2001 yılından bu yana Edremit Körfezinde hizmet vermekteyiz. Türkiye'nin bir çok noktasında müşterilerimiz bulunmakta, bunlar arasına sizi de katmak istiyoruz.

Zeytinyağını memleketinden daha ucuza ve daha kaliteli yemeniz ve bizi tanımanız için bir kampanya yaptık;

%100 Naturel Sızma (0,5 DİZYEM) 5KG Zeytinyağı + Zeytinyağı Sabunu Kalıbı
    100 TL - KARGO BEDAVA

ESKİ KOYUN PEYNİRİ 400GR: 10,50 TL
    TULUM PEYNİRİ 450 GR: 11,50 TL
    ÇİZİK YEŞİL ZEYTİN 1KG: 15 TL
    KIRMA YEŞİL ZEYTİN 1KG: 15 TL
    SİYAH ZEYTİN 1 KG: 18 TL
    NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI 1 LT: 23 TL
    NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI 1LT: 22 TL
    SOĞUK SIKIM(26 DERECE) ZEYTİNYAĞI 1LT: 35 TL
    ZEYTİN REÇELİ NET 440GR: 10 TL
    ACILI CEVİZLİ YEŞİL ZEYTİN EZMESİ NET 360GR: 10 TL
    SİYAH ZEYTİN EZMESİ NET 360GR: 10 TL
    YEŞİL ZEYTİN EZMESİ NET 360GR: 10 TL
    %100 DOĞAL KEKİK - NANE 50GR: 4 TL
    %100 DOĞAL PULBİBER 50GR: 5 TL

!!! VERECEĞİNİZ HER SİPARİŞE 1 KALIP ZEYTİNYAĞI SABUNU HEDİYE !!!

Not: Yukarıda ki fiyatlar kargo hariç fiyatlardır. Sipariş durumunuza göre kargo parası çoğu zaman almıyoruz. Net bilgi için iletişim kurabilirsiniz.

ÜRÜNLERİMİZİ BEĞENMEMENİZ DURUMUNDA İADE KABUL ETMEKTEYİZ. AŞAĞIDA BELİRTİLEN İLETİŞİM YOLLARINDAN BİZE ULAŞMANIZ YETERLİ.

Arkadaşlar gittigidiyor üzerinde ki 60-70 TL'lik rafine içinde ne olduğu belli olmayan yağlarla karıştırmayın ürünümü. Kendi zeytinliğimden toplatıp, kendim sıktırıyorum. Yukarıda ki yağ fiyatları 0,5 DİZYEM yani piyasanın en iyi yağının fiyatıdır. İsterseniz 0,8 dizyem yağda bulunmakta elimde fiyatı 14 TL'dir.

7/24 SİPARİŞ İÇİN WHATSAPP VE TELEFON: 0(534) 454 4342 veya pm yoluyla iletişeme geçebilirsiniz.

Zeytinin Başkentinden %100 Doğal ve Saf Kendi Üretimimiz Zeytin, Zeytinyağı ve Doğal Ürünler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrduran321 -- 22 Aralık 2016; 10:32:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaştan bugün 2. siparişimi verdim. İlk siparişimde gelen ürünler çok hoşuma gitti. zeytin yağı, nar ekşisi (kokusu tadı kıvamını çok sevdim) yeşil zeytin çok güzeldi. 2. siparişim baharat, peynir ve acılı zeytin ezmesi. Acılı Zeytin ezmesinden beklentim büyük çok güzel ve lezzetli ürün geleceğinden şüphem yok. Kargo çok hızlı, aynı gün kargolanıyor 1 gün sonra elime ulaşıyor. Arkadaşa bol kazançlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychopatia

Arkadaştan bugün 2. siparişimi verdim. İlk siparişimde gelen ürünler çok hoşuma gitti. zeytin yağı, nar ekşisi (kokusu tadı kıvamını çok sevdim) yeşil zeytin çok güzeldi. 2. siparişim baharat, peynir ve acılı zeytin ezmesi. Acılı Zeytin ezmesinden beklentim büyük çok güzel ve lezzetli ürün geleceğinden şüphem yok. Kargo çok hızlı, aynı gün kargolanıyor 1 gün sonra elime ulaşıyor. Arkadaşa bol kazançlar dilerim.

Kargonuzu az önce kargoya teslim ettim, afiyetlerde yiyin... Ayrıca forum dışından ulaşan ve yorum yazmayan müşterilerimizin de kargoları yola çıktı bilgilerine.

• Naturel zeytinyağının litre fiyatında 2 TL lik bir düşüş yapılmıştır...

• Satışlarımız güncel olup dünkü siparişler bugün kargolanmıştır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.