Şimdi Ara

ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ #2017 (Ana Konu) 24 - 27 Ağustos Dalyan S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar elimde iki adet kombine bilet var. (Kamp dahil değil) fiyatı 220 tl. İlgilenen arkadaşlar pm atsın.

Ayrıca ilk kez gidecek arkadaşlara tavsiyem şimdiden ucuz bi yer bakmalarıdır. Geçen sene kombine+kamp almış olmama rağmen apartta kalmıştım. Güneşin altında sabahın ilk ışıklarında ayakta olurum ben ve tüm gece bağırıp çağıranlara aldırmam diyenlere sözüm yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevişme garantisi var mı beyler gidenler aydınlatabilir mi?

• 2 adet kombine+kamp bileti arıyorum, satmak isteyenler pm atsın.
  • 1 adet izmir içi kombine bilet arıyorum tesekürler

• istanbuldan tek giden varmı

• Bu sene de gidiyorum yaşasınnnn.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Benim arkadas 4 tanr kızla gidecek kizlar az cok belli ama sırf bunun icin gideceksen hic gitme ayrica cogu kiz tanidik erkekler ile gidiyor ondan tek veya erkek grubu ile.gidersen cok zor.Ayrıca o çadırlarda kalmak ölüm tuvalet sıkıntısı cok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GergedanGörünümlüAyı -- 20 Ağustos 2017; 20:58:34 >
  • kombine satan varsa alabilirim

• Geçen sene apartta kalan veya bu sene apartta kalacak arkadaşlar fiyat hakkında bilgi verebilir mi

• Yarınki iş durumuna göre, Cuma günü giriş yapmayı düşünüyorum.

Cuma - Cumartesi - Pazar gideceğim gibi duruyor.

Son 3 gün için kombine satacak olan varsa teklif bekliyorum.
  • Şebocuğumun konser görüntülerini bir hayırsever atar artık

• Böyle güzel etkinliklerden benim niye haberim olmuyor lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 24 Ağustos 2017; 10:38:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce çevresinden geçtim tıklım tıklım yok böyle bir şey
  • Bugün sabah itibari ile işimden dolayı dönüş yaptım. 3 gün kalabildim festival alanının içi değilde dışarısındaki sokak 5 günlüğüne amsterdama dönüşüyor. Rezillik çok çektim evet ama seneye tekrar gideceğime eminim.
  • Bugün ve yarın için 4 tane giriş bileti arıyorum elinde olan bana ulaşırsa sevinirim

• kardeş hiç festivale gitmedim ama gitmeyi dört gözle bekliyorum.merak ettiğim şeyler var

1-içki işleri nasıl oluyor pahalı mı?
    2-benim yaş tutmuyor ama çok içerim burası küçük şehir alkol almak kolay :) orada yaş sınırını takıyorlar mı?
  • İçki kutu bira festival içinde 12tl festival alanı dışında 6 tl. Herkes dışarda içip içeri öyle giriyor. Yaş sıkıntın olmaz 14 15 yaşında elinde birayla dolaşan çocuklar vardı.
  • -----------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceBalthazar -- 5 Ocak 2018; 13:2:15 >
  • İlk kez zeytinliye gitmeyi düşünen biri olarak konserlerin sabah kaçta başladığını merak ediyorum bilen varsa yeşillendirirse sevinirim
  • 25 ağustos cuma günü Selda Bağcan konserinden hemen önce festivalin ana giriş kapısında (kamp girişi değil) kavgama tanık olan arkadaş; telefon numaranı bana vermiştin ama bulamıyorum lütfen bana ulaş. Onun dışında böyle bir kavgaya tanık olan ve 3-4 güvenliğin tuttuğu gence iri kıyım bir güvenliğin defalarca yumruk atmasına şahit olanlar lütfen bana ulaşabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.