Şimdi Ara

ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ #2017 (Ana Konu) 24 - 27 Ağustos Dalyan S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ #2017 (Ana Konu)  24 - 27 Ağustos Dalyan S

Arkadaşlar merhaba. Forumu taradım ancak henüz açılmış bir başlık görmedim bu konuda. Daha gruplar açıklanmadığı için şuan pek gündemde değil ancak 1-2 ay içerisinde açıklandıktan sonra daha aktif olacaktır başlık eminim.

Bilmeyen arkadaşlar için bir küçük bilgilendirme yapayım. Geçen sene 100k dan fazla katılımı olan Türkiyenin en iyi rock festivali. Dalyan sahilinde kumsalda kamp şeklinde gerçekleşiyor. Ana sahnenin yanına kurulan yan sahneler ile müzik keyfi kesintisiz devam ediyor. Katılan insanların amacı eğlenmek ve müzik dinlemek olunca oluşan ortamdan bahsetme gereği duymuyorum. Youtube da vloglara bakarak fikir edinebilirsiniz.

Katılmayı planlayan yada benim gibi bileti yılbaşı kampanyasıyla alanlar varsa ortaya çıksın tanışalım, ne kadar kalabalık o kadar iyi biliyosunuz

Şuanki güncel fiyat kamp+kombine 130 tl şeklinde ancak belirteyim gruplar açıklanınca fiyatlar direk 250 seviyelerine çıkacaktır.

Başlık düzenlenip güncellenmeye devam edicektir zamanla.

Geçens seneden bir kaç görsel eklemek istiyorum.
    ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ #2017 (Ana Konu)  24 - 27 Ağustos Dalyan SZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ #2017 (Ana Konu)  24 - 27 Ağustos Dalyan SZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ #2017 (Ana Konu)  24 - 27 Ağustos Dalyan S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moco Coco* -- 29 Ocak 2017; 12:27:53 >

• Bos muzik kalitesiz insanlarla sevisme hayalleri kuracagina biraz daha para ver olymposta 2 gun tatil yap. Sana yine vermezler ama gercek hippi ortami yasarsin
  • Hocam senin festivalden,eğlenmeden anlayışın bu dediklerinse direk malum yerlerede gidebilirsin.Burda edilinen arkadaşlıklar dostuklar farklı oluyor. Kişisel atışmaya girsin istemiyorum konu yorumunuza saygı duyuyorum, konuyu kirletmeyin lütfen,iyi forumlar.
  • Benim eve 100 metre uzaklıkta

Ama yine gidemeyeceğim.. Gurbet...
  • Türkiyede kaç rock festivali var ki?
  • Boş insanlarin boş ve bol içici bir aktivitesi.
  • hocam uyuyama kısmı doğru ama akla gelen sebepten olmuyor çoğunlukla

senin için canlı yayın açabilirim hocam festival zamanında aynı tadı vermez belki ama hiç yoktan iyidir :)

bu büyüklükte tek bildiğim kadarıyla aynı organizatörlerin daha küçük çapta yapıyor olması lazım

senin gibi düşünen herkese saygım var sizlerin aksine, ancak kimse kimseyi birşeyleri zorla yapması için zorlamıyor.sen senin gibi düşünen tüm arkadaşlardan ricam yorumlarınızı kininizi ve öfkenizi içinize saklamanız. konunun amacı bunu tartışmak değil konu kirleniyor. giden arkadaşlarla tanışma ve yardımlaşma konusu, çok niyetiniz varsa başka bir konu açın ordan yapalım tartışmamızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moco Coco* -- 29 Ocak 2017; 12:16:57 >

• ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ #2017 (Ana Konu)  24 - 27 Ağustos Dalyan S
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ #2017 (Ana Konu)  24 - 27 Ağustos Dalyan S

bu konuda çok ama çok haklısın en çok şikayet alan konu tuvalet yetersizliği girişlerdeki sıra ve duşların soğuk su vermesi. bu sene gelişme olur diye ümit ediyoruz şayet olmazsa avm ye gidip gerekli işleri orda görüp starbucksta powerbankleri fulleyip dönmeyi öneriyorum tüm arkadaşlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Moco Coco*

hocam uyuyama kısmı doğru ama akla gelen sebepten olmuyor çoğunlukla

senin için canlı yayın açabilirim hocam festival zamanında aynı tadı vermez belki ama hiç yoktan iyidir :)

bu büyüklükte tek bildiğim kadarıyla aynı organizatörlerin daha küçük çapta yapıyor olması lazım

senin gibi düşünen herkese saygım var sizlerin aksine, ancak kimse kimseyi birşeyleri zorla yapması için zorlamıyor.sen senin gibi düşünen tüm arkadaşlardan ricam yorumlarınızı kininizi ve öfkenizi içinize saklamanız. konunun amacı bunu tartışmak değil konu kirleniyor. giden arkadaşlarla tanışma ve yardımlaşma konusu, çok niyetiniz varsa başka bir konu açın ordan yapalım tartışmamızı.

Kardesim iyi oku iyi...

• Az kaldı ve Dh'de hala uygun bir organizasyon yok. UP
  • Geçen yılkine gitmiştim eğleniyoruz falan filan iyi güzel hoş da semazen gibi dönüp dönüp birbirleriyle çarpışmak nedir. Ondan sonra aklımın ucundan bile geçmedi gitmek
  • Gitsem pişman olur muyum?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Zeytinli'ye gitme niyeti var.
    sahibinden'de satılık biletler var. Fakat benimle aynı şehirde yok maalesef.
    Biletlerin orjinal olduğuna nasıl güvenebiliriz?
    Bu işlerden pek anlamıyorum, oraya gidip te bu bilet sahte olmasın sonra.
  • Ben de bu sene gitmeyi düşünüyorum. Gidecekler varsa buradan orada buluşma falan yapabilirik.
  • Bilet lazim 2 adet kombine+kamp istanbul ici.
  • 1 Adet kamp+kombine bilet arıyorum bende satan varsa özel mesaj atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitterliLokum

Geçen yılkine gitmiştim eğleniyoruz falan filan iyi güzel hoş da semazen gibi dönüp dönüp birbirleriyle çarpışmak nedir. Ondan sonra aklımın ucundan bile geçmedi gitmek

lahdsjuahdıashsadıusa haykırdım kanka geçen sene bir tane uzun saçlı sarışın şalvarlı bir abimizle keko fosforlu polarlı abimiz çarpışıyordu birbiriyle o kare ne zaman gözümün önüne gelse gülerim
  • Çarpışıyormuyuz gençler
  • 1 adet kombine + camp bileti arıyorum elinde olan varsa mesaj atabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.