yuduma kaliteli diyen bir şeyi muhatap almanıza gerek yok.ki. |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (655. sayfa)
-
-
bilmediğiniz konularda kesin çizgilerle çizmeyin
yüzde 50 faizin olduğu piyasada hiç kimse hiçbir işi yüzde 50 kar marjindan aşağı yapmaz
170 liraya alıyosa yüzde 60 kar ekler en az satış fiyatı 270 liradan aşağı olmaz
-
tabi kesin öyledir kesin yani
inbusinessYudum ve Tohum Derneği, yüzde 100 yerli ayçiçek tohumunu Türk tarımına kazandırdıhttps://www.inbusiness.com.tr/surdurulebilirlik/2024/05/30/yudum-ve-tohum-dernegi-yuzde-100-yerli-aycicek-tohumunu-turk-tarimina-kazandirdi -
-
hocam ben zeytinyağından hiçbir şekilde anlamam bu konuyada bazı bilgili kişilerden faydalı bilgi amaçlı bakıyorum
hiçbir şekilde hiçbir al-satçı butik üretici piyasada bilinen markalar v.s ilgi alakam yoktur benimkisi merak ama görüyorum ki
bizim inanımız her şeyde yaptığını zeytinyaındada yapıyor
hiç kimse kusura bakmasın ne yudumu ne komiliyi ne tahrişi bakın 1 den fazla marka ismi veriyorum burda kötülenmesine müsaade etmem
50 yıllık 100 yıllık fabrikalaşmış bir sürü masrafı olan sigortalı adam çalıştıran v.s vergi ödeyen
adam gitmiş fazla para vermiş kaliteli yağ almış sonra koş lan koş foruma diğerlerini kötülemeye yada
1 kaç tarlası olan bu işten para kazanan üretici koş lan koş foruma bilinen markalar sizi kazıklıyor bizdeki daha sağlıklı daha
ucuz onlardan almayın bizden alın onlar trilyonlar kazanıyor v.s ama işletme giderleri personel giderleri olmadığını söylemez
yani burada bilinen markaların adamları ile üreticilerin adamları birbiriyle savaşıyor etkilenen son kullanıcı bizler
damak zevkidir v.s kalite arıyosundur v.s ucuz arıyosundur v.s kişini kendi bilceği iş
ayçiçek yağı zararlı falan değil milyonlarca insan bimden şoktan aldığı ayçiçek yağlarıyla besleniyor kimseye bişey olduğuda yok
-
Sizin paylaşımlarınız fazlasıyla konu dışında olup konuya zarar vermeye başladı. Hiç kusura bakmayın,konudan bloklanmaya yakınsınız. Yıllardır bu durumu sadece 1 kere 1 üye için yaşadık diye hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 15 Aralık 2024; 14:54:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizi tutan ne ki? Gidin ayçiçek yağı ile beslenin. Zeytinyağı ile beslenmeyi tercih edene de ayçiçek yağı ile beslenmeyi tercih edene de saygımız var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yukarıda epey övüyorlardı bu yağı kaldıysa bende alacağım.
-
Ben aldım evdeki soğuk sıkım kristal ile karşılaştırabildim. Bunun tadı ile arasında fark göremedim. Bunun lezzeti ve yakıcılığı güzeldi. Yetişen almalı hem de bu fiyata.
-
Sanalmarketten 2 adet daha aldım ama hala var stok. Biraz money de veriyor. Satıcı kendi sitesinde 379tl yazmış, büyük ihtimalle 2024'tür tabi onlar
hocam pahalı ve ucuz tarafsız her türlü paylaşım yapıyorum 1 haftadır sizden bir fiyat paylaşımı göremedik
-
-
Ben bugün şehir merkezine 5M’e gittim 7 tane kalmış hepsini aldım. Sitesinde asit oranı 0,2 olarak belirtilmiş. Bu asit oranını bu fiyata bir daha bulamayız.
Aynen bende 8 tane aldım.
1300 verilmez ama kampanya vs ile olduğu için 850 gayet iyi yemekelrde kullanılır....1200 e sazak yeni hasat var
-
www.birsenhanim.comEkim 2024 Hasatı 5X5LT 25 Litre Trilye, 0.2 Asitli, Erken Hasat Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı | | Zeytinyağları | TRL25000-5https://www.birsenhanim.com/ekim-2024-hasati-5x5lt-25-litre-trilye-0-2-asitli-erken-hasat-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-p-1-7481
-
-
Marka olarak iyi degilmj yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
toptan.migros.com.trZeytinia Riviera Zeytinyağı 5 Litrehttps://toptan.migros.com.tr/zeytinia-riviera-zeytinyagi-5-litre-p-04130114?srsltid=AfmBOoodCH8hHdWR4vvovxQ8XbvHq23P-uPDPbKziAnG2yFxILzEikNP
-
Kendi sitesinde bu ürün görünmüyor hocam naturel sızma var fakat teneke farklı. Migros için özel üretim olabilir mi? İçerik farklı olabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X