Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fasem Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.340
Cevap
778
Favori
1.052.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yuduma kaliteli diyen bir şeyi muhatap almanıza gerek yok.ki. Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

• yavuzkar kullanıcısına yanıt

bilmediğiniz konularda kesin çizgilerle çizmeyin

yüzde 50 faizin olduğu piyasada hiç kimse hiçbir işi yüzde 50 kar marjindan aşağı yapmaz

170 liraya alıyosa yüzde 60 kar ekler en az satış fiyatı 270 liradan aşağı olmaz

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

tabi kesin öyledir kesin yani

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]inbusiness
    Yudum ve Tohum Derneği, yüzde 100 yerli ayçiçek tohumunu Türk tarımına kazandırdı
    https://www.inbusiness.com.tr/surdurulebilirlik/2024/05/30/yudum-ve-tohum-dernegi-yuzde-100-yerli-aycicek-tohumunu-turk-tarimina-kazandirdi
  • Fiyatı nasıl arkadaşlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

hocam ben zeytinyağından hiçbir şekilde anlamam bu konuyada bazı bilgili kişilerden faydalı bilgi amaçlı bakıyorum

hiçbir şekilde hiçbir al-satçı butik üretici piyasada bilinen markalar v.s ilgi alakam yoktur benimkisi merak ama görüyorum ki

bizim inanımız her şeyde yaptığını zeytinyaındada yapıyor

hiç kimse kusura bakmasın ne yudumu ne komiliyi ne tahrişi bakın 1 den fazla marka ismi veriyorum burda kötülenmesine müsaade etmem

50 yıllık 100 yıllık fabrikalaşmış bir sürü masrafı olan sigortalı adam çalıştıran v.s vergi ödeyen

adam gitmiş fazla para vermiş kaliteli yağ almış sonra koş lan koş foruma diğerlerini kötülemeye yada

1 kaç tarlası olan bu işten para kazanan üretici koş lan koş foruma bilinen markalar sizi kazıklıyor bizdeki daha sağlıklı daha

ucuz onlardan almayın bizden alın onlar trilyonlar kazanıyor v.s ama işletme giderleri personel giderleri olmadığını söylemez

yani burada bilinen markaların adamları ile üreticilerin adamları birbiriyle savaşıyor etkilenen son kullanıcı bizler

damak zevkidir v.s kalite arıyosundur v.s ucuz arıyosundur v.s kişini kendi bilceği iş

ayçiçek yağı zararlı falan değil milyonlarca insan bimden şoktan aldığı ayçiçek yağlarıyla besleniyor kimseye bişey olduğuda yok

• Sizin paylaşımlarınız fazlasıyla konu dışında olup konuya zarar vermeye başladı. Hiç kusura bakmayın,konudan bloklanmaya yakınsınız. Yıllardır bu durumu sadece 1 kere 1 üye için yaşadık diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 15 Aralık 2024; 14:54:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Sizi tutan ne ki? Gidin ayçiçek yağı ile beslenin. Zeytinyağı ile beslenmeyi tercih edene de ayçiçek yağı ile beslenmeyi tercih edene de saygımız var.

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt

Yukarıda epey övüyorlardı bu yağı kaldıysa bende alacağım.

• Ben aldım evdeki soğuk sıkım kristal ile karşılaştırabildim. Bunun tadı ile arasında fark göremedim. Bunun lezzeti ve yakıcılığı güzeldi. Yetişen almalı hem de bu fiyata.

• KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Sanalmarketten 2 adet daha aldım ama hala var stok. Biraz money de veriyor. Satıcı kendi sitesinde 379tl yazmış, büyük ihtimalle 2024'tür tabi onlar

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

hocam pahalı ve ucuz tarafsız her türlü paylaşım yapıyorum 1 haftadır sizden bir fiyat paylaşımı göremedik

• Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

Marka nasıldır, ayriyeten 100 TL uygulama indirimi ile 850 TL'ye geldi 5 lt

• masterap M kullanıcısına yanıt

Ben bugün şehir merkezine 5M’e gittim 7 tane kalmış hepsini aldım. Sitesinde asit oranı 0,2 olarak belirtilmiş. Bu asit oranını bu fiyata bir daha bulamayız.

Aynen bende 8 tane aldım.

• sloooppp S kullanıcısına yanıt

1300 verilmez ama kampanya vs ile olduğu için 850 gayet iyi yemekelrde kullanılır....1200 e sazak yeni hasat var

• Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]www.birsenhanim.com
    Ekim 2024 Hasatı 5X5LT 25 Litre Trilye, 0.2 Asitli, Erken Hasat Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı | | Zeytinyağları | TRL25000-5
    https://www.birsenhanim.com/ekim-2024-hasati-5x5lt-25-litre-trilye-0-2-asitli-erken-hasat-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-p-1-7481
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Marka olarak iyi degilmj yani.

Kendi sitesinde bu ürün görünmüyor hocam naturel sızma var fakat teneke farklı. Migros için özel üretim olabilir mi? İçerik farklı olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.