Filtreli yağlarımızı satışa çıkardık . Sezon yoğunluğundan dolayı ancak çıkarabildik |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (654. sayfa)
-
-
-
Bu sene Novavera çok yukarıda kaldı, alternatifleri bu sene çok daha uygun. Novaver + Palamadias ile devam mı etsem ? Novavera yerine önerisi olan varmı?
-
Bu sene pahalı yağ almayın hocam. Rekoltenin bu kadar yüksek olduğu bir yılda, inadına piyasayı yükseltmek isteyenlere prim vermeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Komili’nin erken hasat soğuk sıkım yağı çok enfes çıktı. Aldığımın ertesi günü Migros’larda bitmişti. Tadına bakan gidip tekrar almış. Bilsem 5 litrelik 4 teneke vardı rafta hepsini alırdım. 2 litreymiş nasibim 😅
Olizzi, organik 5lt 3400 lira.
Halil esen soğuk sıkım erken 5lt 2 bin lira
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migros Online’da sadece 2 adet sepete ekleyebiliyorsunuz daha fazlasına izin vermedi. Ben sipariş geçtim, gelsin değerlendirmemi yazarım.
Filtreli filtresiz 1 lt lik 4 lü 6 lı vs.. paket kampanya yapsanız?
-
Bu paraya alınır diyorsan bir sipariş daha vereyim hocam :)
Hocam ben gittim raftaki 2 taneyi de aldım. 4 şişe oldu, hiç kaçırmayın
iyisinibil den kovulan arkadaş olayı nedir. bir dönem özgür bey o isimde bir forum açmıştı ama artık ulaşamiyorum.
-
Böyle bir mesaj var, konunun uzmanları daha iyi yorumlayacaktır:
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
başka bir yerdeki yazı şu şekilde
Güncel verilere göre, 1 litre zeytinyağı üretimi için yaklaşık 5 kg zeytin gerektiğine dikkat çekilen açıklamada, ''Zeytinin kilogram fiyatı şu an 50 TL.
Bunun yanı sıra sulama, budama, ilaçlama ve diğer üretim giderlerini de hesaba katarsak, detaylı bir maliyet hesaplaması şöyle yapılabilir:
250 TL (zeytin) + 15 TL (sulama) + 12 TL (budama) + 12 TL (ilaçlama) + 60 TL (işçilik) + 15 TL (sıkım) = 364 TL. Sonuç olarak 1 litre zeytinyağı üretim maliyeti,
ortalama 300-400 TL arasında değişmektedir. Bu fiyatlar bölgelere göre değişebilir. Bu fiyatların çok altında zeytinyağı görürseniz bilin ki o yağlar sahtedir
güven sorunu varsa komili - yudum- tariş bilinen markalar marmara birlikte var ama pahalı nedensse
-
faturasız olunca demek ki sahte ve kaçak oluyor
eminim bunları yakalatan diğer firmanın adamları dikkatımi çeken
damal sakızı ve süt reçeli ele geirilmesi demek ki bundan kullanıyorlar üretimde ne işe yarıyosa artık
haberlerAydın'da Depoda Sahte Zeytinyağı Operasyonu: 2 Bin 880 Litre Ele Geçirildihttps://www.haberler.com/guncel/aydin-da-depoda-sahte-zeytinyagi-operasyonu-2-bin-880-litre-ele-gecirildi-18152332-haberi/ -
Yudum egemden tağşiş listesinin vazgeçilmezi yalnız :)
Bursa'da olanlar için
Furpa Mağazalarında Emek Marka Sızma zeytinyağı 2 LT 399 TL
-
yudum nasıl tahşiş listesinde gayet kaliteli yağ hatta pahalı biraz
5 yıldızlı otellerde falan en fazla bizimülker falan kullanıyorlar kendim gördüm zannetmeyin yani en pahalı yağları alıyorlar
önemli olan en lezzetli sıcak yemekler için ve kızartmalar için hangi yağ salata önemli değil
salata için pahalı yağ alınmaz
çok detaya inilirse söylim yağ tek başına yeterli değildir kıvırcığın soğanın domatesin maydonozun v.s o zaman hepsinin
en kalitelisi olması gerekiyor tam sonuç alabilmek için
-
Tarım bakanlığına sor o soruyu, defalarca girdi listeye. Aklı olan kullanmaz
Zeytinyağının merkezinden bildiriyorum , şuan en iyi denebilen yağı tüccar üreticiden maalesef 170 lira civarına alıyor , toptanda 210-240 arası , parekande de ise 250-300 arası satılıyor . iyi yağ yemek isteyen Ayvalık- Burhaniye -Edremit harici yağ almasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X