Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.448
Cevap
780
Favori
1.064.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filtreli yağlarımızı satışa çıkardık . Sezon yoğunluğundan dolayı ancak çıkarabildik  

• Olea sumeria nasıl bir markadır ? Sadece salata ve kahvaltı için kullanılacak. Migrosta şöyle bir fiyat mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene Novavera çok yukarıda kaldı, alternatifleri bu sene çok daha uygun. Novaver + Palamadias ile devam mı etsem ? Novavera yerine önerisi olan varmı?

• sarpuli kullanıcısına yanıt

Bu sene pahalı yağ almayın hocam. Rekoltenin bu kadar yüksek olduğu bir yılda, inadına piyasayı yükseltmek isteyenlere prim vermeyin. 

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Hocam Komili’nin erken hasat soğuk sıkım yağı çok enfes çıktı. Aldığımın ertesi günü Migros’larda bitmişti. Tadına bakan gidip tekrar almış. Bilsem 5 litrelik 4 teneke vardı rafta hepsini alırdım. 2 litreymiş nasibim 😅

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Olizzi, organik 5lt 3400 lira.
    Halil esen soğuk sıkım erken 5lt 2 bin lira

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

Migros Online’da sadece 2 adet sepete ekleyebiliyorsunuz daha fazlasına izin vermedi. Ben sipariş geçtim, gelsin değerlendirmemi yazarım.

• Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt

Filtreli filtresiz 1 lt lik 4 lü 6 lı vs.. paket kampanya yapsanız?

• Olea’nın rengi gördüğünüz gibi sarı, ama genizde bıraktığı yakıcılık ve çimensi bir aromaya sahip oluşunu beğendim. Her ne kadar yeşil tonu zeytinyağlarına karşı zaafım olsa da, tat ve boğazda hafif yangı bırakması çok hoşuma gitti. Üretim tarihi 2023 Kasım yazıyor.

• KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Bu paraya alınır diyorsan bir sipariş daha vereyim hocam :)

Hocam ben gittim raftaki 2 taneyi de aldım. 4 şişe oldu, hiç kaçırmayın

• Hanbars kullanıcısına yanıt

iyisinibil den kovulan arkadaş olayı nedir. bir dönem özgür bey o isimde bir forum açmıştı ama artık ulaşamiyorum.

• Böyle bir mesaj var, konunun uzmanları daha iyi yorumlayacaktır:

ekşi sözlük
    zeytinyağı alacaklara tavsiyeler
    https://eksisozluk.com/entry/169733539

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• matmma M kullanıcısına yanıt

başka bir yerdeki yazı şu şekilde

Güncel verilere göre, 1 litre zeytinyağı üretimi için yaklaşık 5 kg zeytin gerektiğine dikkat çekilen açıklamada, ''Zeytinin kilogram fiyatı şu an 50 TL.

Bunun yanı sıra sulama, budama, ilaçlama ve diğer üretim giderlerini de hesaba katarsak, detaylı bir maliyet hesaplaması şöyle yapılabilir:

250 TL (zeytin) + 15 TL (sulama) + 12 TL (budama) + 12 TL (ilaçlama) + 60 TL (işçilik) + 15 TL (sıkım) = 364 TL. Sonuç olarak 1 litre zeytinyağı üretim maliyeti,

ortalama 300-400 TL arasında değişmektedir. Bu fiyatlar bölgelere göre değişebilir. Bu fiyatların çok altında zeytinyağı görürseniz bilin ki o yağlar sahtedir

güven sorunu varsa komili - yudum- tariş bilinen markalar marmara birlikte var ama pahalı nedensse

• faturasız olunca demek ki sahte ve kaçak oluyor

eminim bunları yakalatan diğer firmanın adamları dikkatımi çeken

damal sakızı ve süt reçeli ele geirilmesi demek ki bundan kullanıyorlar üretimde ne işe yarıyosa artık

haberler
    Aydın'da Depoda Sahte Zeytinyağı Operasyonu: 2 Bin 880 Litre Ele Geçirildi
    https://www.haberler.com/guncel/aydin-da-depoda-sahte-zeytinyagi-operasyonu-2-bin-880-litre-ele-gecirildi-18152332-haberi/
  • mavikıs M kullanıcısına yanıt

Yudum egemden tağşiş listesinin vazgeçilmezi yalnız :)

• Bursa'da olanlar için

Furpa Mağazalarında Emek Marka Sızma zeytinyağı 2 LT 399 TL

yudum nasıl tahşiş listesinde gayet kaliteli yağ hatta pahalı biraz

5 yıldızlı otellerde falan en fazla bizimülker falan kullanıyorlar kendim gördüm zannetmeyin yani en pahalı yağları alıyorlar

önemli olan en lezzetli sıcak yemekler için ve kızartmalar için hangi yağ salata önemli değil

salata için pahalı yağ alınmaz

çok detaya inilirse söylim yağ tek başına yeterli değildir kıvırcığın soğanın domatesin maydonozun v.s o zaman hepsinin

en kalitelisi olması gerekiyor tam sonuç alabilmek için

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

Tarım bakanlığına sor o soruyu, defalarca girdi listeye. Aklı olan kullanmaz

• Zeytinyağının merkezinden bildiriyorum , şuan en iyi denebilen yağı tüccar üreticiden maalesef 170 lira civarına alıyor , toptanda 210-240 arası , parekande de ise 250-300 arası satılıyor . iyi yağ yemek isteyen Ayvalık- Burhaniye -Edremit harici yağ almasın.

• 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.