tağşişi alışkanlık haline getiren sahtekar,farklı şehirli olup orada firma açmayı düşünmeyecek mi birini kapatıp birini açıyor nasıl olsa |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (660. sayfa)
-
-
Bu fiyata bu yag deger mi acaba kullanan var mi hem de eski yagdir buyuk ihtimal. 2 tl daha verip erken hhasat soguk sizma alinabilir
-
-
Migros
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntman -- 21 Aralık 2024; 13:4:14 > -
Bugün Ankara nevgrosta given asa erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı 5 litre 1590 TL, 500 gram şişede 209.9TL
-
daha önce kulağıma çalınmış ki foruma bi bakaym dedim migrosta bugün 999tl 5lt sızması paylaşımınızi görünce vazgeçtim fazla verir taris fln alırız daha iyi -
Bu sonuçlar 2022 sonucu. 2024 listesinde isimleri yok. O yüzden emin olarak maalesef konuşamayız. Ama yapmadıkları anlamına da gelmez. Şuan indirimde olanlar yeni üretim ürünler. Maalesef hiçbir markadan %100 emin olamıyoruz.
-
1283 TL'ye erken hasat dediğiniz hangi marka link vermemişsiniz. Ayrıca bu bir fırsat, Tariş'in sahibi değilim, fırsat paylaşımı eleştirmek nedir.
-
Komili Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı 5 L yemeksepetinden 1490 a aldık. Mükemmel bir zeytinyağı gerçekten
-
Huni kullan hocam
Açmaya hiç çalışma -
Sizde iyzico inat bize 200 TL lik kupon verin -
Bu şiseleri tekrar kullanmak biraz zahmetli. Youtube da video vardi tekrar doldurma teknigini gösteren. Bakın isterseniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TearzBu sonuçlar 2022 sonucu. 2024 listesinde isimleri yok. O yüzden emin olarak maalesef konuşamayız. Ama yapmadıkları anlamına da gelmez. Şuan indirimde olanlar yeni üretim ürünler. Maalesef hiçbir markadan %100 emin olamıyoruz.
1 kez çıksa hadi hata oldu, başka yıllardaki liste de var ayrıca sırma adıyla sattığı çeşit de 2020 de girmiş listeye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 21 Aralık 2024; 16:9:24 >
-
Bunu alacağınıza Tariş Naturel 2L 500tl şuan migros'ta en iyi fırsat o.
-
Soğuk Sıkım mı acaba Migrostaki Tariş? -
tarişte soğuk sıkım ayrımı yok gibi kendi sitesinde rivier dışı hemen hepsi naturel sızma
yine de bonus money vs ile alınırsa iyi fiyat migrostaki
https://www.tariszeytin.com.tr/zeytinyaglari?multi=2-6
-
200 fazla verip yazmak istemistim 1500 civari hocam sazak var bildigim . Birde mazinköy vardi bu fiyat bandinda. Taris erken hasat veya soguk sizma olsa aliirdim o ayri
-
Yıllarca Tariş zeytinyağı çeşitlerini kullanmış biri olarak Tarişin güney ege memecik cinsi zeytinyağını tavsiye ederim. Kuzey ege ve 1915 çeşidi yağını zor tükettik, sıcak yemeklerde kullandık ama yemeğin tadını ağırlaştırıp durmuştu. -
biz daha önce aldık cok leziz zeytinyagı sezonluk muhtemel ay sonuna kadar biter stokları cok az
www.burbelzeytin.com5 Lt Filtre Edilmemiş Zeytinyağıhttps://www.burbelzeytin.com/urun/filtre-edilmemis-zeytinyagi-5-lt -
Geçen senenin yağı degilmi bunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X