Sirketin numune gonderme gibi politikasi yoksa niye zorluyorsunuz ki? Sazak'in forum temsilcisi buradan gelen isteklere iyi bile dayandi, ben olsam coktan terk etmistim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (659. sayfa)
-
-
1281 TL, satıcı Tariş'in kendisi
https://www.pttavm.com/taris-kuzey-ege-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-p-55048362
-
Önceden aldıklarım epey epey iyiydi, gerçi bu ürün 1 sene beklemiş ama yine de fiyatı gayet iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu nedenle zaten üreticiler buraya pek bulaşmak istemiyorlar. Bulaşan da dayanabildiği kadar işte...
Foruma gelen üreticinin bilgilerinden yararlanmayı hedeflesek keşke.
-
Siz Sazak'ın avukatı mısınız? Zorladığımı nereden çıkardınız?? Baştan numune yollayamıyoruz deseydi, üstelemezdim. Kendisi tamam göndeririz dedi, sonra yoğunluktan unutuldu dendi. Bir sonraki fiyasko oldu, ondan sonraki de yine unutuldu.
-
bu tarz firmalar piyasada tutulmaya, benim ürünüm de yeterli kalitede demeye çabalıyor ya hani o sebepten size, bize yok derse sanki antipatik olacakmış hissi ile farkında olmadan itici oluyorlar. firmanın menşei zeytinyağ severlerin pek yaklaşmadığı akdeniz bölgesi ve mersin. bundan ötürü bölgenin verdiği bir dez avantaj var. ayvalık firması olsa olaya kafadan bi 5-0 avantaj ile başlıyor zaten.
ama firma olarak ürün elinde yoksa direk yok demek çok çok daha nazik ve kaliteli bir yaklaşım.
bu arada silifkeden ve antakyadan çok kez hediye yağ geldi tadımladım ve kullandım; 8-10 ayrı parti kullandı isem can çatlasın 2 si cidden güzeldi. 4-5 eh işte/ ancak sıcak yemeklik) geri kalanı direk kusurlu yağ idi. ki bu gelen yağlar direk kendi bahçelerinin yağından bana akraba hediyesi olarak geldi. bölgede toplama sıkma zamanı ile sıkma metotlarında bence ciddi sıkıntılar var. e hal böyle olunca insan çekinerek yaklaşıyor.
normalde sazak marka olarak manisa veya ayvalık bölgesinde olsa bu fiyata erken hasat satsa; eminim ki forumda yok satardı. bazen coğrafya kaderdir. değiştirmek için çok çaba ister.
-
ben kırılacak, akacak kokacak ürünleri eğer kargocusu ptt ise 300-500 lira indirimlide olsa almıyorum.
-
ben hiç öyle bir şey istemeden,zeytinyağı yanında , doğrudan sipariş ettim gayet de güzel kargolanmış
hiç bir hasar almadan da gelmiş.
-
Sazak iyzico ile odeyince 200 tl gida alisverisine veriyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enson vermemişti. Sordum sazakzeytincilik kampanyaya dahil değil dedi. Firmaya ise kampanyaya dahil edildiklerini söylemişler. Düzelen birşey var mı bilmiyorum.
Sazak zeytinlerini ve yağlarını yıllardır kullanıyorum, firma olarak oldukça ilgililer. Kendi sitlerinden aldım diğer sitelerden de aldım. Bu sene diğer sitelerdeki fiyatları ile kendi siteleri arasında ciddi fark var.
-
Merhaba , iyzico geçen ay bize gıda kampanyalarına dahilsiniz dedi , sonrasında satın alan müşterilerimize de dahil değiller demişler. Bu sorunu çözmeye çalışıyoruz , ama iyzico çözüm odaklı asla ilerlemiyor , zorluyorlar bizi , işinize gelirse mi demeye çalışıyorlar anlamadık.
Ek olarak , forumda iyi niyetli olunduğunu düşündüğümüz her mevzuda sonuna kadar yardımcı olmaya ve burada kalmaya devam etmeye çalışacağız.
-
Vermiyor, geçtiğimiz cumartesi aldım. İyzico anlaşmalı firma değil dedi.
-
Bu haftaki siparişimde ne yazık ki vermedi.
-
www.pttavm.com
Tariş Kuzey Ege Natürel Sızma Zeytinyağı 5 lt - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/taris-kuzey-ege-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-p-55048362?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.12.1
Bu yağın sahte olma ihtimali var mı sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tariş'in kendi satıyor, ben alırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen yılın yağıdır herhalde değil mi?
sahte olmasın da ben geçen yılın yağına da razıyım. Sevdiğim bir yağ.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tağşiş listesindeki yağ bölümüne bakıyordum;
MUDANYA KÖY-KOOP. isimli firma tohum yağı karıştırmış ve firma adresi tabikide mudanya değil. Efeler Aydın. çoğunluk Aydın kökenli. en çok yağı üreten şehirden en çok sahtekarın çıkması beni üzdü. Aydın halkını tanımam, ama bu kadar sahtekara ev sahipliği yapmaları üzücü. benzer olay oto alım satımında Gaziantep ve çevre ilçeleri için geçerli. alışmış adamlar düzgün, kurallara uygun yaşıyamıyorlar. acaba Aydın dada bu antep urfa da ortalığı dolandıran tayfanın akrabaları mı bu işleri yapıyor diye aklıma deli sorular geliyor.
malum telefon dolandırıcılığında urfa çok çok ilerde. adamlar köycek bu işi meslek edinmişler.
kurallar gevşek olunca, can acıtmayınca ülkemiz insanlarıda gerçek mayasını çıkarıyor ortaya. hani öğünüyoruz ya çok asil bir milletiz diye, bu kadar çakalla ne asilliği ise onuda anlamak mümkün değil.
-
www.carrefoursa.com
Komili Ege Sızma Yumuşak Zeytinyağı 2 Lt | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/komili-ege-sizma-yumusak-zeytinyagi-2-lt-p-30023234 -
ödeme kısmında satışa kapatıldığı için sepetten çıkarıldı diyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara'da yaşayanlar için Gimsa'da 5 litre Güven Asa 999 TL Kristal Anatolia soğuk sıkım 1025 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X