Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.210
Cevap
768
Favori
1.040.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
Giriş

komili erken hasat tavsiye ederim daha önce 5 litresi yoktu bu taze ve cok lezzetli katılıyorum denk getirirsem ben de alıyorum indirimden

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

sahtekar dolmuş memleket. düzgün insan bulmakta zorlanır olduk.

insanların mayası bozulsa bile kanunlar insanları dize getirmeli. devletin vuracağı tokat o sahtekarın 7 ceddini inletmeli ki bak bakalım bir daha yapabiliyormu da, işte o biraz zor.

• Alfredo kullanıcısına yanıt

Elestirmedim ustad her firsati degerlendirmek lazim. Sadece bu yağ nasildir sazak erken hasattan guzelmidir diye sormak istedim aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
    Bu yağı deneyen oldu mu miğrosta 147 tl ye aldım 500 ml

• KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Onlara bilyeli şişe deniyor, YouTube'da videolar var nasıl açılacağına dair.

• Yemeksepeti matkette banmalık komili 1 litre 200 tl ye geliyor. komili meyvemsi 2 litre de 398 tl ye sizce bu iki yağ kalite farkı var mıdır?

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Tartışılmaz bile, banmalık 10 kat daha iyi bir yağ.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu yağ en uzun gece indirimi ile 1273 liraya geliyor. Alınır mı? Tavsiye ediyor musunuz?

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

• asarcik A kullanıcısına yanıt
    Filtresiz

www.sazakzeytincilik.com
    Sazak Filtresiz Naturel Sızma Zeytinyağı 5 LT ( Yeni Sezon 2024-2025), naturel sızma zeytinyağı filtresiz
    https://www.sazakzeytincilik.com/urun/filtresiz-sazak-sizma-zeytinyagi

Doğal filtreli

www.sazakzeytincilik.com
    Sazak Naturel Sızma Zeytinyağı 5 Lt ( Sezon 2024-2025), 5 lt. Naturel Sızma Zeytinyağı
    https://www.sazakzeytincilik.com/urun/5-lt-naturel-sizma-zeytinyagi

Kendi sitesinde daha uygun
    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @ceyyhun , @Alperen1668 Teşekkür ederim, bilyeli şişe diye aratıp videoları izledim, doldurmak kapağı çıkarmaktan daha mantıklı geldi

• 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.