Bölgeden değil de İzmir'den güneye indikçe kalite düşüyor. Ben böyle söyleyince kızanlar oluyor, yoğun yağ daha iyi diyorlar vs. Ama Kuzey Ege yağı farklı olduğu bilinen bir gerçek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (665. sayfa)
-
-
Köklü ve güvenilir bir firma Güven Asa. Bimin yağlarını Alhatoğlu üretiyordu (o da iyi firmadır) değiştirdi mi acaba firmayı? Ya da bölgesel olarak üretici değişiyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cam değil de Tariş 2 litre teneke vardı Migrosta. 499 tl
haber vermeseniz alamazdık herhalde hocam 5 dakikada süpürdüler sağolun...
-
:) yaptik bir hata. Yani kurumsal firmalarin denetlenmesi vb, ahmet mehmet dayının atölyelerinden daha guvenilir geliyor bana(köyde büyümüş biriyim). Piyasada daha kaliteli ufak isletmelerde var illaki ama şu dönem butceyide düşünüyorsun mecburen :) 1000 liraya litresi satilan zeytinyagini yiyecek ağız bende ne yazikki yok, olanlara Afiyet olsun. Şifa olsun..
1150 lira ücretsiz kargo sıcak yemekler için uygun herhangi bir link paylaşmayıp goy goy yapanlar
www.sazakzeytincilik.comSazak Naturel Birinci Zeytinyağı 5 LT Teneke Ambalaj (Yeni Sezon 2024-2025), Naturel Birinci Zeytinyağıhttps://www.sazakzeytincilik.com/urun/5-lt-naturel-birinci-zeytinyagi-teneke-ambalaj -
Tüm marketlerde Ankara'da fazlasıyla var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabah migros sanal mağazada yoktu, akşam üzeri gelmiş Antalya’ya da. Ben yine aldım kaçırmayın arkadaşlar. Ben salatalarda yada içmek için de kullanıyorum. Tıklagel koduyla litresi 202 liraya geliyor
Teşekkürler kristal için
Tıklagel kodu nedır , nasıl alınır hocam?
Sepette ödeme seçtikten sonra kupon bölümüne TIKLAGEL yazıyorsunuz hocam
-
Bana koşullar sağlanamadı diyor. Mağaza seçmem gerekıyor galıba
Hocam detaylı açıklamanız için teşekkür ederim. Hallettim. Umarım yarın mağaza stok yok deyip iptal etmez
Arkadaşlar bilmedigimden soruyorum bu Tariş mi daha iyi kristal natürel olan mı
Ben antalya'dayım hocam. 5 tane zor aldırmıştı dün gece ama yeni stok gelmiş bugün. migros whatsapp üzerinden aldığım dijital kodları iletirse stok yapacağım
-
Ben uzun zamandır Tariş almadım, o yüzden kıyaslamam kâğıt üzerinde kalır. Kristal soğuk sıkım, ancak Tariş soğuk sıkım yazmamış. Buna göre Kristal daha iyi görünüyor. Soğuk sıkım olduğuna da eminim, Kristal’in hafif yeşile çalan bir renk tonu var.
Hocam daha önce kullanmadıysanız bu yöntemi deneyin. chippin uygulaması üzerinden kodu alın. migros (tarayıcıdan girin mobilden olmuyor hesabı silin, money üyeliğiniz silinmiyor sadece sanal gidiyor.) yeni hesap oluşturun 1250 tl'lik siparişe chippin koduyla 250 tl indirim yapıyor.
-
Hocam sabah uyanıpta sizin “stok bitti” mesajınızı okuyunca az bir üzülmedim değil. Neyse ki akşam raflarda gördüm
Hocam deneyeyim
Hocam bunu ben de biliyordum, ödemeyi de tarayıcıdan mı yapacağız. Şu an ödeme sayfasında Chippin ile öde çıkmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X