Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cutrera Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.251
Cevap
767
Favori
1.044.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
Giriş

Acaba 2024 yağı.mıdır ki hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben salataya koyacağım kokusunu ve zeytin tadını almak istiyorum hangi ürününüzü önerirsiniz.

• SmuraY S kullanıcısına yanıt

Erken hasat filtresizi ya da çabuk tüketmeyeceksen filtrelisini alabilirsin.

• Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt

Merhaba, Kargo maliyeti size mi ait.

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

siz yani şahsınız buraya yazmaya başladıktan sonra bo bölümün tadı kaçmaya başladı. gelmişsiniz millete boş yapma diye avam avam konuşuyorsun.

sızma zeytin yağı varken/alabiliyorken aynı paraya yada bir tık ucuzuna riviera zeytinyağ alan ya saftır ya da bilgisiz cahil dir. saf lık ta kötü bir mana da demiyorum. olabilir bu forumda 40 kere anlatıldı bu tür olaylar.

riviera yı tattığında damağına asla zeytin yağ lezzeti tam olarak gelmez. imkanın ölçüsünde eğer ulaşılabiliyorsa yoğun kızartmalar haricinde sızma zeytin yağ kullanmak en sağlıklısı. içmek için ve soğuk tüketime imkan ölçüsünde en iyi yağı tercih edersin ama sıcak yemeklere de normal sızma yada en kötü BİRİNCİ zeytinyağ tercih etmek en sağlıklısı.

ayrıca bir saçma olay daha bimde 195 civarına riviera 216 yada(litre fiyatı) sızma satılıyor ve bana sızma daha mantıklı geliyor. riviera 150 lira olsa hah o zaman bende düşünürüm yemeklere almayı. ama şu fiyatla enayilik.

• l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt

Tariş resmi sitesinden info'ya yazdım epttavm'de bu mağaza sizin mi diye çünkü epttavm dolandırıcılık olaylarıyla meşhur. 2 gün cevap yazmadılar tekrar sordum, bu kez evet kendi mağazamız demişler ama ürünü satıştan kaldırmışlar, kendi sitesine göre 150 TL civarı daha uygundu fiyatı. Ben sebep oldum galiba Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

• maviplanet kullanıcısına yanıt

riviera zeytin yağı neden var ? hikayeden mi üretiliyor bişey bilmeyen insanları yanlış yönlendiren sizlersiniz

boş yapmıcaksınız yapıyosanızda biri cvp verdiğinde zorunuza gitmeyecek

burası sizin kişisel blogunuz değil tarafsız olun

Bu konu naturel sızma doğal zeytinyağı konusu.

Riviera yağ naturel sızma değildir,rafine ve karışım yağdır. Konu amacı dışında paylaşım yapmamaya dikkat edelim.

• Yurtdışında virgin oil var birde extra virgin. Extra Virgin oil bizdeki sızma. Riviera yok. Riviera ısıl işlem görmüş rafine yağ.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

1. Naturel sızma zeytinyağı sıcak yemeklerde kullanılması tavsiye edilmez. Optimum asit oranına sahip saf zeytinyağı içerisindeki değerler yüksek ısılara ulaşması halinde kaybolur.

2. Naturel sızma zeytinyağını soğuk yemeklerde kullanabilirsiniz.

3. Soğuk meze ve salataların vazgeçilmezi haline getirebilirsiniz.

4. Közde hazırladığınız patates veya sevdiğiniz sebzeleri lezzetlendirmek üzere saf zeytinyağını kullanabilirsiniz.

5. Ayrıca kahvaltılarınızda baharatlayarak veya kızarmış ekmek üzerinde servis ederek tüketmeyi tercih edebilirsiniz.

Daha öğreneceğin çok şey var. Heyecan yapıyorsun. Okumaya devam et.

• 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.