Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cengos07 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.590
Cevap
780
Favori
1.080.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi yağ sizleri şaşırtan :) Deneyelim ?

• Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

Fiyat iyi gibi. Bir kaç teneke aldım ben.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ronades R kullanıcısına yanıt
    Fiyat bedava gerçekten...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Anneme sordum uygunmuş 2 tane al dedi. Birini kendine birini bana aldırdı sanırım bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Yukarıda 1150 TL Migros'taki yağ ile büyük fark var mıdır aralarında? Fişi var iade de edebilirim. Dün aldım.

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Komili
    https://www.akakce.com/sivi-yag/en-ucuz-komili-ayvalik-erken-hasat-naturel-sizma-zeytinyagi-1-lt-fiyati,619248758.html

ayrıca, çimen aroması katmışlardır, ben güvenmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Vardır sizdeki dursun…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kristal iyi markadır, alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Şubat 2025; 13:46:7 >

Yok, ikisi de soğuk sıkım, aynı kalite. Tek farkı biri Kuzey Ege, diğeri Güney Ege zeytinliklerinden.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Komili böyle bir şey yapamaz. Anında tahşiş listesine girer. Markasının değeri çok yüksek, bunu asla tehlikeye atmaz. Ama küçük işletmeler konusunda dikkatli olmak gerekir. Çünkü birinin adı çıksa kapatıp yeni bir isimle piyasaya çıkabilir.

• egeliyizbiz45 E kullanıcısına yanıt

o çok dip bir indirimdi bende o zaman epey stok yapmıştım hatta o sene o paraya aldığım en güzel yağ gagia olvia olmuştu . geçen sene ve bu sene çıtayı yükselttiler ayrıca everyday premium olgun hasat bir yağdı şu anda 500 ml de olgun hasadı yok . ayrıca bu marka evoo ranking te novavera veryetelerinden sonra en iyi yağ ,

premium segment yağlar da tek şişe ve kargo masrafından sonra malesef fiyatlar yüksek

ama ülkenin en iyi yağı olan novavera memecik erken hasat 2 litrelik olarak ayın 20 sinden sonra sağlıklı yaşıyoruz indirimi ile alınabilir

• Bugün migrosta gördüğüm indirimli ürünler..

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

• bu sene aldığım en fiyat performans yağlar sazak iyzico indirimi ile ( 1200 tl 5 litre ) aldıklarım . sonra oliveart boztepe zeytincilik ( 929 tl 5 litre ) hepsiburada indirimi ile aldığım .

• Arkadaşlar Migrostaki indirimlerden 1149 a gelen Kristal Natural Sızma 5 lt mi alınır yoksa 1400 e gelen Komili Erken Hasat mı alınır ne dersiniz?

• wero W kullanıcısına yanıt

İkisi de alınır, çok kaliteli yağlar. Yemeklik kullanacaksanız Kristal, salatalara vb çiğ tüketim için Komili tavsiye ederim.

• xantorus X kullanıcısına yanıt

Ülkenin en iyi yağı NVG Memecik miymiş? 🤔😂😂

Buna en büyük NVG fanboylari bile inanmıyor, hatta Baher Alen bile inanmıyor!!

Ne ürünler var, biraz daha araştırın..

• Komili erken hasatı bir türlü alamadım geçen vardı kampanya bulamadım sonra buldum indirim bitti.Şimdi alacağım sanalda stok göstermiyor fakat mağazada rafta var

• cokbaska kullanıcısına yanıt

Özellikle 5’lik tenekesini sanala çok nadir koyuyorlar. Dün denk geldi aldım, bugün bir teneke daha alayım dedim sanaldan kaldırmışlar.

Yalnız bu ürünün satışı çok hızlı, yakın zamanda stokları biter diye düşünüyorum.

• Sandanski kullanıcısına yanıt

Hocam insanların zihinlerine yerleştirmişler bir kere. Bu algı kırılır mı, ya da ne zamana kadar devam eder bilinmez.

• ağalar, efendiler, litresi 1250 liraya yağı hangi kafayla alıyorsunuz, çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını niye böyle yerlere harcıyorsunuz ?? bi de ülkenin en iyi yağı diyor

açın bakın bu firma sahiplerinin ınstagramlarını, sizden yaptıkları vurgunlarla Viyana'da şampanya patlatıyorlardır...

novavera | ödüllü zeytinyağı &amp; yöresel ürünler ve fiyatları
    Memecik Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı 2 lt www.novavera.com
    https://www.novavera.com.tr/memecik-erken-hasat-nat%C3%BCrel-s%C4%B1zma-zeytinya%C4%9F%C4%B1-2-lt?srsltid=AfmBOooU3yF-wmdPXsY4Xg8wrb3jHP7VSpgkAC0CLIrIQsYFmkqpD-eh

• 
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.