Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (677. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.597
Cevap
780
Favori
1.081.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Acaba bu senenin hasadı mı? Bu konuda hiç güvenemiyorum butik firmalara. Tuquan’ın yorumlarını okudum beğenen kadar beğenmeyen de mevcut. Bir de TY’de satıcıların yorum satın aldığını öğrendim ya; olumlu yorumlara daha bir temkinli yaklaşır oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 3 Şubat 2025; 20:26:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Benide şasirtti gercekten. Ilk actigimda cimen kokusu muhtesemdi. Tadida hafif acimtirak yani polifenol yeterli duzeyde. Başarili buldum

• baggio2 B kullanıcısına yanıt

Hocam ayıptır söylemesi ailede bir kişide kabızlık sorunu vardı. Sabah 1 kaşık hepimiz içiyoruz düzeltti. Daha önce denediğimiz probiyotikli yoğurtlar, haplar falan sorunu gidermemişti, şifa gerçekten.

Villa turqan dimi cam şişedeki

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]ödüllü, soğuk sıkım naturel sızma zeytinyağı ve zeytin | green amour
    Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı
    https://www.greenamour.com/erken-hasat-100-naturel-sizma-zeytinyagi-soguk-sikim-500-ml
  • ceyyhun C kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam, merakımızı gidermiş oldunuz. Litresi 1800 Liraymış, zeytinin bu kadar bol olduğu bir yılda da bu paralar verilmez vallaNaturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

Recep İvedik psikolog’a gidiyor. Fahiş ücret tarifesini öğrenince

“-Bu parayı verince benim psikolojim yine bozulur” diyorNaturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

Sağlık için zeytinyağı alıyoruz ama litresine 1800 verince stresten benim sağlığım bozulurNaturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 3 Şubat 2025; 20:54:36 >

• Bimde orkide var. Riverea 175₺, sızma 185₺.

• TatarSüvari kullanıcısına yanıt

Villa Turqan, filtreli urunlerini Aralik ayinda satisa sundu; skt olarak zeytinlerin sıkılma tarihini mi baz almaya basladilar acaba? 2023 hasadinin urunleri ise Eylul gibi tukenmisti diye hatirliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memker -- 4 Şubat 2025; 3:56:31 >
  • memker M kullanıcısına yanıt
    10/26 Skt li 24-25 sezonu yazıyor, kendi sitesinde sattıklarında ne yazıyor Skt bakmak lazım. Garip Bi durum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 4 Şubat 2025; 9:39:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gaia olivadan 3 yıl önce aldığım zeytinyağlarından birkaç şişe dolabın arkasında unutulmuş ve hala nefaseti üzerinde. Bu iyi tarafı.

Ancak fiyat mukayesesi için yazıyorum: 22.10.2022 tarihinde gaia olivadan 9 şişe premium everyday 500 ml zeytinyağın tamamına 405 TL ödemişim. Bir şişesini 45 TL ya almışım. O tarihte euro 18.15 TL civarında. Tanesi 2.50 euro. bugünkü kurlarla 500 ml şişesi 95 TL ye geliyor. Şimdi ise 625-675 TL. Fiyat farkını değerlendirmeyi sizlere bırakıyorum.

• egeliyizbiz45 E kullanıcısına yanıt

yok artık muhahahahNaturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] döviz bazlı 600% baya güzel.

• Ben de onlardan 9'lu şişelerde 2 kutu almıştım. O parti satıldıktan sonra zaten şişe tasarımını değiştirip fiyatı uçurmuşlardı. Skt'si geldiği için arkadaşlara dağıtmıştım.

Ayrıca burada önerilen Migrostaki komili ayvalık erken hasattan 10 litre (2litreliklerden 5 adet) kadar aldım, önerenlere teşekkürler baya iyiymiş. Son zamanlarda kristalin dolgun

lezzet olanıyla idare ediyorduk, dolgun lezzet yanında çok yavan kaldı. Komili ayvalık baya keskin, butik üreticilerinki gibi. @KaptanMemo1234

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 5 Şubat 2025; 23:36:0 >
  • Arkadaşlar,

Manisa Salihli de 70 dönüm Zeytin bahçesi olan biri olarak yazıyorum. Litresi 200 TL den gerçek zeytin yağı alabiliyorsanız ne mutlu sizlere.

Mevcut giderleri bu satış fiyatından çıkarması imkansız, tamamen zararına bir satış anlamına gelir. Bu sene evet genelde rekolte fazla, ancak sofralık zeytin konusunda ağaçlarımız verimli değil. Ayrıca mevcut giderler bahçe bakımı, ilaçlama, elektrik, su ve hasat işçiliğini bu satış rakamları ile yakalamak imkansız.

Litresi 400 TL bile 1 yıl boyunca verilen emeği maalesef karşılamamaktadır. Ülkedeki mevcut tarım politikalarının çiftçiyi desteklememesi ve ekonomi ile orantılı olarak artan işçilik fiyatları bahsettiğiniz zeytinyağı fiyatlarını çok gerçekçi kılmamaktadır

• Alfredo kullanıcısına yanıt

Şok marketlerde satılan lio marka naturel sızma zeytinyağı da tağşiş listesinde. Aslında büyük marketler de bu tağşişlerden sorumlu tutulmalı. Migrosta şokta satılıyor kurumsal mağazalar diye insanlara onlara da güvenip alıyor.

• oktaysar O kullanıcısına yanıt

Ben Kristal’in “yumuşak doğal” olan zeytinyağını çok seviyorum. Son çıkardığı Anadolu Mirasından da epey aldım gerçekten lezzetli buluyorum. Ama Komili bu sezon bombayı patlattı. Bence direk butik üreticileri hedef aldı. Kaliteli zeytinyağına servet dökmek gerekmediğini kanıtladı. İlk raflarda görüp denemek için 2lt almıştım. Deneyip sonraki gün Migros’a gittiğimde rafları bomboş görünce epey bir üzüldüm. Neyseki arkası varmış. 6 tane 2’lik, 2 tane de 5’lik toplam 22 litre aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 7 Şubat 2025; 3:8:17 >
  • Alfredo kullanıcısına yanıt

Tebrik ederim, iyi dikkat etmişsiniz. Şimdi sitesine girdim bu tağşiş yapan Oliva Malia litresi 1200TL’den ürün satıyor. İnanılır gibi değil gerçekten. İşte bir ürünün pahalı olması onun kaliteli olduğu anlamına gelmez. Bu sezon zeytin hasatı bol, asla zeytinyağına servet dökmeyin arkadaşlar.

• Kristal Anadolu Mirası 5 litre 1000 TL yakınımdaki bir Hakmar'dan 2 tane aldım.
    Ne kadar iyidir bilmiyorum.

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Ne kadar iyi olduğunu bilmiyorsanız neden 2 teneke aldınız bir banka kampanyası mı vardı acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi bir yağ, geçtiğimiz aylarda Migros’larda 1 litrelik plastik şişelerde litresi 225 liradan satıldı, ben 20 adetten fazla aldım. Antalya’da Hakmar yok, olsa 2 teneke daha alırım, severek kullanıyoruz. Bu fiyata bu kalitede bir yağı her zaman bulamazsınız.

Cam şişedekini geçtiğimiz haziranda 430 liraya aldım. Tadı, kokusu, lezzeti birebir aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 7 Şubat 2025; 11:25:30 >

• 
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.