< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (680. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
En iyi market yağları Kristal ve Tariştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paylaşılmis sanırım ama gözden kaçmasın Migrosta 10-11 Şubat 1 alana 1 bedava (puan yükleme şeklinde).
Teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%100 Katılıyorum, ancak Komili bu sene çıkardığı Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım ürünü ile bir adım öne geçti.
Ben önümüzdeki sezon Tariş ve Kristal’den de erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 12 Şubat 2025; 12:32:16 >
Erken hasat yağlar tabi ki özel üretim yağlar. Genel kullanım için yorum yapmıştım. Yoksa cok iyi yağlar var, tabi fiyatları da ona göre
-
-
2 öde 1 iade kampanyasında kazandığımız moneyler ile ödeme yaparak tekrar 2 öde 1 iade kampanyasından faydalanabiliyor muyuz ?
Tariş yağlardan alan varsa son kullanma tarihi nedir.
-
Ben 1lt Güney Ege aldım 06/2026 ama çoğunluğunun SKT 2025 di..
-
Teşekkürler
-
Evet.
Butik üreticiler köşe olup foruma uğramaz oldu.
Ne zamandır tariş yudum avilo sırma kristal gibi yağlar ön plana çıkmaya başladı.Burda bu yağların adı nadir geçerdi.
Enteresan.
donma testini geciyor mu , tadı nasil , stt tarihi de ileridir insallah...sikayetvar 'da birkaç kotu yorum gordum de ... (fiyat cok uygun tabi )
-
Son kullanma tarihi 2027 ay olarak hatırlamıyorum daha açmadım. Yeni üretilmiş sanırım. Ben 1 yıldır diye hatırlıyorum üretim tarihinden sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X