1200 tl ye 5 litre sızma zeytinyağı varken benzer fiyata riviera almak tam iş bilmezlik olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 24 Aralık 2024; 12:28:36 > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (662. sayfa)
-
-
Kampanyalı satış fiyatlarımızda son 1 hafta.
Zeytinyağı bir daha bu fiyatlara düşmeyebilir
-
The Mill Natürel Sızma Zeytinyağı 1 L PET Şişe (3'lü Paket) - Soğuk Sıkım - %100 Doğal - Uluslararası Lezzet Enstitüsü 2021/2022/2023 Yılı Üstün 3 Yıldız Lezzet Ödülü - Maks. Asitlik %0,8 - Veganlara Uygun
896 TL
amazonThe Mill Natürel Sızma Zeytinyağı 1 L PET Şişe (3'lü Paket) - Soğuk Sıkım - %100 Doğal - Uluslararası Lezzet Enstitüsü 2021/2022/2023 Yılı Üstün 3 Yıldız Lezzet Ödülü - Maks. Asitlik %0,8 - Veganlara Uygunhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BW9KNZFR -
Hangi kanaldan alalım.
-
Baştan Yöresel Baştan Yöresel Soğuk Sıkım Zeytinyağı 5 Lt
GÜNÜNKODU kodu ile799 TL
-
quote:
Orijinalden alıntı: SmuraYHangi kanaldan alalım.
En uygun şuan kendi sitemizde
-
sıcak yemek ve kızartmalar için diyo boş yapma sızma zeytinyağıyla kızartma ve sıcak yemek mi yapıcan
-
yuduma 5 ayrı ülkeden ödül
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavikıs -- 24 Aralık 2024; 20:49:30 > -
adamlar demiyor ki biz butik üreticiyiz 2-3 tarlamız var o kadar fabrikasyon rivera zeytin yağı üretemeyiz sistemi kuramayız
dünya para o halde
soğuk sıkımdan gidelim riviera rafine edilmiş yağları kötüleyelim sağlığa zararlı falan tabi ya bizimkisi doğal sağlıklı hem
kulağada hoş geliyor ama o işler öyle olmuyor işte
elindeki malı sat ürünüm bu fiyatı bu söyle tamam bunda bişiy yok amaaaa
köylü kurnazlığı yapmaya çalışırsan senin aklını alırlar milyon dolarlık firmalar
-
bu arada piyasada bilinen bilinmeyen hiç bir firmayla hiçbir bağım ilgim alakam yoktur kimsede buraya yönlendirmedi
insanları kandıran yağ fiyatlarının bu seviyelere çıkmasına sebeb olan kişiler
artık istediğiniz gibi at koşturamazsınız
-
Cahille girme münakaşaya; Ya Sinirini zıplatır Havaya , Yada yazık olur Adabına - Hz Mevlana
blok
-
-
Deneyen bütün arkadaşlar çok çok başarılı buldular şu ana değin (ben migrostan alamadım bölgemde stok yoktu 1400 tlye) -
Hocam merhaba, 5 litre değil galiba. Ürün bilgilerinde 3 litre yazıyor.
-
Haklisiniz, ozur dilerim. Ben 5 litre sanarak paylastim -
Estağfurullah kardeşim ne özürü. Değerli zamanından ayırıp gelmişsin ve birilerine bir faydam dokunur diye paylaşım yapıyorsun, Allah razı olsun senden. Bu arada 5 litre olsaydı atlayacaktım hemen 🥲
-
Sorum şu
1 kg zeytinyağı için,kaç kilo zeytin gerekir
-
Tağşişli yağ ödül mü almış? 😲 -
Zeytin türüne ve zeytin dolgunluğuna göre değişir. Memecik/Trilye/Domat vb türe göre yani. Dolgun zeytin yarine dip zeytinden sıkarsanız oran oldukça farklı olur mesela.
5 kg zeytin'den 1 litre yağ çıkan zeytin var, 8 kg zeytinden 1 litre yağ çıkan var.
Sıkım yöntemi ve makina teknolojisi de etkiler.
-
Buna göre zeytinyağının litresinin 500 tl olması az
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X