Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (687. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cuysal3456 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
13.731
Cevap
783
Favori
1.093.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Resme dikkatli bakarsanız, 2L’lik Komili Ayvalık’ların da arkası boş. Yarın gelip baksam onlar da bitmiş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam geçen sene yazın italyadan almıştık bunu. İlk tattığımda bundan önce zeytinyağı yememişim dedim. Hele ilk kapağını açtığımda gelen zeytin kokusu sanki bahçenin içindeymişimgibi parrfümü yapılsa satılır. 15 euro'ya lmıştık. Zeytinyağını kekik ve pulbiberle yemeyi severim. Tr'de buna benzer kalitede hangi markalar var. Teşekkürler

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

• İşte benim konu geri geldi şükürler olsun :)....ben demiştim rekolte fazla, fiyatlar düşecek bekleyin diye :) ..gerçekten yormustu sıcak fırsatlar konusu altında abuk sabuk fiyatlar ...

• c0mpeng C kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/61100154
    Bu konuya yazın yardımcı olurlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim mağazaya gidip bakacağım

• denk geldim. marka hakkında bilgim yok

https://x.com/tribundergi/status/1895899146831474970

• KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt
    Siz dedikten sonra Komili erken hasattan da aldım. Bakalım nasil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gumus2929 G kullanıcısına yanıt

Çok iyi yapmışsınız. Önce geniş ağızlı bir bardağa koyup içinize iyice çekerek koklayın. Çiğ zeytin kokusunu hemen alacaksınız. Ayvalık çeşidi olduğu için memecik ile farklı olacaktır. Ama erken hasat olduğunu hemen belli ediyor. Sonra bir yudum alıp ağzınızda iyice gezdirin ve yutun. Sonradan gelen bir yangı boğazınızı saracak. Memecik daha fazla yakar zeytinin çeşidinden dolayı. Ayvalık’ta erken hasat olduğu için yine bayağı yakıyor.

• Tariş Güney ege nasıl son zamanlarda? Kendi sitelerinde 1560 TL ye 5LT sini kargo bedava olarak satıyorlar. Tavsiye eder misiniz? Bir 3-4 sene önce çok iyiydi bence Kristal'den filan da daha iyiydi.

Kristal'in sitesinde de dolgun güçlü şu fiyattan satılıyor 1250 TL kargo dahil:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 2 Mart 2025; 23:5:17 >
  • Elde palamidas ve mazinköy var toplam 10 litre ama fiyatlar güzel diye bir teneke daha alsam mı diyorum.

Kristal nasıl son dönemde ? Daha önce tüketmedim sanırım.

• fasakasa kullanıcısına yanıt

İmkanınız varsa önümüzdeki yıl tüketeceğiniz zeytinyağını da şimdiden alın. Seneye bu fiyatlara Mevlüt okuturuz.

Kapanyalı fiyatları devam ediyorsa beğendiğiniz mazinköy, palamidas kaçırmayın. Biz Kristal soğuk sıkım ve Komili erken hasatı oldukça beğendik. TARİŞ’in bir 5L tenekesini de aldım ama henüz açamadım. Elde bu kadar yağ varken epey bir süre de açamam sanırım. Ama bu yağların hepsi kalite, pişman olmazsınız.

• 
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.