Şimdi Ara

ZF’ten 9 ileri otomatik şanzıman için geri çağırma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Ben babamın ısrarı ve suv hevesini kırmamak için razı olum. Crv yi aldığım zaman sattığım passatı mumla arıyorum. En basit crv de bir göze en ufak şey koysan ses yapıyor. Nokta kadar özen yok. Şu tiguan biraz daha düzgün bir tasarım ile gelseydi alacaktım 1.4 benzinli otomatik ama olmadı işte.

bu arada passat için 450 liraya bakım yaptırdım honda 700 lira istiyor. Vw servisleri pahalı diyenin ağzına kürekle vurmak lazım.

Büyük jantlar ve LED farlarla hoş duruyor aslında hocam Highline + 19" jant alınır yani şöyle bir makine + 19" jant hiç fena değil bence :
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-par-auto-dan-2016-tiguan-highline-dsg-0-km-320537960/detay

1.4 TSI Tiguan 130000TL etmez ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

quote:

Ben babamın ısrarı ve suv hevesini kırmamak için razı olum. Crv yi aldığım zaman sattığım passatı mumla arıyorum. En basit crv de bir göze en ufak şey koysan ses yapıyor. Nokta kadar özen yok. Şu tiguan biraz daha düzgün bir tasarım ile gelseydi alacaktım 1.4 benzinli otomatik ama olmadı işte.

bu arada passat için 450 liraya bakım yaptırdım honda 700 lira istiyor. Vw servisleri pahalı diyenin ağzına kürekle vurmak lazım.

Büyük jantlar ve LED farlarla hoş duruyor aslında hocam Highline + 19" jant alınır yani şöyle bir makine + 19" jant hiç fena değil bence :
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-par-auto-dan-2016-tiguan-highline-dsg-0-km-320537960/detay

1.4 TSI Tiguan 130000TL etmez ki.

Piyasada fiyatını hak eden araba yok zaten hocam. Ama piyasaya göre değerlendirirsek normal. Rakiplerinin fiyatlarına da bakmak lazım.

• quote:

quote:

2008 den beri DSG li araç kullanıyoruz ne bir yolda kalma ne bir şanzıman arızası gördük ama gelgelelim crv aldık sorun eksik olmuyor.

2016 mart ayında aldım ben hocam 2016 model. İlk olarak kronik turbo hortumu yüzünden yolda kaldım sonra da 130 la giderken kendini boşa aldı. Bakalım gideceğiz servise. Daha neler göreceğiz çok merak ediyorum

Lafa geldi mi Honda sorunsuzluk abidesi, VW her gün yolda bırakıyor hocam.

Buradaki çoluk çocuğun lafına bakmayın hocam, vw eleştirenlerin çoğunun bi kere sürmüşlüğü yok araçları...

Her araba eleştirilir fakat burada vw sürü psikolojisiyle eleştiriliyor, belli argümanları öğrenmişler onları her konuda tekrar ederek millete çemkiriyorlar...

Vw'nin dsg sıkıntı çıkartıyor doğrudur, fakat vw baştan sonra sıkıntılı diğer firmalar tank gibi bi algısı var bu forumun :)

Şöyle servisleri gezseler azıcık araba kullanıp ne olduğunu bilseler böyle yazmazlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Vw'nin dsg sıkıntı çıkartıyor doğrudur

sizi şu duruma getirebilmek bile büyük başarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Vw'nin dsg sıkıntı çıkartıyor doğrudur

sizi şu duruma getirebilmek bile büyük başarı

Sen ne diyorsun kardeş hayırdır ? :) Ben hangi konuda sorunsuz yazdım ? Yahu sen ne sanıyorsun kendini gerçekten merak ediyorum...

Sen ne yaptın bana söyle bakalım ? Her lafa atlıyorsun, herkese kel alaka laflar yazıyorsun...Sana laf anlatan yok
  • Bmw 1 serisi sürüş dinamikleri dışında Golf'ten keskin bir şekilde üstünlüğü yok, benim ilk aracım 116d bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Benim takıldığım nokta arabaları değerlendirirken, premium etiketi seni neden bu kadar etkiliyor arkadaş :) Premium araçlar altın kapılı ve direksiyonlu değil...

Sen ne görüyorsun bu premium sınıftan ? :) Benim şahsi aracım passat babamın aracı ise bmw 5 serisi, arada alır kullanırım ve bu iki araç arasında geçişte anlıyorsunuz. O seviyedeki araçlar premiumu hissettirir diğer araçlardan üstünlüğünü bariz ortaya koyar. Fakat bmw 3 olsun 1 olsun sırf logo ve etiketlerinden ötürü gereksiz övgü ve üstünlük sağlamayın
    :)
    Golf vs 1 serisi,yani zf8 vs dsg konusuna bunlari yazanlarin şimdi dsg arizalarindan bukadar keskin bir şekilde bahsetmesi bizleri sevindiriyor,devamını hasretle bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Dostum,üyemiz beni blokladığı için ne yazdığımı göremiyormuş,ben bir şey yazmadım ki,kendi laflarını alıntıladım,insan kendi sözüne bozulur mu hiç

Bana kalırsa bipolar belirtileri var . Herkes yalancı kendisi tek doğru söyleyen kişi . Zatne sen biliyorsun abi kendisinin 3-4 yıldır bu bölümde takılan herkes biliyordur gerçekleri .
  • Ben çözemedim yani,başkası mı kullanıyor acaba hesabı,şu mesajları yazmıştı daha önce:
    quote:

Orijinalden alıntı: cihanair
    fanboyum
    apaçiyim
    var mi?

link:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=75632440&p=7&anchorToGo=75697101#75697101
    quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

İşin daha da ilginç tarafı Konuyu açan kişi dahil burada yorum yapanlarının ÇOĞUNUN dsg şanzıman aracı yok

Sizene kardeşim diye sormazlarmı adama

Alan memnun satan memnun

Arıza verdiği zaman Basit bir KAVRAMA değişimi ile sorun çözülüyor ve en az 3 bakım rahat rahat gidiyor

Şimdiye kadar cebinden kimsenin 1 kuruş ücret çıkmamış

link:
    https://forum.donanimhaber.com/m_65115788/mpage_14/tm.htm

ilginç gelmedi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 19 Ağustos 2016; 13:28:54 >

• Yapma abi yapmaaaa adamın oyuncu değişikliği hakkı da doldu .

Aynen ya başkasına sattı hesabı ya da kişilik değiştiriyor
  • Kalsiyum 17 kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için Tşkler Hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende üzülüyordum benim arabanın şanzımanı bazen aptallaşıyor diye (4 ileri tam otomatik 206)

Koskoca zf de bu problem varmış. 150-200 binlik arabalar bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.