Şimdi Ara

ZF’ten 9 ileri otomatik şanzıman için geri çağırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZF, 9 ileri otomatik şanzımanı için geri çağrıda bulundu.
    Sebep: Kendi kendini N konumuna almak
    1 Mayıs 2013 ile 15 Temmuz 2014 arasında üretilen üniteleri etkileyen sorunun kaynağının ise şanzımanın vites geçişlerine yardım eden parçadan olduğu belirtildi.
    Bahsedilen probleme sahip 9 ileri otomatik şanzımanların kodları 9HP48 ve 948TE. Bu şanzımanlar ise Honda, Fiat-Chrsyler Grubu ve Land Rover markaları tarafından tercih edilmekte.
    kaynak : otopark

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda ZF 9 İleri Otomatik Şanzıman Geri Çağırma Bilgileri

Honda, belirli 2023-2024 model yılı araçlarında bulunan ZF 9 ileri otomatik şanzımanlarla ilgili bir geri çağırma duyurdu. Geri çağırmanın nedeni, şanzımanın ikinci vitesten birinci vitese geçerken nötre düşebilmesi ve aracın hareket etmemesine neden olabilmesidir.

Etkilenen Araçlar:

• 2023-2024 Honda CR-V (ZF 9 ileri şanzımanla donatılmış)
    • 2023-2024 Honda Civic (ZF 9 ileri şanzımanla donatılmış)

Geri Çağırma Ayrıntıları:

Honda, etkilenen araç sahiplerine yazılı olarak haber verecek ve araçlarını yetkili bir Honda bayisine ücretsiz onarım için getirmelerini isteyecektir. Onarım, şanzımanın güncellenmesini içerecektir.

Güvenlik Riski:

Şanzımanın nötre düşmesi, özellikle otobanda veya kavşaklarda olmak üzere beklenmedik bir hızlanma kaybına neden olabilir ve bir kaza riskini artırabilir.

Ne Yapmalısın:

Eğer 2023-2024 model bir Honda CR-V veya Civic'iniz varsa ve ZF 9 ileri şanzımana sahip olduğundan emin değilseniz, Honda bayinizle iletişime geçmenizi öneririz. Geri çağırmadan etkilendiyseniz, en kısa sürede aracınızı onarım için bayinize götürün.

Ek Bilgiler:

• Bu geri çağırma, ZF şanzıman kullanan diğer araçları etkilemez.
    • Honda, bu sorunla ilgili yaralanma veya kaza bildirmiyor.
    • Aracınız geri çağırmadan etkilenip etkilenmediğini öğrenmek için Honda'nın web sitesini ziyaret edebilir veya 1-800-999-1009 numaralı telefondan Honda Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkür ederim de 7 ileriden sonrası dokunuyor

Birazdan : Tam da 9 ileri Fiat alıyordum esprileri başlayacak diye düşünüyorum

O değil de 1 Işıktan diğer ışığa kalkış yapsak sakince devamlı Tır gibi vites mi atacağız ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 16 Ağustos 2016; 23:45:27 >
  • Hocam konuyu ben açacaktım,siz açmışsınız
    Bu arada,belki sizin şanzımanıda kapsıyordur diye çağırıyorum hocam.(Aracınızın modelini bilmiyorum,mazur görün.)
  • Bir desege konusu değil maalesef...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 ileri 4x4 170hp 2015 model 500x alacaktım hem de sıfır fiyatı 80 bindi.
    Ellerinde kalan araçların listesinden gösterdiler.
    Bir gün sonra görüştüğümde bu aracın başkası tarafından çok önceden ayırtıldığını ve o gün satıldığını belirttiler.
    Beni yedek konumuna almışlar.
    Hep içimde kaldı 110 binlik aracı 80 bine alacaktım ama geçen gün sıfır araçta çizik bulunan 500x konusu görünce akıllandım.
    Bu arada bu kadar ucuz olmasının sebebi standart bulunan birkaç donanım araçta eksikmiş.
    Ayrıca 1 sene eskiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    standart olan donanim nasil eksik oluyor

• 9888 9 kullanıcısına yanıt
    _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    2008 den beri DSG li araç kullanıyoruz ne bir yolda kalma ne bir şanzıman arızası gördük ama gelgelelim crv aldık sorun eksik olmuyor.

2016 mart ayında aldım ben hocam 2016 model. İlk olarak kronik turbo hortumu yüzünden yolda kaldım sonra da 130 la giderken kendini boşa aldı. Bakalım gideceğiz servise. Daha neler göreceğiz çok merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

2008 den beri DSG li araç kullanıyoruz ne bir yolda kalma ne bir şanzıman arızası gördük ama gelgelelim crv aldık sorun eksik olmuyor.

2016 mart ayında aldım ben hocam 2016 model. İlk olarak kronik turbo hortumu yüzünden yolda kaldım sonra da 130 la giderken kendini boşa aldı. Bakalım gideceğiz servise. Daha neler göreceğiz çok merak ediyorum

Lafa geldi mi Honda sorunsuzluk abidesi, VW her gün yolda bırakıyor hocam.
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Ben babamın ısrarı ve suv hevesini kırmamak için razı olum. Crv yi aldığım zaman sattığım passatı mumla arıyorum. En basit crv de bir göze en ufak şey koysan ses yapıyor. Nokta kadar özen yok. Şu tiguan biraz daha düzgün bir tasarım ile gelseydi alacaktım 1.4 benzinli otomatik ama olmadı işte.

bu arada passat için 450 liraya bakım yaptırdım honda 700 lira istiyor. Vw servisleri pahalı diyenin ağzına kürekle vurmak lazım.
  • quote:

Ben babamın ısrarı ve suv hevesini kırmamak için razı olum. Crv yi aldığım zaman sattığım passatı mumla arıyorum. En basit crv de bir göze en ufak şey koysan ses yapıyor. Nokta kadar özen yok. Şu tiguan biraz daha düzgün bir tasarım ile gelseydi alacaktım 1.4 benzinli otomatik ama olmadı işte.

bu arada passat için 450 liraya bakım yaptırdım honda 700 lira istiyor. Vw servisleri pahalı diyenin ağzına kürekle vurmak lazım.

Büyük jantlar ve LED farlarla hoş duruyor aslında hocam Highline + 19" jant alınır yani şöyle bir makine + 19" jant hiç fena değil bence :
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-par-auto-dan-2016-tiguan-highline-dsg-0-km-320537960/detay

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Ya dsg nin ne sorunu varmış değmemiş hayret...

• quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

9 ileri 4x4 170hp 2015 model 500x alacaktım hem de sıfır fiyatı 80 bindi.
    Bir gün sonra görüştüğümde bu aracın başkası tarafından çok önceden ayırtıldığını ve o gün satıldığını belirttiler.
    Hep içimde kaldı 110 binlik aracı 80 bine alacaktım ama geçen gün sıfır araçta çizik bulunan 500x konusu görünce akıllandım.
    Bu arada bu kadar ucuz olmasının sebebi standart bulunan birkaç donanım araçta eksikmiş.
    Ayrıca 1 sene eskiydi.

Geçen sene yaşım 17 Megane 2 miz var ehliyet alıcam dememiş miydin ben mi yanlış hatırlıyorum ? Bu sene sıralara giriyor da araç alamıyor Trollüyorsan eğer milleti yanıltacaksın yazık günah kul hakkıdır bu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 17 Ağustos 2016; 0:40:16 >

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    ya boşver o çocuğu daha büyüyecek hala ehliyet alamadı. standard olan donanım eksikmiş :D ezelden beridir aynı trol.
  • quote:

Bende cok sorun yasadim hondadan vw'de yaşadığimız sorunları yaşamayız diye honda aldım keşke almazaydım diyorum bende biraz hayal kırıklığı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 19 Ağustos 2016; 10:37:27 >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Yeni Bmw hayırlı olsun abi. Keşke 1.4 tsi highline tiguanı alsaydık lansman fiyatı ile hem 6 ileri dsg mis gibi.

• quote:

Hocam sizin passat gerçekten iyidi. Honda biraz heves gibi oldu. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

9 ileri 4x4 170hp 2015 model 500x alacaktım hem de sıfır fiyatı 80 bindi.
    Ayrıca 1 sene eskiydi.

Geçen sene yaşım 17 Megane 2 miz var ehliyet alıcam dememiş miydin ben mi yanlış hatırlıyorum ? Bu sene sıralara giriyor da araç alamıyor Trollüyorsan eğer milleti yanıltacaksın yazık günah kul hakkıdır bu .

ağır ifşa detected

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

6 ve 8 ileri ZF yeter ve artar, 9'a gerek yok.

6 ile 9 un gereği yok 8 ileri en makulu hem performans hem ekonomi.
  • Vw fanları basmış hemen konuyu.Vw sorunsuzmuş falan.He he.

8 ileri ZF her türlü yeter,fazlası zarar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.